||
you're reading...
Zero

Album Musik Sunda MP3



CAMPURAN

  • Kang Ibing Feat Ansambel Gamelan Kyai Fatahilah – Hariring Persib
  • Kang Ibing – Jung Maju Maung Bandung
  • Puspita Dewi – Cinta Saumur Kembang.mp3
  • Rya Fitri – Bogoh Ka Saha
  • Wanda Jaipong – Rampak Ibing
  • Download Instrumental Sunda >
  • About these ads

    About Badru Tamam Mifka

    Badru Tamam Mifka. Lahir di Tasikmalaya, 15 April 1983. Kini tinggal di Bandung.

    Diskusi

    49 thoughts on “Album Musik Sunda MP3

    1. nuhunnya kang…wah upami ka sumedang,,,,,,main ach…

      Posted by tang | 13 Mei 2009, 12:38 pm
    2. websitena komplit, hatur nuhun ka anu migaduh ieu blog. request mp3 sunda teranyar. heheheh….

      Posted by zay | 4 Juli 2009, 8:05 pm
    3. Kang Darso te tiasa do donlot

      Posted by Ival | 16 Juli 2009, 5:15 am
    4. assalamau’alaikum
      punten kang gaduh lagu batan nganggur nteu??
      nuhun:d

      Posted by kang acing | 19 Juli 2009, 9:29 am
    5. Kakeresan abdi teh nuju aya di kota Bangka ayeuna teh abdi teh deudeupeun kana lagu-lagu sunda. THERE ISN’T SONG AS BEAUTY AS SUNDANESE. ARIGATO gOZAIMASU….!!!!

      Posted by twoar | 28 Juli 2009, 4:58 am
    6. Asli urang sunda

      Posted by vick | 3 Agustus 2009, 3:48 pm
    7. Bagus kang… ikut nyedot ah

      Posted by budy | 9 Agustus 2009, 7:00 am
    8. lagu pencak silat sunda gaduh teu akang,haturnuhun

      Posted by uja | 25 Agustus 2009, 3:37 pm
    9. Hatur nuhu..eusi na kumplit..
      tiasa ngalandongan hanaang ku seni Sunda..

      Posted by Gandara | 5 September 2009, 4:00 am
    10. jung maju bandung, pratandang mawa hareupan, kade poho cantik sportfi di lapangan..nuhun kang ah, ku abi tos di sedot

      Posted by dadan silet | 17 Desember 2009, 4:11 pm
    11. bade nyungkeun lagu Darso anu judulna Dola Doli, manawi aya, pami kedah dipeser ge wios…heheheee

      Posted by dani abah | 2 Januari 2010, 6:07 pm
    12. hatur nuhun pisan kang…

      kang pami aya mah nyuhunkeun lagu ibu tati saleh sareng pa may sumarna..

      Posted by aden sundanicus | 14 Januari 2010, 6:05 am
    13. Htr nhn kang laguna mugi sing ditampi ku ALLAH SWT. Pami aya nyuhunkeun lagu “Papatong” ti Abah Dadeng, htr nhn sateuacana.

      Posted by Rukmana | 20 Januari 2010, 6:12 am
    14. Kang nyungken lagu paptong ti abah dudeng te terang cara na kumaha nya?

      Posted by andi | 8 Februari 2010, 8:43 am
    15. Kang naha te tiasa di downlod dina layar tampil aplication media octret tidak di dukung naon ny kang,,!sareng hoyong ngadownlod lagu paptong ti abah dadeng+lagu2 ti wina?

      Posted by kang andi | 8 Februari 2010, 11:41 am
    16. kang abdi peryogi mp3 kang ibing anu godeg junior..UNDUH atuh lebetkeun..abdi milarian hampir ti enjing dugika ayeuna teu mendakkan..upm tos hasil tiasa kirim pesan ka sim kuring melalui email..hatur nuhun..

      Posted by Dede Basuni Takokak Cianjur | 12 Maret 2010, 10:53 am
    17. kang abdi peryogi mp3 kang ibing anu godeg junior..UNDUH atuh lebetkeun..abdi milarian hampir ti enjing dugika ayeuna teu mendakkan..upm tos hasil tiasa kirim pesan ka sim kuring melalui email..hatur nuhun..!!

      Posted by Dede Basuni Takokak Cianjur | 12 Maret 2010, 10:55 am
    18. .:: kang abdi peryogi mp3 kang ibing anu godeg junior..UNDUH atuh lebetkeun..abdi milarian hampir ti enjing dugika ayeuna teu mendakkan..upm tos hasil tiasa kirim pesan ka sim kuring melalui email..hatur nuhun.::

      Posted by Dede Basuni Takokak Cianjur | 12 Maret 2010, 10:56 am
    19. samlikum….

      wilujeung siang…
      hapunten kang ngiring ngariung….

      aduh..meni waraas pisan….gening masih seur nya anu daek miara budaya sunda teh…alhamdulillah…

      aduh hatur nuhun kang tadi abdi nga downloadan mp3…sarae pisan…milarian dimana2 sesah pisan kang…

      Posted by encep | 26 Maret 2010, 6:26 am
    20. darso, doel sumbang sareng kustian nu paenggalna ka…. request yeuh. nuhun sateuacanna. dukung terus blog sapertos ieu mah, sae pisan… komo kanggo urang sunda nu aya di pangumbaraan. nuhun kang.

      Posted by nu kasep di pangumbaraan | 1 April 2010, 4:12 am
    21. urang garut bersabda : “hai anu gaduh ieu blog,haturnuhun” (KR. Atoe : 00 )

      Posted by urang garut | 6 Mei 2010, 2:31 am
    22. kang gaduh lagu lagu kang ibing nu sanesna?
      hatur nuhun pisan sateuacana

      Posted by kang bagja | 7 Mei 2010, 4:47 am
    23. kang dupi file buku na teu tiasa di donlot atanapi kumaha? sapertos buku carpon godi suwarna

      Posted by Antareja | 8 Mei 2010, 3:49 pm
    24. Kang gaduh mp3 kacapi mang utun n’ mang dekok/ukok?…

      Posted by ale | 8 Juni 2010, 3:11 am
    25. kang gararaduh lagu bpk haji dadeng teu anu judulna PAPATONG

      Posted by herry | 26 Juni 2010, 4:16 am
    26. Kang gaduh lagu Tumila diadu boxen?

      Posted by anwar | 19 Agustus 2010, 4:50 am
    27. kang punten gaduh mp3 atanapi video mang utun sareng mang ukok teu??? duuhh peryogi pisan kang,., saha bae ieu mah nu ngaos ieu postingan nyuhunkeun link pami aya,.,.hatur nuhun sa teu acana,.

      kuring urang sunda asli palabuhanratu

      Posted by dhika | 29 September 2010, 11:28 am
    28. ngiring nyedot ach…!
      hatur, nuhun kang..!

      Posted by dens | 4 Oktober 2010, 8:10 am
    29. Kang punten ah abdi ngiring icik kibung yeuh, gaduh mp3 mang utun sareung mang ukok teu? cing ah nyungkeun informasina

      Posted by Tony | 18 November 2010, 5:03 am
    30. hatur nuhun kang,katampi pisan musik na.hayu urg lestarikeun budaya sunda.

      Posted by galuh | 20 Juni 2011, 11:57 pm
    31. coba mesen lah godeg junior…………

      Posted by rizqy | 2 Juli 2011, 2:47 am
    32. neang lagu wangsit siliwangi teh acan ktimu gning mang..

      Posted by asep bagong | 12 Juli 2011, 8:32 am
    33. Asslm Wr Wb ,
      Meni asa wararaas ngadangukeun hariring sunda lawas. Salam kang ti warga Mitra SUnda Riau

      Posted by herman w | 24 September 2011, 4:01 pm
    34. hatur nuhun kang tos nga muat seni sunda kalayan lumayan komplit,plit.kapayuna mugi mugi di lengkepan deui seni sundana ngarah teu leungit. sakali deui hatur nuhn suxes wae kanggo kang wipkablog

      Posted by jajang somandi | 19 Desember 2011, 3:49 pm
    35. COBA ATUH KANG, NYUHUNKEUN KUMPULAN LAGU-LAGU JAIPONGAN CICIH CANGKURILENG ANU LENGKAP TEA..

      Posted by Oleh Komarudin | 3 Januari 2012, 8:16 am
    36. Sampurasun…kang? salam pangwanoh, kang mun tiasa abdi nyuhunkeun lagu jaipongan clasik….atos milarian di 4 shared tapi teu aya sugan wae kang langsung di blog akang upload keun…nu requesna mah ..nikmat duriat…tapi hoyong mp3 na…punten nya kang…hatur nuhun …katmapi lalaguan sareng saweranna ….yu ah mumule seni sunda teh…..ka celuk ka awun-awun…ka koncara ka janatria…..

      Posted by Didi | 9 Februari 2012, 5:40 pm
    37. duh ni waas kang mireung lagu sunda d jaman batur

      Posted by suleimam | 13 Februari 2012, 11:08 am
    38. Waaah LOba Oge yeu lagu,, jadi bingung dewek milariana,,, cobi upload lagu nu lewih loba dai nyah bos,,,
      biar ane sering mampir ke blog sibos. ok makasih ane mau sedot lagunya ya..

      yang mau pasang iklan bari,, silahkan gabung disitus ane ya gan,,, gratis koq permanen terpajang selamanya,, cara pasangnya juga mudah tinggal gabung dan pasang iklan ente sebanyak-banyaknya, situs iklan yang ane bikin versi wordpress, biar agan-agan yang ngelola iklan agan sekalian bukan ane,

      Posted by dodolog | 21 Mei 2012, 5:02 am
    39. eh lupa bos, pasang iklan gratisnya di situs ane yang ini ni.: http://fordotcom.co.cc

      Posted by dodolog | 21 Mei 2012, 5:07 am
    40. naha nya kang error wae diklik jaipongan nu kaluar darso… punten sateu acan na

      Posted by rizki kurnia | 9 Februari 2013, 1:42 pm
    41. pami aya mah degung sundana dikumplitan dai

      Posted by salman | 10 Februari 2013, 7:26 am

    Trackbacks/Pingbacks

    1. Ping-balik: Download Musik MP3 « .mifkąiŝmę węblōg. - 28 Juni 2009

    2. Ping-balik: Selamat Datang di Weblog Badru Tamam Mifka « .mifkaisme weblog. - 30 September 2009

    3. Ping-balik: Download MP3: Album Campuran Sunda Terbaik [1] « mifka weblog - 24 Januari 2010

    Kirim komentar

    Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

    Connecting to %s

    %d bloggers like this: