mifka weblog

[ Belajar dan Berbagi ]

Album Musik Sunda MP3

Posted by Badru Tamam Mifka pada 11 Mei 2002



CAMPURAN

  • Kang Ibing Feat Ansambel Gamelan Kyai Fatahilah – Hariring Persib
  • Kang Ibing – Jung Maju Maung Bandung
  • Puspita Dewi – Cinta Saumur Kembang.mp3
  • Rya Fitri – Bogoh Ka Saha
  • Wanda Jaipong – Rampak Ibing
  • Download Instrumental Sunda >
  • About these ads

    49 Tanggapan to “Album Musik Sunda MP3”

    1. tang berkata

      nuhunnya kang…wah upami ka sumedang,,,,,,main ach…

    2. [...] Terakhir Musik Sunda « … di Download: Abiel Jatnika & … ekabuntara di Request VanHuve di Download [...]

    3. zay berkata

      websitena komplit, hatur nuhun ka anu migaduh ieu blog. request mp3 sunda teranyar. heheheh….

    4. Ival berkata

      Kang Darso te tiasa do donlot

    5. kang acing berkata

      assalamau’alaikum
      punten kang gaduh lagu batan nganggur nteu??
      nuhun:d

    6. twoar berkata

      Kakeresan abdi teh nuju aya di kota Bangka ayeuna teh abdi teh deudeupeun kana lagu-lagu sunda. THERE ISN’T SONG AS BEAUTY AS SUNDANESE. ARIGATO gOZAIMASU….!!!!

    7. vick berkata

      Asli urang sunda

    8. budy berkata

      Bagus kang… ikut nyedot ah

    9. uja berkata

      lagu pencak silat sunda gaduh teu akang,haturnuhun

    10. Gandara berkata

      Hatur nuhu..eusi na kumplit..
      tiasa ngalandongan hanaang ku seni Sunda..

    11. [...] Musik Sunda [...]

    12. dadan silet berkata

      jung maju bandung, pratandang mawa hareupan, kade poho cantik sportfi di lapangan..nuhun kang ah, ku abi tos di sedot

    13. dani abah berkata

      bade nyungkeun lagu Darso anu judulna Dola Doli, manawi aya, pami kedah dipeser ge wios…heheheee

    14. aden sundanicus berkata

      hatur nuhun pisan kang…

      kang pami aya mah nyuhunkeun lagu ibu tati saleh sareng pa may sumarna..

    15. Rukmana berkata

      Htr nhn kang laguna mugi sing ditampi ku ALLAH SWT. Pami aya nyuhunkeun lagu “Papatong” ti Abah Dadeng, htr nhn sateuacana.

    16. [...] MP3 Album Arab Album Barat Album Indonesia Album Sunda Album OST. Barat Album OST. Indo Instrumental Arab Instrumental Asia Instrumental Barat [...]

    17. andi berkata

      Kang nyungken lagu paptong ti abah dudeng te terang cara na kumaha nya?

    18. kang andi berkata

      Kang naha te tiasa di downlod dina layar tampil aplication media octret tidak di dukung naon ny kang,,!sareng hoyong ngadownlod lagu paptong ti abah dadeng+lagu2 ti wina?

    19. kang abdi peryogi mp3 kang ibing anu godeg junior..UNDUH atuh lebetkeun..abdi milarian hampir ti enjing dugika ayeuna teu mendakkan..upm tos hasil tiasa kirim pesan ka sim kuring melalui email..hatur nuhun..

    20. kang abdi peryogi mp3 kang ibing anu godeg junior..UNDUH atuh lebetkeun..abdi milarian hampir ti enjing dugika ayeuna teu mendakkan..upm tos hasil tiasa kirim pesan ka sim kuring melalui email..hatur nuhun..!!

    21. .:: kang abdi peryogi mp3 kang ibing anu godeg junior..UNDUH atuh lebetkeun..abdi milarian hampir ti enjing dugika ayeuna teu mendakkan..upm tos hasil tiasa kirim pesan ka sim kuring melalui email..hatur nuhun.::

    22. encep berkata

      samlikum….

      wilujeung siang…
      hapunten kang ngiring ngariung….

      aduh..meni waraas pisan….gening masih seur nya anu daek miara budaya sunda teh…alhamdulillah…

      aduh hatur nuhun kang tadi abdi nga downloadan mp3…sarae pisan…milarian dimana2 sesah pisan kang…

    23. nu kasep di pangumbaraan berkata

      darso, doel sumbang sareng kustian nu paenggalna ka…. request yeuh. nuhun sateuacanna. dukung terus blog sapertos ieu mah, sae pisan… komo kanggo urang sunda nu aya di pangumbaraan. nuhun kang.

    24. urang garut berkata

      urang garut bersabda : “hai anu gaduh ieu blog,haturnuhun” (KR. Atoe : 00 )

    25. kang bagja berkata

      kang gaduh lagu lagu kang ibing nu sanesna?
      hatur nuhun pisan sateuacana

    26. Antareja berkata

      kang dupi file buku na teu tiasa di donlot atanapi kumaha? sapertos buku carpon godi suwarna

    27. ale berkata

      Kang gaduh mp3 kacapi mang utun n’ mang dekok/ukok?…

    28. herry berkata

      kang gararaduh lagu bpk haji dadeng teu anu judulna PAPATONG

    29. anwar berkata

      Kang gaduh lagu Tumila diadu boxen?

    30. dhika berkata

      kang punten gaduh mp3 atanapi video mang utun sareng mang ukok teu??? duuhh peryogi pisan kang,., saha bae ieu mah nu ngaos ieu postingan nyuhunkeun link pami aya,.,.hatur nuhun sa teu acana,.

      kuring urang sunda asli palabuhanratu

    31. dens berkata

      ngiring nyedot ach…!
      hatur, nuhun kang..!

    32. Tony berkata

      Kang punten ah abdi ngiring icik kibung yeuh, gaduh mp3 mang utun sareung mang ukok teu? cing ah nyungkeun informasina

    33. galuh berkata

      hatur nuhun kang,katampi pisan musik na.hayu urg lestarikeun budaya sunda.

    34. rizqy berkata

      coba mesen lah godeg junior…………

    35. asep bagong berkata

      neang lagu wangsit siliwangi teh acan ktimu gning mang..

    36. herman w berkata

      Asslm Wr Wb ,
      Meni asa wararaas ngadangukeun hariring sunda lawas. Salam kang ti warga Mitra SUnda Riau

    37. jajang somandi berkata

      hatur nuhun kang tos nga muat seni sunda kalayan lumayan komplit,plit.kapayuna mugi mugi di lengkepan deui seni sundana ngarah teu leungit. sakali deui hatur nuhn suxes wae kanggo kang wipkablog

    38. Oleh Komarudin berkata

      COBA ATUH KANG, NYUHUNKEUN KUMPULAN LAGU-LAGU JAIPONGAN CICIH CANGKURILENG ANU LENGKAP TEA..

    39. Didi berkata

      Sampurasun…kang? salam pangwanoh, kang mun tiasa abdi nyuhunkeun lagu jaipongan clasik….atos milarian di 4 shared tapi teu aya sugan wae kang langsung di blog akang upload keun…nu requesna mah ..nikmat duriat…tapi hoyong mp3 na…punten nya kang…hatur nuhun …katmapi lalaguan sareng saweranna ….yu ah mumule seni sunda teh…..ka celuk ka awun-awun…ka koncara ka janatria…..

    40. suleimam berkata

      duh ni waas kang mireung lagu sunda d jaman batur

    41. dodolog berkata

      Waaah LOba Oge yeu lagu,, jadi bingung dewek milariana,,, cobi upload lagu nu lewih loba dai nyah bos,,,
      biar ane sering mampir ke blog sibos. ok makasih ane mau sedot lagunya ya..

      yang mau pasang iklan bari,, silahkan gabung disitus ane ya gan,,, gratis koq permanen terpajang selamanya,, cara pasangnya juga mudah tinggal gabung dan pasang iklan ente sebanyak-banyaknya, situs iklan yang ane bikin versi wordpress, biar agan-agan yang ngelola iklan agan sekalian bukan ane,

    42. dodolog berkata

      eh lupa bos, pasang iklan gratisnya di situs ane yang ini ni.: http://fordotcom.co.cc

    43. rizki kurnia berkata

      naha nya kang error wae diklik jaipongan nu kaluar darso… punten sateu acan na

    44. salman berkata

      pami aya mah degung sundana dikumplitan dai

    Kirim komentar

    Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

    Connecting to %s

     
    Ikuti

    Get every new post delivered to your Inbox.

    Bergabunglah dengan 309 pengikut lainnya.

    %d bloggers like this: