||
you're reading...
Zero

Download Ceramah KH. AF. Ghazali


KH. A.F. Ghazali, da’i kondang yang sangat dicintai oleh umat. Dalam ceramahnya, KH. A.F. Ghazali lebih banyak menggunakan bahasa Sunda. Beliau selalu menggunakan bahasa yang mudah dicerna oleh masyarakat, pandai dalam membuat analogi yang bisa dimengerti. Maret 2008 lalu sebuah buku unik berjudul The People`s Religion : The Sermons of A.F. Ghazali (Agama Rakyat: Ceramah-ceramah A.F. Ghazali) diluncurkan. Buku tersebut merupakan hasil transkripsi dari ceramah-ceramah sang dai yang selama ini terdokumentasikan dalam bentuk rekaman kaset. buku yang ditulis Julian P. Millie –peneliti dari Monash University Australia– memilih empat tema sebagai topik yang ditulis, “Ayat-ayat Allah”, “Ngabageakeun Muharam”, “Tobat”, dan “Tugas Risalah”. Hasilnya adalah satu format buku bilingual, bahasa Sunda danbahasa Inggris.

Ceramah-ceramah KH. AF. Ghazali:

  • KH. AF. Ghazali – Abdina Alloh
  • KH. AF. Ghazali – Keridloan Ilahi
  • KH. AF. Ghazali – Kufur Nikmat
  • KH. AF. Ghazali – Sumber bahagia
  • KH. AF. Ghazali – Taqwa
  • KH. AF. Ghazali – Tilu Tugas Hirup
  • KH. AF. Ghazali – Tobat
  • KH. AF. Ghazali – Tugas Risalah
  • KH. AF. Ghazali – Takut Kepada Alloh
  • About these ads

    About Badru Tamam Mifka

    Badru Tamam Mifka. Lahir di Tasikmalaya, 15 April 1983. Kini tinggal di Bandung.

    Diskusi

    181 thoughts on “Download Ceramah KH. AF. Ghazali

    1. assallammualaikum…
      ngahaturken rebu nuhun kang tos di pasihan widi ngadownload ieu ceramah pa kiyai
      Af.Ghazali mugi ngajantenken kanu ieu nyayogikeun ieu Blog sing janten ibadah tur pahala nu berlimpah…..hatur nuhun pisan kang

      Posted by ahu | 5 Mei 2012, 7:21 am
    2. hatur nuhun nyak , atos masihan link kanggo ceramah KH Algozali.

      Posted by tohamukarrom | 5 Juni 2012, 11:03 pm
    3. assalamualaikum.hatur nuhun pisan nu nggaduhan situs ieu seer pisan manfaatna

      Posted by muhamad al aziz | 6 Juni 2012, 11:14 pm
    4. Assalamu’alaikum..wr..wb…htur nuhun …tos ngabantos kana masalah ana…..jazakaaAllah khoeron katsiiro……..amiiin

      Posted by ade ahyar aljunaedy | 25 Juni 2012, 11:38 am
    5. hatur nuhun pisan…. janten amal ibadah ka sadayana, khusus na Mama Ajengan Af Ghazali.. mugiya sing aya dina naungan gusti alloh..

      Posted by Heri | 10 Juli 2012, 8:31 am
    6. jajakallah,,,,teruslah berdakwah,allahu akbar……….

      Posted by Abdul Kholik Khoirul Azam | 19 Juli 2012, 1:50 pm
    7. hatur nuhun kanu gaduh ieu situs.ti aalit abdimah seneng pisan ngadangukeun ceramah kh af ghozali teh bentes sareng jelas

      Posted by dedi.s | 22 Juli 2012, 1:51 am
    8. hatur nuhun,,,
      kanu kagungan situs ieu..:)

      Posted by ade sandy | 2 Agustus 2012, 1:31 pm
    9. alhamdu lillaah

      Posted by hasan | 10 Agustus 2012, 4:14 pm
    10. Alhamdulillah.. nuhun…

      Posted by dudiwah | 4 September 2012, 11:46 am
    11. punten kanu gaduh mp3 anu pun guru kh af ghazali anujudulna SILATURAHMI , KALIMAH TOYYIBAH, SYAHADAT mugia tiasa di dikirimken. puteeen pisan. mugia janten kasaean

      Posted by abdul rohman | 21 September 2012, 1:36 pm
    12. hatur nuhunh kang,,,,, mugia janten kasaean,,,,,,

      Posted by andrianto yusuf | 14 Oktober 2012, 2:49 pm
    13. moga ilmu yg telah beliaw sampaikan atau ada jadi pahala buat baliaw …………amin

      Posted by gilang | 17 Oktober 2012, 1:42 pm
    14. hatur nuhun kang

      Posted by ga | 22 November 2012, 11:56 am
    15. haturnuhun pisan kang,….

      Posted by Akang Jenal | 4 Desember 2012, 3:52 pm
    16. Alhamdulillah KH AF Ghazali tos aya dina situs, abdi mahabah ka mantena, mugia amal ibadahna sing ditampi ku Alloh SWT, amin…, kukituna abdi nyuhunkeun widi bade ngadnload, namung teu tiasa wae……….

      Posted by afip sae | 8 Desember 2012, 4:11 pm
    17. Mudah mudahan sagala kasaean nu kagungan ditus ieu digentosan ku Gusti Nu Maha Suci amin amin ya robal alamin

      Posted by bongkar | 29 Desember 2012, 5:29 am
    18. Masya ٲ١لله ngarungukeun kana ceramahna asa balik deui ka 20 taun ka tukang nalika abdi alit keneh..hatur nuhun gan tos nyadiakeun link download na mudah”an kanu ceramah ngalir ganjaranana sareng kanu nyebarkeun ieu ceramah ∂i paparinan pahala ku ٲ١لله..آمِيّنْ… آمِيّنْ… يَا رَ بَّ العَـــالَمِيْن

      Posted by azfa | 19 Januari 2013, 6:11 am
    19. Mugi sing janten pahala kanggo nu ceramahna oge nu nyebarkeunana

      Posted by wawan | 10 Februari 2013, 6:48 pm
    20. Aya nu sanes deui teu gan?..

      Posted by azfa | 22 Maret 2013, 3:15 pm
    21. tos teaya file na dina uploadanteh geningan,,manawi kersa maparin link anu enggal.htrnhn

      Posted by resha | 26 Mei 2013, 5:36 am
    22. Kang Hatur nuhun pisan tiasa nampil keun ceramah na pun guru

      Posted by Firman Ardiansyah | 22 Desember 2009, 3:43 pm

    Trackbacks/Pingbacks

    1. Ping-balik: Download Khutbah/ Ceramah « mifka weblog - 29 November 2009

    2. Ping-balik: Mengenang KH. A.F. Ghazali: Mubaligh Kharismatik Sunda « inspirasi - 25 Desember 2010

    3. Ping-balik: Download Ceramah KH. AF. Ghazali « Bantargedang - 10 November 2012

    Kirim komentar

    Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

    Connecting to %s

    %d bloggers like this: