||
you're reading...
Zero

Kirim Pertanyaan dan Jawaban


Silakan yang mau mengirim pertanyaan, simpan di halaman ini, tentang apa saja, dari mulai pertanyaan soal komputer, internet, pekerjaan, kesehatan, seksualitas, dsb. Mudah-mudahan ada yang tau dan mau menjawabnya. :D

About these ads

About Badru Tamam Mifka

Badru Tamam Mifka. Lahir di Tasikmalaya, 15 April 1983. Kini tinggal di Bandung.

Diskusi

10 thoughts on “Kirim Pertanyaan dan Jawaban

  1. slam sjhtera kanggo kang bdru,.,.upami bde download wayang golek anu judulna bambang melasrana,.,.,abdi bade milari hartos nami melasrana,.,.,.htr nhun sateu acana,.,.,wasalam

    Posted by daris | 14 Juli 2010, 5:24 am
  2. artina orowodol naon,

    papatah kolot bahagia naon..??

    Posted by Mang Aden | 25 September 2010, 12:06 am
  3. Aslm. Damang Kang Mifka? Bade ngiring curhat.
    Kang, abdi teh tos lami ngaos blog Akang. Tapi, naha nya abdi teh teu tiasa-tiasa ngadamel sareng ngelola blog nu kontena seueur sapertos Akang? janten bingung kedah kumaha…. Saleresna mah gaptek abdi teh. hehe….

    Posted by upacarausia | 21 Januari 2011, 3:27 pm
  4. punten bade naroskeun…kapungkur aya penyanyi sunda IWAN KURNIAWAN….Aya laguna kang…punten pangmilarikeun…abdi resep kana lagu2na…Hatur nuhun…

    Posted by Ujang Hape | 17 Februari 2011, 1:23 pm
  5. kang mifta punteeen,kumaha damang? kang abdi fahdy ti sukabumi,punten bade ngirin tumaros.kapungkur abdi ngadangukeun wayang golek di radio nu aya carita lalampahan abah sastra, eta meuni gekgek kang.

    tah ai kang mifta teh bogaeun teu mp3 nu lalampahan abah sastra tea mun aya mah kang sekalian jeung videona,abdi baginyah kang.hatur nuhun kang.

    Posted by fahdy | 24 Maret 2011, 2:55 am
  6. bisa tolong bantu ga, kalo mau booking group kesenian sunda yang biasa nampilin kacapi suling, di mana ya? terimakasih sebelumnya :)

    Posted by eva nurliawati | 15 Desember 2011, 3:31 pm
  7. orowodol teh mun teu salah sembrono/ ceroboh.

    Posted by Oman As Pangeran Jim | 10 Januari 2012, 12:15 pm
  8. kang, pami bade masang link download (sapertos download mp3) carana kumaha nya? hatur nuhun

    Posted by Sendi Badranaya | 26 Januari 2012, 3:21 pm

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: