mifka weblog

[ Belajar dan Berbagi ]

Download Wayang Golek: Kresna Murka

Posted by Badru Tamam Mifka pada 30 Oktober 2009


wayang golek_kresna murkaBatara Wisnu dari Marcapada yang mewujud Kresna datang ke Sawarga Maniloka membawa kabar penghinaan Gatotkaca pada Batara. Marahlah para Batara. Sebagian besar Batara sepakat untuk melenyapkan Gatotkaca. Kresna tahu, Gatotkaca adalah ksatria yang sakti mandraguna, maka Kresna meminta senjata khusus yang bisa menghancurkan kekebalan dan kesaktian putra Bima, Gatotkaca. Konon, senjata yang bisa mengeksekusi nyawa Gatotkaca adalah Konta milik Karna, dan Tarumpah Lilinggakancana, senjata kaki yang mampu membunuh kekebalan Gatotkaca. Akhirnya, Kresna berhasil meminta senjata Tarumpah dan segera menyerahkan senjata itu pada putranya, Nalaka Suraboma yang akan memburu Gatotkaca. Lantas, apa sebenarnya yang terjadi antara Kresna dan Gatotkaca? Matikah Gatotkaca dan bagaimana akhir ceritanya? Bagi yang belum tahu cerita serunya, silakan download MP3 nya. Tak lupa, nikmati juga kelucuan bodor si Cepot di sela ketegangan cerita :) Bagi Obama, Osama dan pengunjung lain yang nggak ngerti bahasa Sunda, beli kamusnya xixixix

Download Wayang Golek Kresna Murka:

Kresna Murka – A1

Kresna Murka – A2

Kresna Murka – B1

Kresna Murka – B2

Kresna Murka – C1

Kresna Murka – C2

Kembali ke daftar Wayang Golek >

About these ads

57 Tanggapan to “Download Wayang Golek: Kresna Murka”

  1. [...] Download Wayang Golek: Kresna Murka [...]

  2. tiram berkata

    nyuhunkeun judul anu enggal kang,,,,,
    hatur nuhun….

  3. Wahyoedin berkata

    Assalamu’aiakum akang… mudah2 aya dina kasehatan salalamina..

    bade usul yeuh.. kumaha upami mp3 wayang golek di upload nya ka http://www.indowebster.com wae soalna di 4shared.com mah lelet na ampun2an…

    hatur nuhun wayang golekna.. diantos pisan nu sanes nya…

    • oh lelet nya. saya ge pernah coba di indowebster, tapi gagal wae…. kunaon nya?

      • Wahyoedin berkata

        dugi ka ayeuna abdi teu acan sukses ngadownload kresna murka hiji2 acan.. gagal wae hehehehe.. 4shared di tempat abdi mah nuju lelet panginteun..:D

        • Uluh hawatos, jadi kedah di mana nya, layanan nu cepat n gampang…. Simkuring kedah apal baraya nu sanes sami teu kesulitan ngadownload di 4shared.

          • Wahyoedien berkata

            kang naha nya di tempat abdi mah 4shared teh beut lelet?? abdi nganggo telkom speedy 2MegaByte, maenya abdi ngadowload di megaupload sareng di rapidshare kenging 200 KB/S naha ari di 4shared ngan kenging 4 KB/S trus putus2 deuih..mun tos putus teu tiasa diresume.. oia abdi Online 24 jam jadi upami akang peryogi bantosan kanggo upload file wayang golek sok lah ka abdikeun..

          • cobian tabuh 2 wengi ngadownload na heheh…teu tiasa kitu nganggo software IDM? Naha nya. teu apal beurat, da tara ngadownload simkuring mah hehehe. Wah, panguplod keun, boleh juga tuh…. :D

  4. tiram berkata

    kang, aya judul wayang anu pamaen na si gareng teu?
    abdi hoyong pisan ngadangukeun.

  5. Potter.Web.ID berkata

    asiiiiiiik yess ah!
    ke wengi di toel kang 4sharedna beh tarik heuheu

  6. tiram berkata

    hatur nuhun kang, judul kresna murka atos rengse di download.
    upami judul semar gugat gaduh teu kang sareng carita anu tokoh utamina gareng?da amar sakti mah atos gaduh.
    upami teu leupatmah carita si gareng anu kapungkur mah cariosana teh kasar…..
    hatur nuhun kang,,,,,

  7. tiram berkata

    muhun kang, sami-sami,,,,

  8. xekender berkata

    Assalamu’alaikum kang Mifka

    Hatur nuhun kana sadayana uploadan wayang golekna, mung sababaraha judul deui nu teu acan ka download ku sim kuring.

    Nanging aya sababaraha hal nu bade didugikeun/ditaroskeun:
    1. Naha sababara link na pareum? alias teu tiasa didownload?
    Margi abdi hoyong ngoleksi sadayana judul nu parantos diupload ku Akang.
    2. Teraskeun upload di 4shared.com, “server ternyaman” kangge ngadownload, nanging upama tiasa mah file sizena tong ageng teuing ah….rada hese, maklum abdi ngangge gprs…. sok pegat…

    Perkawis si akang nu complain ngeunaan 4shared mah, teu ningal file size na sareng koneksi anjeuna panginteun ….alias (TEU NEULEU……!!!!) (ceuk si cepot mah…)

    cag ah
    harut nuun
    wasaalam..

  9. rudi berkata

    kang punten pisan pami tiasa uploadna dina indowebster janten pami putus koneksi tiasa di resume deui…
    simkuring dina 4shared putus wae komo anu ieu mah kan filena ageung janten seueur interrupt na kumargi simkuring didieu ngangge modem 3g sanes speedy…

  10. topasunda berkata

    makasih Kang Badru nambih-nambih koleksi wayang golek abdi…..

  11. wajit cililin berkata

    Assalamu’alaikum,, ngiring ngarewong akh. kang naha carios Dawala janten raja teu tiasa di downlod,,, ?????

  12. Dippi berkata

    Assalamu ‘alaikum

    hatur nuhun pisan tos sharing wayang golek na kang Mifka,
    mugia dibales ku Gusti nu kagungan urang sadaya.

    Oh nya, Abdi ngadownload di 4shared teu aya masalah da,
    ngan upami tiasa mah file na di alitan kang,..hehe..

    Salam Kenal ti Abdi, ti urang cimahi..
    hatur nuhun kang Mifka…

  13. daun fulus berkata

    kuring mah moal loba pamenta. ngan hiji pamenta teh. sakur kasenian sunda nu aya (rek nu buhun atawa nu anyar), nyuhunkeun diupload we. keun anu ngabales mah ku Gusti Allah. nuhun seer alias terima kasih banyak

  14. kaka berkata

    kang request asal mula semar pami tiasa mah..he3x hatur nuhun ^_^

  15. [...] Atau download audio bisa juga di Mifka Weblog [...]

  16. Iwanx berkata

    Lagu sundana dikumplitan atuh kang. sesah pisan milari lagu sunda teh.

  17. iwan khairil anwar berkata

    kang simkuring ngahaturkeun nuhun seueur pisan tulisan sareng mp3 anu berguna pikeun kuring, kang nyuhunkeun dongeng sirawing

  18. iwan Kaltim berkata

    Hatur nuhun kang abdi parantos ngiringan ngadownlod wayang golek karesep abdi, nuhun pisan

  19. pep berkata

    mantap kang…..

  20. pep berkata

    mantap kang… di lanjut ah..

  21. gumilar berkata

    hatur nuhun kang….

  22. solehat berkata

    bade ngiringan ah kang!
    gening carita prabu nalakasuraboma pejah teu tiasa didownload nya?

  23. haddy berkata

    seueur keneh kang….?
    nuhun ah bade di refill k comp abdi
    wassalam..

  24. agus berkata

    kang,manawi aya rekaman wayang golek,dalang kang asep sunandar,anu pentas di kota tasikmalaya,waktos tepang taun koprasi di UNSIL(universitas siliwangi),hatur nuhun……

  25. pandawa berkata

    ngiring nyedot ah gan

  26. boer2 berkata

    anu c1 teu tiasa… leungit ti 4shared na

  27. asep fajar berkata

    kang sanghiang talaga pancuran sareng rahawana gugur pami teu sanghiang panca suta….

  28. Jj Ben berkata

    A1 LINKNYA TIDAK ADA,,UPLOAD DEUI KANG

  29. asal berkata

    nyuhun di lengkapan album wayang na,.. haturnuhun..

  30. abahgaya62@yahoo.com berkata

    Hatur rnuhun kang, simkuring bi\ngah tiasa nimbrung ngamumule budaya urang ku ngdadownload

  31. apip berkata

    asslm….
    pendatang anyar….hehehe….
    nembe kapendak kang…
    ti kapungkur milarian wayang golek teh mentok wae,,,aduh…langsung sedot lah sadayana…hehehehe

  32. Deddy Chandra berkata

    Abdi ti Sumatra,kang..hatur nuhun pisan aya wayang golek mp3 ti blog akang..wios download?

  33. Halimun Giri berkata

    kang Badru, A1 na mah naha teu tiasa disedooooooooot

  34. Ikun berkata

    punteun kang bade numaros upami lalakonna nakula sadewa ayya teu kang??

    hatur nuhun sateu acanna…..
    di antos walerannana…..

  35. deden berkata

    . kang uken anu video’a . .

  36. sopyan shaury berkata

    Abdi sering nyedot kang,, dihalalkeun nya,, hehehe….

  37. Assalamu’alaikum warohmatullohi wabarokatuh ;

    Hatur nuhun akang sae pisan ning ieu blog teh ,tos ampir sadaya lalakon di download ku abdi..kaleresan di dieu ( djogja ) mani ku sesah ngilarian cd wayang golek teh ,Sanaos abdi urang djawa kaleresan ngartos bahasa sunda ( oleh2 unpad ) sareng mikaresep seni wayang golek.
    Wilujeng kadangukeun we ka sadayana…

    Wasalam

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 309 pengikut lainnya.

%d bloggers like this: