||
you're reading...
Zero

Download Wayang Golek: Kresna Murka


wayang golek_kresna murkaBatara Wisnu dari Marcapada yang mewujud Kresna datang ke Sawarga Maniloka membawa kabar penghinaan Gatotkaca pada Batara. Marahlah para Batara. Sebagian besar Batara sepakat untuk melenyapkan Gatotkaca. Kresna tahu, Gatotkaca adalah ksatria yang sakti mandraguna, maka Kresna meminta senjata khusus yang bisa menghancurkan kekebalan dan kesaktian putra Bima, Gatotkaca. Konon, senjata yang bisa mengeksekusi nyawa Gatotkaca adalah Konta milik Karna, dan Tarumpah Lilinggakancana, senjata kaki yang mampu membunuh kekebalan Gatotkaca. Akhirnya, Kresna berhasil meminta senjata Tarumpah dan segera menyerahkan senjata itu pada putranya, Nalaka Suraboma yang akan memburu Gatotkaca. Lantas, apa sebenarnya yang terjadi antara Kresna dan Gatotkaca? Matikah Gatotkaca dan bagaimana akhir ceritanya? Bagi yang belum tahu cerita serunya, silakan download MP3 nya. Tak lupa, nikmati juga kelucuan bodor si Cepot di sela ketegangan cerita :) Bagi Obama, Osama dan pengunjung lain yang nggak ngerti bahasa Sunda, beli kamusnya xixixix

Download Wayang Golek Kresna Murka:

Kresna Murka – A1

Kresna Murka – A2

Kresna Murka – B1

Kresna Murka – B2

Kresna Murka – C1

Kresna Murka – C2

Kembali ke daftar Wayang Golek >

About these ads

About Badru Tamam Mifka

Badru Tamam Mifka. Lahir di Tasikmalaya, 15 April 1983. Kini tinggal di Bandung.

Diskusi

57 thoughts on “Download Wayang Golek: Kresna Murka

  1. nyuhunkeun judul anu enggal kang,,,,,
    hatur nuhun….

    Posted by tiram | 30 Oktober 2009, 7:37 pm
  2. Assalamu’aiakum akang… mudah2 aya dina kasehatan salalamina..

    bade usul yeuh.. kumaha upami mp3 wayang golek di upload nya ka http://www.indowebster.com wae soalna di 4shared.com mah lelet na ampun2an…

    hatur nuhun wayang golekna.. diantos pisan nu sanes nya…

    Posted by Wahyoedin | 31 Oktober 2009, 6:15 pm
    • oh lelet nya. saya ge pernah coba di indowebster, tapi gagal wae…. kunaon nya?

      Posted by Badru Tamam Mifka | 2 November 2009, 3:35 pm
      • dugi ka ayeuna abdi teu acan sukses ngadownload kresna murka hiji2 acan.. gagal wae hehehehe.. 4shared di tempat abdi mah nuju lelet panginteun..:D

        Posted by Wahyoedin | 2 November 2009, 4:41 pm
        • Uluh hawatos, jadi kedah di mana nya, layanan nu cepat n gampang…. Simkuring kedah apal baraya nu sanes sami teu kesulitan ngadownload di 4shared.

          Posted by Badru Tamam Mifka | 2 November 2009, 8:26 pm
          • kang naha nya di tempat abdi mah 4shared teh beut lelet?? abdi nganggo telkom speedy 2MegaByte, maenya abdi ngadowload di megaupload sareng di rapidshare kenging 200 KB/S naha ari di 4shared ngan kenging 4 KB/S trus putus2 deuih..mun tos putus teu tiasa diresume.. oia abdi Online 24 jam jadi upami akang peryogi bantosan kanggo upload file wayang golek sok lah ka abdikeun..

            Posted by Wahyoedien | 8 November 2009, 4:51 pm
          • cobian tabuh 2 wengi ngadownload na heheh…teu tiasa kitu nganggo software IDM? Naha nya. teu apal beurat, da tara ngadownload simkuring mah hehehe. Wah, panguplod keun, boleh juga tuh…. :D

            Posted by Badru Tamam Mifka | 9 November 2009, 9:38 am
  3. kang, aya judul wayang anu pamaen na si gareng teu?
    abdi hoyong pisan ngadangukeun.

    Posted by tiram | 31 Oktober 2009, 8:57 pm
  4. asiiiiiiik yess ah!
    ke wengi di toel kang 4sharedna beh tarik heuheu

    Posted by Potter.Web.ID | 2 November 2009, 6:49 am
  5. hatur nuhun kang, judul kresna murka atos rengse di download.
    upami judul semar gugat gaduh teu kang sareng carita anu tokoh utamina gareng?da amar sakti mah atos gaduh.
    upami teu leupatmah carita si gareng anu kapungkur mah cariosana teh kasar…..
    hatur nuhun kang,,,,,

    Posted by tiram | 3 November 2009, 2:38 am
  6. muhun kang, sami-sami,,,,

    Posted by tiram | 4 November 2009, 3:22 am
  7. Assalamu’alaikum kang Mifka

    Hatur nuhun kana sadayana uploadan wayang golekna, mung sababaraha judul deui nu teu acan ka download ku sim kuring.

    Nanging aya sababaraha hal nu bade didugikeun/ditaroskeun:
    1. Naha sababara link na pareum? alias teu tiasa didownload?
    Margi abdi hoyong ngoleksi sadayana judul nu parantos diupload ku Akang.
    2. Teraskeun upload di 4shared.com, “server ternyaman” kangge ngadownload, nanging upama tiasa mah file sizena tong ageng teuing ah….rada hese, maklum abdi ngangge gprs…. sok pegat…

    Perkawis si akang nu complain ngeunaan 4shared mah, teu ningal file size na sareng koneksi anjeuna panginteun ….alias (TEU NEULEU……!!!!) (ceuk si cepot mah…)

    cag ah
    harut nuun
    wasaalam..

    Posted by xekender | 7 November 2009, 10:37 pm
  8. kang punten pisan pami tiasa uploadna dina indowebster janten pami putus koneksi tiasa di resume deui…
    simkuring dina 4shared putus wae komo anu ieu mah kan filena ageung janten seueur interrupt na kumargi simkuring didieu ngangge modem 3g sanes speedy…

    Posted by rudi | 12 November 2009, 7:32 am
  9. makasih Kang Badru nambih-nambih koleksi wayang golek abdi…..

    Posted by topasunda | 13 November 2009, 4:10 am
  10. Assalamu’alaikum,, ngiring ngarewong akh. kang naha carios Dawala janten raja teu tiasa di downlod,,, ?????

    Posted by wajit cililin | 21 November 2009, 7:54 am
  11. Assalamu ‘alaikum

    hatur nuhun pisan tos sharing wayang golek na kang Mifka,
    mugia dibales ku Gusti nu kagungan urang sadaya.

    Oh nya, Abdi ngadownload di 4shared teu aya masalah da,
    ngan upami tiasa mah file na di alitan kang,..hehe..

    Salam Kenal ti Abdi, ti urang cimahi..
    hatur nuhun kang Mifka…

    Posted by Dippi | 9 Desember 2009, 4:11 pm
  12. kuring mah moal loba pamenta. ngan hiji pamenta teh. sakur kasenian sunda nu aya (rek nu buhun atawa nu anyar), nyuhunkeun diupload we. keun anu ngabales mah ku Gusti Allah. nuhun seer alias terima kasih banyak

    Posted by daun fulus | 10 Desember 2009, 11:34 pm
  13. kang request asal mula semar pami tiasa mah..he3x hatur nuhun ^_^

    Posted by kaka | 15 Desember 2009, 2:06 pm
  14. Lagu sundana dikumplitan atuh kang. sesah pisan milari lagu sunda teh.

    Posted by Iwanx | 30 Desember 2009, 6:32 am
  15. kang simkuring ngahaturkeun nuhun seueur pisan tulisan sareng mp3 anu berguna pikeun kuring, kang nyuhunkeun dongeng sirawing

    Posted by iwan khairil anwar | 6 Januari 2010, 10:59 pm
  16. Hatur nuhun kang abdi parantos ngiringan ngadownlod wayang golek karesep abdi, nuhun pisan

    Posted by iwan Kaltim | 23 Januari 2010, 1:51 pm
  17. mantap kang…..

    Posted by pep | 6 Maret 2010, 10:53 pm
  18. mantap kang… di lanjut ah..

    Posted by pep | 6 Maret 2010, 11:09 pm
  19. hatur nuhun kang….

    Posted by gumilar | 15 Maret 2010, 8:00 am
  20. bade ngiringan ah kang!
    gening carita prabu nalakasuraboma pejah teu tiasa didownload nya?

    Posted by solehat | 26 Juni 2010, 2:45 am
  21. seueur keneh kang….?
    nuhun ah bade di refill k comp abdi
    wassalam..

    Posted by haddy | 25 Juli 2010, 4:03 pm
  22. kang,manawi aya rekaman wayang golek,dalang kang asep sunandar,anu pentas di kota tasikmalaya,waktos tepang taun koprasi di UNSIL(universitas siliwangi),hatur nuhun……

    Posted by agus | 14 Agustus 2010, 12:26 pm
  23. ngiring nyedot ah gan

    Posted by pandawa | 1 November 2010, 7:39 am
  24. anu c1 teu tiasa… leungit ti 4shared na

    Posted by boer2 | 19 Februari 2011, 10:27 pm
  25. kang sanghiang talaga pancuran sareng rahawana gugur pami teu sanghiang panca suta….

    Posted by asep fajar | 1 April 2011, 3:01 pm
  26. A1 LINKNYA TIDAK ADA,,UPLOAD DEUI KANG

    Posted by Jj Ben | 25 September 2011, 4:08 pm
  27. nyuhun di lengkapan album wayang na,.. haturnuhun..

    Posted by asal | 5 November 2011, 9:00 am
  28. Hatur rnuhun kang, simkuring bi\ngah tiasa nimbrung ngamumule budaya urang ku ngdadownload

    Posted by abahgaya62@yahoo.com | 10 Desember 2011, 5:29 am
  29. asslm….
    pendatang anyar….hehehe….
    nembe kapendak kang…
    ti kapungkur milarian wayang golek teh mentok wae,,,aduh…langsung sedot lah sadayana…hehehehe

    Posted by apip | 16 Februari 2012, 4:31 pm
  30. Abdi ti Sumatra,kang..hatur nuhun pisan aya wayang golek mp3 ti blog akang..wios download?

    Posted by Deddy Chandra | 24 Februari 2012, 3:59 am
  31. kang Badru, A1 na mah naha teu tiasa disedooooooooot

    Posted by Halimun Giri | 16 Mei 2012, 9:13 am
  32. punteun kang bade numaros upami lalakonna nakula sadewa ayya teu kang??

    hatur nuhun sateu acanna…..
    di antos walerannana…..

    Posted by Ikun | 30 Juni 2012, 5:11 pm
  33. . kang uken anu video’a . .

    Posted by deden | 13 September 2012, 7:36 am
  34. Abdi sering nyedot kang,, dihalalkeun nya,, hehehe….

    Posted by sopyan shaury | 14 November 2012, 12:37 am
  35. Assalamu’alaikum warohmatullohi wabarokatuh ;

    Hatur nuhun akang sae pisan ning ieu blog teh ,tos ampir sadaya lalakon di download ku abdi..kaleresan di dieu ( djogja ) mani ku sesah ngilarian cd wayang golek teh ,Sanaos abdi urang djawa kaleresan ngartos bahasa sunda ( oleh2 unpad ) sareng mikaresep seni wayang golek.
    Wilujeng kadangukeun we ka sadayana…

    Wasalam

    Posted by Noer aini az-zahra | 29 November 2012, 6:59 pm

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ping-balik: Download Wayang Golek « mifka weblog - 30 Oktober 2009

  2. Ping-balik: Asep Sunandar Sunarya : Kresna Murka « Wayang Prabu - 17 Desember 2009

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d bloggers like this: