||
you're reading...
Zero

Download Wayang Golek MP3: Bima Murka


Bima hilang, tak diketahui di mana keberadaannya. Semar, Cepot dan Dawala kebingungan mencarinya. Di tengah kebingungan mereka, datanglah Dorna, Aswatama dan kawan-kawannya membawa persoalan keringnya Talaga Arum di negara Astina. Dorna mempercayai ramalan bahwa Semar bisa mengalirkan kembali Talaga Arum. Bersediakah Semar membantu permintaan Dorna? Siapakah ksatria muda yang ingin bertemu Semar? Kemanakah Bima? Bisakah Semar dan anak-anaknya menemukan lagi Bima? Silakan download dan simak cerita selengkapnya:

Bima Murka, Giriharja 3, di Garut.

http://www.4shared.com/file/163409547/2e433899/Bima_Murka_-_A_1-_manuskripkes.html

http://www.4shared.com/file/163477861/af31c75e/Bima_Murka_-_A_2_-_manuskripke.html

http://www.4shared.com/file/163504012/1ca3f1c0/Bima_Murka_-_B_1-_manuskripkes.html

http://www.4shared.com/file/163519772/80bcb1ae/Bima_Murka_-_B_2_-_manuskripke.html

http://www.4shared.com/file/163540340/f77eeb67/Bima_Murka_-_C_1_-_manuskripke.html

http://www.4shared.com/file/163579246/2577113f/Bima_Murka_-_C_2_-_manuskripke.html

http://www.4shared.com/file/163595482/7fc4e741/Bima_Murka_-_D_1_-_manuskripke.html

http://www.4shared.com/file/163622962/850c229a/Bima_Murka_-_D_2_-_manuskripke.html

Kembali ke daftar “Wayang Golek” >

About these ads

About Badru Tamam Mifka

Badru Tamam Mifka. Lahir di Tasikmalaya, 15 April 1983. Kini tinggal di Bandung.

Diskusi

42 thoughts on “Download Wayang Golek MP3: Bima Murka

  1. sedot juga

    Posted by danangyanto | 3 Desember 2009, 5:59 am
  2. hatur nuhun pisan kang.
    bima murka teh atos lami ku abdi diantosan.

    Posted by tiram | 3 Desember 2009, 6:01 pm
  3. abdi mah janten tukang nyedot yeuh…. bubuhan di aceh…. hatur nuhun ka sadayana….

    Posted by irawan | 4 Desember 2009, 7:13 pm
  4. hatur nuhun pisan tos di download…..wayang golek never die

    Posted by hendra | 5 Desember 2009, 4:48 am
  5. diantos gatotkaca gugur na ah…………..
    simkuring teh gaduh seer kang mung teu apal cara kanggo nyimpeun di internetna.. tiasa ngabantos????

    insya alloh komplit

    Posted by otong | 23 Desember 2009, 3:02 am
    • Wah boleh tuh dibagi-bagi, supados komplit koleksi wayangna, diantos uploadna
      mudah2an si akang badru tiasa ngabantosan nga upload

      ti Wayang Golek fans

      Posted by Dandin Hamka | 11 Januari 2010, 2:18 am
  6. sanaos tebih ti lembur upami nuju ngupingkeun wayang golek mah sok asa nuju di lembur pisan. buhun kang parantos ngalandongan kasono abdi ka lembur….

    Posted by Iman Rakhman | 12 Maret 2010, 1:20 am
  7. Nuhun ah kang…..bari didamel bari ngadangukeun wayang jadi semangat…da wayang mah isi na pinuh ku falsafah sareng didikan agama………….ngan abdi ngiring nyedot weh….

    Posted by ray rachmat | 22 Maret 2010, 11:52 pm
  8. kang naha bimamurka sesah di download
    maklum gaptek
    haturnuhun pisan sateuacanna

    Posted by ridwan_gaib | 5 April 2010, 1:58 am
  9. muhun nya kang pami ngopi sambil mirengken wayang golek teh mani mantap teh..

    Posted by yayat | 8 Mei 2010, 4:13 am
  10. wah meni lawas tilawas kang ngadungukeuna… dupi anu terbaru judulna naon nya kang?

    Posted by ayam cemani | 17 Mei 2010, 6:51 am
  11. trim’s ya..

    Posted by fajar | 25 Juni 2010, 1:31 am
  12. kang tiasa nyunkeun nu ti Pa H.Ade Kosasih Sunarya ( Alm 0….nuhun kang

    Posted by Dani | 21 Juli 2010, 5:41 pm
  13. hatur nuhun kang,… kaanggo pisan ku simkuring

    Posted by a wahyu | 27 Juli 2010, 4:29 pm
  14. mantaf kang…haturnuhun pisan nya…

    Posted by ihsan | 6 Oktober 2010, 8:26 am
  15. hatur nuhun ka mifka welbog . . . ku abdi wayang golek bade di puter di R.Gita Fm . . setiap malam minggu

    Posted by R.GITA FM | 30 November 2010, 6:02 pm
  16. Hatur nuhun juragan,…. ku simkuring parantos di sedotan, rerencangan nararoskeun naon etateh ?jenis musik naon ? (maklum orang jerman mah teu apaleun), kuabdi diwartosan, iyeu teh wayang golek, kasenian karuhun sunda (simkuring)

    tapi nyetelna keudah siang upami wengi mah … (pada nuju balalajar), kumargi didiyeumah (asrama) sanes urang sunda hungkul … maklum nuju nyiar elmu di negeri bavaria

    Posted by Cep Hendra Rupandi | 23 Desember 2010, 9:05 am
  17. Nuhun ah.. abdimah ngan nyedotan wungkul…., sareng kunaon wayang bobodoran cepot nyandung, cepot diajar da’wah jeng nuliana teu tiasa di sedot?

    hetur nuhun

    Posted by hendra | 10 Januari 2011, 12:05 pm
  18. kang request ka mediafire keun upload na, kumargi 4shared ayena mah rehe.. pami bade nyedot anu free kebah ngantosan 300detik langkung,, cape deh atuh kang,.,hehe

    Posted by ainkmampranx | 17 Februari 2011, 5:16 am
  19. punten kang nahanya di simkuring mah teu tiasa di download wae…punten nyuhunken wejanganna

    Posted by yana bool | 11 Maret 2011, 1:47 pm
  20. Hatur nuhun Kang,,ngiring nyedot akh,,mugia kasenian sunda khusus na Wayang Golek,, henteu kalindih ku jaman,,,

    Posted by Iwan Kurniawan | 15 Maret 2011, 3:07 am
  21. kang gaduh lalakon antareja rarabi sareung sanghiang talaga pancuran???upami gaduh diantos upload na…haturnuhun

    Posted by aura | 28 Juni 2011, 4:48 pm
  22. Punten Akang aya dalang dede amung abi milari judul bima suci hatur nuhun,,

    Posted by medy | 1 September 2011, 3:04 pm
  23. punten kang abi nuju milari judul astrajingga sabda guru 4 aya teu….

    Posted by didin | 7 September 2011, 5:27 am
  24. sae…. sae sip lah.ngusulkeun di aplod bah sempalan2 mp3 na sapeurtos sempalan tutup lawang sigotaka, narasi dalang jsb.sae tah nuhun

    Posted by joesoep salam | 21 September 2011, 6:40 am
  25. naha kang hese nga download bima murka. teh…kumaha nya cara nyaa

    Posted by opik | 10 November 2011, 9:20 am
  26. Aya versi video na teu?

    Posted by Asdev | 28 Januari 2012, 6:55 pm
  27. bade nyedot ah….
    hatur nuhun….

    Posted by akang tea | 30 Januari 2012, 1:22 pm
  28. Hatur nuhun nya … :)

    Posted by Rosyan | 14 Maret 2012, 6:52 am
  29. kang upload versi videona atuh gera seueuran, hyong anu mp3 ieu aya videona. hatur nuhun

    Posted by alan | 16 April 2012, 11:40 pm
  30. kang ukeun waynag anu judulna banjaran bisma

    Posted by alan | 17 April 2012, 7:36 pm
  31. teu tiasa di download..kumaha yeu teh??…

    Posted by tarmizi taslim | 10 Juli 2012, 2:01 pm
  32. geuning lalakon semar gugat geus teu aya,,,

    Posted by Aming Bae Lah | 5 Agustus 2012, 1:20 pm
  33. Naon nurek di sedot yeu teh?,,

    Posted by tarmizi taslim | 8 Agustus 2012, 1:30 pm
  34. ijin donlot juragan………………

    Posted by Rusli Haruna | 8 September 2012, 3:41 am
  35. sim kuring milarian carita “ASWANI KUMBA KUMBA ASWANI” meni ciling ciingcat…. teu mendakan..!!!
    ka para wargi manawi aya anu gaduh..???? cing ah leueuteunana… kapayun keun… ku sim kuring bade langsung di regooothh
    :D

    Posted by yayat | 21 November 2012, 2:44 pm
  36. hapunten kang.. manawi tiasa ngajarkeun kumaha cara ngadownload na.. hatur nuhun

    Posted by bubung | 15 Januari 2013, 4:06 pm
  37. broken link gan…

    Posted by agus | 22 Juni 2013, 4:10 pm
  38. susah nieh buat ngedownloadnya

    Posted by Yudha Arya Mahendra | 21 Agustus 2012, 6:47 pm

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ping-balik: Download Wayang Golek « mifka weblog - 2 Desember 2009

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d bloggers like this: