mifka weblog

[ Belajar dan Berbagi ]

Free Download MP3: Tembang Sunda Cianjuran (1)

Posted by Badru Tamam Mifka pada 4 Desember 2009


Di tempat kelahirannya, Cianjur, sebenarnya nama kesenian ini adalah mamaos. Dinamakan tembang Sunda Cianjuran sejak tahun 1930-an dan dikukuhkan tahun 1962 ketika diadakan Musyawarah Tembang Sunda sa-Pasundan di Bandung. Seni mamaos merupakan seni vokal Sunda dengan alat musik kacapi indung, kacapi rincik, suling, dan atau rebab. [wikipedia]

Download Tembang Sunda Cianjuran:

http://www.4shared.com/file/165200748/75f968cb/Tembang_Sunda_Cianjuran_-_01.html

http://www.4shared.com/file/165205045/39d9f2c1/Tembang_Sunda_Cianjuran_-_02.html

http://www.4shared.com/file/165209388/a34dc091/Tembang_Sunda_Cianjuran_-_03.html

http://www.4shared.com/file/165214420/9d3c47c1/Tembang_Sunda_Cianjuran_-_04.html

http://www.4shared.com/file/165217649/a38b2363/Tembang_Sunda_Cianjuran_-_05.html

http://www.4shared.com/file/165219655/53f9293a/Tembang_Sunda_Cianjuran_-_06.html

Lainnya:

Free Download MP3: Tembang Sunda Cianjuran (2)

About these ads

12 Tanggapan to “Free Download MP3: Tembang Sunda Cianjuran (1)”

  1. [...] Free Download MP3: Tembang Sunda Cianjuran [...]

  2. urang cianjur berkata

    kang badru,, hoyong lagu da bogoh ting kang abuy ih.. meni sesah milariana..heheheh hatur nuhun kang * bade nyedot cianjuran ah..

  3. bayu prasetya berkata

    kang.. saran ti abdi mah, mending nga upload keun file na dina server local wae sapertos indowebster supados cepet pisaaaaann.. janten raraos upami ngadownload na. :D

  4. dani abah berkata

    sampurasun…kang, abdimah hoyong lagu “jalan satapak” cipt. Bakang Abubakar. Manawi gaduh kang, abdi bade nyungkeun. nuhun

  5. Nonk berkata

    kang, punten ahh bade naroskeun pami cianjuran saleresna dibagi sbrh jenis…margi seueur medakan nu disebat papatet,sareng sajabina….hoyong uninga manawi gaduh infona hatur nuhun….
    link diluhur aya ceurik rahwana teu?

    • jaka sunda berkata

      cianjuran mah mung 2jenis kang,mamaos sareng panambih,pami papatet mah kalebetna mamaos sakaterang abdi mah.

  6. Oeroeg Santana berkata

    pangersa kang admin …

    manawi kagungan, hoyong tembang cianjuran “DURIAT TEU SARASA” … tos milarian di unggal madhab teu acan mendakan …

    hatur nuhun sateuacanna …

  7. fajar berkata

    trim’s mp3nya

  8. Ujang aden berkata

    Ka sakumna urang sunda anu utamina kabarudak ngora,kade omat nya cu,..kasep,..eulis,ulah rek mopohokeun kana kasenian tradisional sunda,sawios ayeuna seueur lagu lagu teukaruan sapertos keong racun,dandut progresif sareng sajabana tapi manggateh teuing upami salira ngaresepan kanu kitu,etamah da hak sewang sewangan meureun nya cu”tapi nu dipiharep ku ki ujang,tiasakeun kasenian sundateh sapertos cianjuran kacapi suling,degung,sareng sajabana aya dina posisi puncer dina sanubari urang sunda,muhun atuh kang upami aya anu ngagaduhan kacapi suling cianjuran”kembang asih”ki ujang hoyong nyuhunkeun,hatur nuhun sateuacana nya ucu,aki bade meser balsem heula kapalih dinya tah,permiosssss…”

  9. sadudin berkata

    kang hatur nuhun uploadna nya? lamun aya keneh abdi nyuhunkennya kirim weh lewat email sadudin@hotmail.co.id nuhun

  10. Agus Mustopa berkata

    kang manawi kagungan lagu panambih “SUMALINDUNG cipt moch. Hendra” sareng lagu “PAMINGGIR citp. Ibu saodah”.abdi bade nyuhunkeun. milarian teu mendak wae. hatur nuhun

  11. Taufik Anwar berkata

    naha kang link na teu ayaan , tos teu berlaku

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 309 pengikut lainnya.

%d bloggers like this: