||
you're reading...
Zero

Free Download MP3: Tembang Sunda Cianjuran (1)


Di tempat kelahirannya, Cianjur, sebenarnya nama kesenian ini adalah mamaos. Dinamakan tembang Sunda Cianjuran sejak tahun 1930-an dan dikukuhkan tahun 1962 ketika diadakan Musyawarah Tembang Sunda sa-Pasundan di Bandung. Seni mamaos merupakan seni vokal Sunda dengan alat musik kacapi indung, kacapi rincik, suling, dan atau rebab. [wikipedia]

Download Tembang Sunda Cianjuran:

http://www.4shared.com/file/165200748/75f968cb/Tembang_Sunda_Cianjuran_-_01.html

http://www.4shared.com/file/165205045/39d9f2c1/Tembang_Sunda_Cianjuran_-_02.html

http://www.4shared.com/file/165209388/a34dc091/Tembang_Sunda_Cianjuran_-_03.html

http://www.4shared.com/file/165214420/9d3c47c1/Tembang_Sunda_Cianjuran_-_04.html

http://www.4shared.com/file/165217649/a38b2363/Tembang_Sunda_Cianjuran_-_05.html

http://www.4shared.com/file/165219655/53f9293a/Tembang_Sunda_Cianjuran_-_06.html

Lainnya:

Free Download MP3: Tembang Sunda Cianjuran (2)

About these ads

About Badru Tamam Mifka

Badru Tamam Mifka. Lahir di Tasikmalaya, 15 April 1983. Kini tinggal di Bandung.

Diskusi

12 thoughts on “Free Download MP3: Tembang Sunda Cianjuran (1)

  1. kang badru,, hoyong lagu da bogoh ting kang abuy ih.. meni sesah milariana..heheheh hatur nuhun kang * bade nyedot cianjuran ah..

    Posted by urang cianjur | 5 Desember 2009, 2:12 am
  2. kang.. saran ti abdi mah, mending nga upload keun file na dina server local wae sapertos indowebster supados cepet pisaaaaann.. janten raraos upami ngadownload na. :D

    Posted by bayu prasetya | 11 Desember 2009, 7:02 am
  3. sampurasun…kang, abdimah hoyong lagu “jalan satapak” cipt. Bakang Abubakar. Manawi gaduh kang, abdi bade nyungkeun. nuhun

    Posted by dani abah | 2 Januari 2010, 5:42 pm
  4. kang, punten ahh bade naroskeun pami cianjuran saleresna dibagi sbrh jenis…margi seueur medakan nu disebat papatet,sareng sajabina….hoyong uninga manawi gaduh infona hatur nuhun….
    link diluhur aya ceurik rahwana teu?

    Posted by Nonk | 4 Januari 2010, 8:58 am
  5. pangersa kang admin …

    manawi kagungan, hoyong tembang cianjuran “DURIAT TEU SARASA” … tos milarian di unggal madhab teu acan mendakan …

    hatur nuhun sateuacanna …

    Posted by Oeroeg Santana | 8 April 2010, 11:07 am
  6. trim’s mp3nya

    Posted by fajar | 25 Juni 2010, 1:30 am
  7. Ka sakumna urang sunda anu utamina kabarudak ngora,kade omat nya cu,..kasep,..eulis,ulah rek mopohokeun kana kasenian tradisional sunda,sawios ayeuna seueur lagu lagu teukaruan sapertos keong racun,dandut progresif sareng sajabana tapi manggateh teuing upami salira ngaresepan kanu kitu,etamah da hak sewang sewangan meureun nya cu”tapi nu dipiharep ku ki ujang,tiasakeun kasenian sundateh sapertos cianjuran kacapi suling,degung,sareng sajabana aya dina posisi puncer dina sanubari urang sunda,muhun atuh kang upami aya anu ngagaduhan kacapi suling cianjuran”kembang asih”ki ujang hoyong nyuhunkeun,hatur nuhun sateuacana nya ucu,aki bade meser balsem heula kapalih dinya tah,permiosssss…”

    Posted by Ujang aden | 12 November 2010, 1:22 pm
  8. kang hatur nuhun uploadna nya? lamun aya keneh abdi nyuhunkennya kirim weh lewat email sadudin@hotmail.co.id nuhun

    Posted by sadudin | 17 Januari 2011, 12:10 pm
  9. kang manawi kagungan lagu panambih “SUMALINDUNG cipt moch. Hendra” sareng lagu “PAMINGGIR citp. Ibu saodah”.abdi bade nyuhunkeun. milarian teu mendak wae. hatur nuhun

    Posted by Agus Mustopa | 27 November 2012, 1:54 am
  10. naha kang link na teu ayaan , tos teu berlaku

    Posted by Taufik Anwar | 2 April 2013, 9:40 am

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ping-balik: Album Instrumental Sunda MP3 « mifka weblog - 4 Desember 2009

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: