mifka weblog

[ Belajar dan Berbagi ]

Free Download MP3: Tembang Sunda Cianjuran (2)

Posted by Badru Tamam Mifka pada 7 Desember 2009


http://www.4shared.com/file/167429746/d44fab12/Angin_Priangan.html

http://www.4shared.com/file/167429738/7cb610d2/Ceurik_Rahwana_Tangis_Anjani_K.html

http://www.4shared.com/file/167429743/a4255f9d/Dina_Jandela.html

http://www.4shared.com/file/167445375/a4f44baf/Imut_Malati.html

http://www.4shared.com/file/167450491/32eb6d3f/Kembang_Impian.html

http://www.4shared.com/file/167470477/3fcbb6e4/Kembang_Tanjung.html

http://www.4shared.com/file/167476287/99b58945/Kidung_Cianjuran.html

http://www.4shared.com/file/167479273/412341c5/Laras_Pati_Sekar_Mawar.html

Lainnya:

Free Download MP3: Tembang Sunda Cianjuran (1)

About these ads

17 Tanggapan to “Free Download MP3: Tembang Sunda Cianjuran (2)”

  1. [...] Free Download MP3: Tembang Sunda Cianjuran (2) [...]

  2. [...] Free Download MP3: Tembang Sunda Cianjuran (2) [...]

  3. Yup, memang benar!! Thanks banget dah share ilmu yang bermanfaat.

  4. Ku naon kang Badru bet ngalilieur ?

  5. hatur nuhun kanggo lagu-laguna kang ^_^

  6. Aziz berkata

    hatur nuhun..dulur..semangat kasundaan sim kuring janten nambihan

  7. kania berkata

    hatur nuhun, ki sunda gening masih eksis. Mugi hente kagerus arus modernisasi….

  8. jaka sunda berkata

    naha lagu kawih mang koko dihijikeun sareng tembang nya?

  9. somani berkata

    gabung aja

  10. fajar berkata

    trim’s mp3nya

  11. Kang INU berkata

    Pami Imut Malati, Angin Priangan & Dina Jandel, eta mah kalebet kawih, Sanes Tembang Sunda Cianjuran.

  12. Kang INU berkata

    Muhun, sakedahna mah Tembang Sunda Cianjuran sareng kawih Sunda Mang Koko kedah di pisahkeun. Da Tembang sareng Kawih teh ebreh pisan bentenna.

  13. ujang s berkata

    sampura sun hatur nuhun ka akang anu parantos ngalestarikeun budaya sunda kuring mah satuju pisan lamun tiasa pang milariankeun beluk dongengna lutung kasarung mangga aah !!!

  14. dicky berkata

    assalamu’alaikum WR.Wb
    sampurasun…
    Wilujeng tepang,
    punten ngalangkungan dunia maya pribados nyungken tembang sunda-gentra masekdas dina judul “lutung kasarung” juru mamaos nudiluluguan ku kang DR. Dadang Sulaeman,
    Hatur nuhgun sateuacanna.
    Wassalamu’alaikum Wr.Wb

  15. sampurasun…
    kawajiban urang ngamumule budaya sorangan.. budaya sunda kasered ku budaya asing anu tos mancaura…
    siiip pisan lah kang… resep abdi mah cianjuran teh, katambih abdi urang cianjur asli…hehe
    hatur nuhun….

  16. toto suparto berkata

    saha deui anu bade ngamumule seni sunda upami sanes urang sunda keneh ,bade ngiring gabung nya kang ! da abdi mah urang sunda tulen

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 309 pengikut lainnya.

%d bloggers like this: