mifka weblog

[ Belajar dan Berbagi ]

Download MP3: Si Cepot Nyiar Nomor

Posted by Badru Tamam Mifka pada 7 Januari 2010


http://www.4shared.com/file/189885383/3d88b640/Cepot_Nyiar_Nomor_-_1.html

http://www.4shared.com/file/189885436/ab598d81/Cepot_Nyiar_Nomor_-_2.html

http://www.4shared.com/file/189885409/10cbc3d3/Cepot_Nyiar_Nomor_-_3.html

http://www.4shared.com/file/189914592/29e91d94/Cepot_Nyiar_Nomor_-_4.html

http://www.4shared.com/file/188117172/e8f2bef1/Cepot_Nyiar_Nomor_-_5.html

About these ads

23 Tanggapan to “Download MP3: Si Cepot Nyiar Nomor”

  1. [...] Download MP3: Si Cepot Nyiar Nomor [...]

  2. hendra berkata

    hatur nuhun kang badru…..ngiring nyedot si cepot na

    diantos judul nu sanes na??????

  3. widih…. tararengkiw kang,, heuheuy deudeuh. manteps yeuh.
    pami cepot rarabi asa teu acan rengse nya kang… nuhun kang

  4. cuhe berkata

    PERTAMAX GAN !!!!!!!!!!!!!! Ahahahahaha

  5. iyan berkata

    ngiring donlot deui kang si cepotna…….

  6. dens berkata

    sakantenan kang, sareng si cepot;x….!

  7. satrianer berkata

    deeui ah….. nuhun

  8. Otang Sutisna berkata

    Pami tiasa mah sawer disarengan sareng Mp3 na, hatur nuhun

  9. hibrulhusni berkata

    woow keyyenn…….

  10. acek cool berkata

    nuhun kang sateuacana……heheh nuhun pisan

  11. mpoed si kasep berkata

    hatunuhuuuuuuuuuunnnn kang … sateuacana punten abdi tos nanarik file wayangna rada seu’eur

  12. fajar berkata

    trim’s

  13. [...] http://www.4shared.com/file/189885383/3d88b640/Cepot_Nyiar_Nomor_-_1.html http://www.4shared.com/file/189885436/ab598d81/Cepot_Nyiar_Nomor_-_2.html http://www.4shared.com/file/189885409/10cbc3d3/Cepot_Nyiar_Nomor_-_3.html http://www.4shared.com/file/189914592/29e91d94/Cepot_Nyiar_Nomor_-_4.html http://www.4shared.com/file/188117172/e8f2bef1/Cepot_Nyiar_Nomor_-_5.html … Read More [...]

  14. Cecep Herdy Gunawan berkata

    hatur nuhun pisan…hayu urang ngamumule budaya sunda…..tarik manggggggg

  15. Kang Asikin berkata

    Tah pami ieu mah ngadownload na teh langkung enggal, duka kunaon nya tiasa kitu. nu lankung jelas kumaha-kumaha oge abdi mah bingah dumeh akang kagungan jembar manah anu matak nyugemakeun ka jalmi sanes. mudah-mudahan Alloh ngabarokahan ka kasaean akang. htur nuhun.

  16. ibnudotkom berkata

    sedot lagi eung,,,,
    nuhun deui y,,,,

  17. Didi. S berkata

    Kang aya henteu lagu Hamdan? cik cobi di muat atuh,milarian teh meni sesah pisan. Htr nuhun ………….

  18. Pupung berkata

    Tos langki jalmi siga si akang ieu….ngiring bingah, hatur nuhun pisan kang

  19. Arlan berkata

    Siplah

  20. san berkata

    ngiring nyedottt si cepooottt na kanggg hatur tengkiwwww lah di antos nu sanes na nu matak nyeri kulit beuteung heuheuheu…

  21. suleimam berkata

    htrnuhun kang, ni siplah

  22. fadil berkata

    kmha cara na nya kang?
    asa sesah donlod na kang =(

  23. Bandung IT berkata

    hatur nuhun kang,,

    Salam kenal weh ti ==> Bandung

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 309 pengikut lainnya.

%d bloggers like this: