||
you're reading...
Zero

Download MP3: Si Cepot Nyiar Nomor


http://www.4shared.com/file/189885383/3d88b640/Cepot_Nyiar_Nomor_-_1.html

http://www.4shared.com/file/189885436/ab598d81/Cepot_Nyiar_Nomor_-_2.html

http://www.4shared.com/file/189885409/10cbc3d3/Cepot_Nyiar_Nomor_-_3.html

http://www.4shared.com/file/189914592/29e91d94/Cepot_Nyiar_Nomor_-_4.html

http://www.4shared.com/file/188117172/e8f2bef1/Cepot_Nyiar_Nomor_-_5.html

About these ads

About Badru Tamam Mifka

Badru Tamam Mifka. Lahir di Tasikmalaya, 15 April 1983. Kini tinggal di Bandung.

Diskusi

23 thoughts on “Download MP3: Si Cepot Nyiar Nomor

  1. hatur nuhun kang badru…..ngiring nyedot si cepot na

    diantos judul nu sanes na??????

    Posted by hendra | 8 Januari 2010, 1:03 pm
  2. widih…. tararengkiw kang,, heuheuy deudeuh. manteps yeuh.
    pami cepot rarabi asa teu acan rengse nya kang… nuhun kang

    Posted by musliminsindangkerta | 8 Januari 2010, 1:13 pm
  3. PERTAMAX GAN !!!!!!!!!!!!!! Ahahahahaha

    Posted by cuhe | 15 Januari 2010, 8:22 pm
  4. ngiring donlot deui kang si cepotna…….

    Posted by iyan | 26 Januari 2010, 8:57 pm
  5. sakantenan kang, sareng si cepot;x….!

    Posted by dens | 14 Februari 2010, 10:25 am
  6. deeui ah….. nuhun

    Posted by satrianer | 21 April 2010, 5:45 pm
  7. Pami tiasa mah sawer disarengan sareng Mp3 na, hatur nuhun

    Posted by Otang Sutisna | 29 April 2010, 3:43 am
  8. woow keyyenn…….

    Posted by hibrulhusni | 10 Mei 2010, 2:57 am
  9. nuhun kang sateuacana……heheh nuhun pisan

    Posted by acek cool | 16 Mei 2010, 9:30 pm
  10. hatunuhuuuuuuuuuunnnn kang … sateuacana punten abdi tos nanarik file wayangna rada seu’eur

    Posted by mpoed si kasep | 21 Mei 2010, 3:10 am
  11. trim’s

    Posted by fajar | 24 Juni 2010, 5:15 am
  12. hatur nuhun pisan…hayu urang ngamumule budaya sunda…..tarik manggggggg

    Posted by Cecep Herdy Gunawan | 22 Juli 2010, 1:17 am
  13. Tah pami ieu mah ngadownload na teh langkung enggal, duka kunaon nya tiasa kitu. nu lankung jelas kumaha-kumaha oge abdi mah bingah dumeh akang kagungan jembar manah anu matak nyugemakeun ka jalmi sanes. mudah-mudahan Alloh ngabarokahan ka kasaean akang. htur nuhun.

    Posted by Kang Asikin | 26 Oktober 2010, 12:01 am
  14. sedot lagi eung,,,,
    nuhun deui y,,,,

    Posted by ibnudotkom | 23 November 2010, 8:35 am
  15. Kang aya henteu lagu Hamdan? cik cobi di muat atuh,milarian teh meni sesah pisan. Htr nuhun ………….

    Posted by Didi. S | 23 Desember 2010, 9:44 am
  16. Tos langki jalmi siga si akang ieu….ngiring bingah, hatur nuhun pisan kang

    Posted by Pupung | 6 Januari 2011, 1:10 pm
  17. Siplah

    Posted by Arlan | 1 Februari 2012, 3:13 pm
  18. ngiring nyedottt si cepooottt na kanggg hatur tengkiwwww lah di antos nu sanes na nu matak nyeri kulit beuteung heuheuheu…

    Posted by san | 3 Februari 2012, 8:17 am
  19. htrnuhun kang, ni siplah

    Posted by suleimam | 12 Februari 2012, 3:33 pm
  20. kmha cara na nya kang?
    asa sesah donlod na kang =(

    Posted by fadil | 8 April 2012, 4:57 pm
  21. hatur nuhun kang,,

    Salam kenal weh ti ==> Bandung

    Posted by Bandung IT | 12 September 2013, 4:13 pm

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ping-balik: Download Wayang Golek « mifka weblog - 7 Januari 2010

  2. Ping-balik: Download MP3: Si Cepot Nyiar Nomor (via mifka weblog) « Sanghyang Mughni Pancaniti - 17 Juli 2010

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d bloggers like this: