||
you're reading...
Zero

Download Aplikasi Kamus Sunda


Sudah lama gak posting di blog ini, dikarenakan sempat kesulitan login di wordpress dan juga sempat error publish. Ya udah, saya tinggalkan saja. Saking sudah tak bergairahnya ngeblog, sempat saya menyuruh seorang kawan atau siapa saja silakan mengambil alih wewenang admin  :D Cukup lama gak menulis membuat pintu-pintu gagasan saya tertutup. Sumpek hirup teh. Selagi lemas gogoleran, iseng-iseng bikin aplikasi Kamus Sunda. Saya gak tahu aplikasi ini bekerja atau tidak :D Hanya uji coba, lagian databasenya belum diisi. Sebenernya ini aplikasi yang  tidak selesai. Ini sekedar contoh aplikasi Kamus Sunda yang sederhana, seharusnya diisi lebih banyak kosa kata terjemahan Sunda – Indonesia – Sunda dan Kamus Sunda – Sunda. Bagi yang punya ide, silakan download contohnya. Kamus ini ada fasilitas update databasenya, siapapun bisa mengisinya. Jika link unduh dan aplikasi ini error, silakan beri kritik, dan masukan di kotak komentar. Jika gak bisa diinstall di komputer baraya, itu artinya aplikasi kamus ini hanya milik saya, koleksi saya pribadi hehe…

LINK DOWNLOAD

About these ads

About Badru Tamam Mifka

Badru Tamam Mifka. Lahir di Tasikmalaya, 15 April 1983. Kini tinggal di Bandung.

Diskusi

24 thoughts on “Download Aplikasi Kamus Sunda

  1. Aya anu gaduh database Kang, cobi kadieu http://kamusindonesiasunda.blogspot.com/ atanapi tepangan kadieu sabartsm@yahoo.co.id

    Posted by Kalakay | 24 Juli 2011, 7:48 am
  2. teu aya link dwonload na kang :D

    Posted by zintomang | 6 Agustus 2011, 3:09 am
  3. Teu aya link donlod na kang.. kmaha atuh ??

    Posted by husen | 9 Agustus 2011, 7:34 am
  4. hapunten, sesah bade ngadownload kamus sundana, kumaha?

    Posted by Grahakuning | 10 September 2011, 3:37 pm
  5. eh kok nggak bisa di borosotkeun……. nggak nyambung ke link kayaknya kang..

    Posted by remy | 17 September 2011, 8:50 am
  6. caranya download gimana ya ?

    Posted by akatsuci | 15 Oktober 2011, 1:27 pm
  7. punten…tiasa ngadownload te….anu kasep…….

    Posted by ahmad | 24 Oktober 2011, 5:37 am
  8. Namina mah sae KAMUS SUNDA – INDONESIA , hanas di bika dikinten teh leres kamus anu tiasa nambihan wawasan atanapi tiasa janten pelajaran…eeeh pas
    di klik link na lebetna mung pedaran bahasa loma ( baku ).
    Malihan mah ( hapunten ) seueur keneh anu lepat sederek…nanging sanaos kitu , mudah-mudah kapayuna tiasa di lereskeun deui anu lepat teh…
    Malar langkung sae mah…di eusi ku conto-conto obrolan , supados anu maos tiasa ngabentenkeun mana bahasa anu sae , leres , awon atanapi lepat..
    misalkeun :

    Bahasa INDONESIA

    Sebenarnya kalian ( lebih dari satu orang ) ini mau kemana…..?

    Bahasa SUNDA :
    Kasar & sedeng
    Sabenerna maraneh teh rek kamarana…?

    Lemes :
    Saleresna bade arangkat kamana………?

    Neda sih hapunten upami parantos ngalalangkungan.

    Posted by noer aini azahra | 5 Desember 2011, 5:52 pm
  9. tolong dong kamus sundanya…

    Posted by Hm Nasir Syah | 17 Desember 2011, 12:36 pm
  10. Punten kang teu aya link kanggo download na?

    Posted by wahyu | 23 April 2012, 8:36 am
  11. ah…. kumaha ieu teh, hanas geus atoh aya aplikasi kamus sunda………………

    Posted by Kang Nansy | 4 Juni 2012, 3:57 pm
  12. Ijin sedot kang, pengen banget belajar bahasa sunda

    Posted by Thoyib | 16 Agustus 2012, 6:15 pm
  13. kang aya nu kangge hp symbian s60v3 os 91 teu kamus na?palay pami aya mah.hatur nuhun.

    Posted by iman | 25 Agustus 2013, 5:50 pm

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d bloggers like this: