||
archives

Ω Puisi Sunda

This category contains 12 posts

Eunteung Katineung

inspired by mien ardiwinata layung koneng namperkeun katineung duriat geus mangsana manjangan, jungjunan nyangsaya nyarandekeun hate teu wasa, ngelemeng kasaput simpe ngagerihan, muntang hariwang