||
archives

Sawer Panganten

This tag is associated with 5 posts

Contoh Teks Sawer Panganten (4)

Kapara tamu sadayana Warga wargi nu araya Abah nyelang nyawer heula Antosan da moal lila Ujang nyai sami gandang Sami calik dina ranjang Ujang masih keneh bujang Nikah kanu geulis lenjang