Album Musik Sunda MP3



CAMPURAN

  • Kang Ibing Feat Ansambel Gamelan Kyai Fatahilah – Hariring Persib
  • Kang Ibing – Jung Maju Maung Bandung
  • Puspita Dewi – Cinta Saumur Kembang.mp3
  • Rya Fitri – Bogoh Ka Saha
  • Wanda Jaipong – Rampak Ibing
  • Download Instrumental Sunda >
  • About these ads

    49 pemikiran pada “Album Musik Sunda MP3

    1. Kakeresan abdi teh nuju aya di kota Bangka ayeuna teh abdi teh deudeupeun kana lagu-lagu sunda. THERE ISN’T SONG AS BEAUTY AS SUNDANESE. ARIGATO gOZAIMASU….!!!!

    2. Htr nhn kang laguna mugi sing ditampi ku ALLAH SWT. Pami aya nyuhunkeun lagu “Papatong” ti Abah Dadeng, htr nhn sateuacana.

    3. Kang naha te tiasa di downlod dina layar tampil aplication media octret tidak di dukung naon ny kang,,!sareng hoyong ngadownlod lagu paptong ti abah dadeng+lagu2 ti wina?

    4. samlikum….

      wilujeung siang…
      hapunten kang ngiring ngariung….

      aduh..meni waraas pisan….gening masih seur nya anu daek miara budaya sunda teh…alhamdulillah…

      aduh hatur nuhun kang tadi abdi nga downloadan mp3…sarae pisan…milarian dimana2 sesah pisan kang…

    5. darso, doel sumbang sareng kustian nu paenggalna ka…. request yeuh. nuhun sateuacanna. dukung terus blog sapertos ieu mah, sae pisan… komo kanggo urang sunda nu aya di pangumbaraan. nuhun kang.

    6. kang punten gaduh mp3 atanapi video mang utun sareng mang ukok teu??? duuhh peryogi pisan kang,., saha bae ieu mah nu ngaos ieu postingan nyuhunkeun link pami aya,.,.hatur nuhun sa teu acana,.

      kuring urang sunda asli palabuhanratu

    7. hatur nuhun kang tos nga muat seni sunda kalayan lumayan komplit,plit.kapayuna mugi mugi di lengkepan deui seni sundana ngarah teu leungit. sakali deui hatur nuhn suxes wae kanggo kang wipkablog

    8. Sampurasun…kang? salam pangwanoh, kang mun tiasa abdi nyuhunkeun lagu jaipongan clasik….atos milarian di 4 shared tapi teu aya sugan wae kang langsung di blog akang upload keun…nu requesna mah ..nikmat duriat…tapi hoyong mp3 na…punten nya kang…hatur nuhun …katmapi lalaguan sareng saweranna ….yu ah mumule seni sunda teh…..ka celuk ka awun-awun…ka koncara ka janatria…..

    9. Waaah LOba Oge yeu lagu,, jadi bingung dewek milariana,,, cobi upload lagu nu lewih loba dai nyah bos,,,
      biar ane sering mampir ke blog sibos. ok makasih ane mau sedot lagunya ya..

      yang mau pasang iklan bari,, silahkan gabung disitus ane ya gan,,, gratis koq permanen terpajang selamanya,, cara pasangnya juga mudah tinggal gabung dan pasang iklan ente sebanyak-banyaknya, situs iklan yang ane bikin versi wordpress, biar agan-agan yang ngelola iklan agan sekalian bukan ane,

    Kirim komentar

    Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

    Connecting to %s