mifka weblog

11 Mei 2002

Album Musik Sunda MP3

Filed under: Zero — by Badru Tamam Mifka @ 5:34 pm
Tags: , , , , ,


CAMPURAN

  • Kang Ibing Feat Ansambel Gamelan Kyai Fatahilah – Hariring Persib
  • Kang Ibing – Jung Maju Maung Bandung
  • Puspita Dewi – Cinta Saumur Kembang.mp3
  • Rya Fitri – Bogoh Ka Saha
  • Wanda Jaipong – Rampak Ibing
  • Download Instrumental Sunda >
  • 49 Komentar »

    1. nuhunnya kang…wah upami ka sumedang,,,,,,main ach…

      Komentar oleh tang — 13 Mei 2009 @ 12:38 pm |Balas

    2. […] Terakhir Musik Sunda « … di Download: Abiel Jatnika & … ekabuntara di Request VanHuve di Download […]

      Ping balik oleh Download Musik MP3 « .mifkąiŝmę węblōg. — 28 Juni 2009 @ 6:54 pm |Balas

    3. websitena komplit, hatur nuhun ka anu migaduh ieu blog. request mp3 sunda teranyar. heheheh….

      Komentar oleh zay — 4 Juli 2009 @ 8:05 pm |Balas

      • kang gaduh lagu papatong teu anu dilagukeun ku haji dadeng

        Komentar oleh herry — 26 Juni 2010 @ 4:23 am |Balas

        • muhun aya teu kang anu karokena

          Komentar oleh heri — 15 Januari 2012 @ 2:28 am |Balas

    4. Kang Darso te tiasa do donlot

      Komentar oleh Ival — 16 Juli 2009 @ 5:15 am |Balas

    5. assalamau’alaikum
      punten kang gaduh lagu batan nganggur nteu??
      nuhun:d

      Komentar oleh kang acing — 19 Juli 2009 @ 9:29 am |Balas

    6. Kakeresan abdi teh nuju aya di kota Bangka ayeuna teh abdi teh deudeupeun kana lagu-lagu sunda. THERE ISN’T SONG AS BEAUTY AS SUNDANESE. ARIGATO gOZAIMASU….!!!!

      Komentar oleh twoar — 28 Juli 2009 @ 4:58 am |Balas

    7. Asli urang sunda

      Komentar oleh vick — 3 Agustus 2009 @ 3:48 pm |Balas

    8. Bagus kang… ikut nyedot ah

      Komentar oleh budy — 9 Agustus 2009 @ 7:00 am |Balas

      • lieur eun milarian tugas lagu sunda !!!!!!!!!

        Komentar oleh ryanty — 3 November 2009 @ 12:01 pm |Balas

        • kakara nguping aya tugas lagu sunda, kumaha eta teh. Seueur atuh di internet ge.

          Komentar oleh Badru Tamam Mifka — 3 November 2009 @ 2:07 pm |Balas

    9. lagu pencak silat sunda gaduh teu akang,haturnuhun

      Komentar oleh uja — 25 Agustus 2009 @ 3:37 pm |Balas

    10. Hatur nuhu..eusi na kumplit..
      tiasa ngalandongan hanaang ku seni Sunda..

      Komentar oleh Gandara — 5 September 2009 @ 4:00 am |Balas

    11. […] Musik Sunda […]

      Ping balik oleh Selamat Datang di Weblog Badru Tamam Mifka « .mifkaisme weblog. — 30 September 2009 @ 9:46 pm |Balas

    12. jung maju bandung, pratandang mawa hareupan, kade poho cantik sportfi di lapangan..nuhun kang ah, ku abi tos di sedot

      Komentar oleh dadan silet — 17 Desember 2009 @ 4:11 pm |Balas

      • jung maju maung bandung, pratandang muga sing meunang…kade poho cantik sportif di lapangan… nuhun kang ahh

        Komentar oleh dadan silet — 17 Desember 2009 @ 4:12 pm |Balas

    13. bade nyungkeun lagu Darso anu judulna Dola Doli, manawi aya, pami kedah dipeser ge wios…heheheee

      Komentar oleh dani abah — 2 Januari 2010 @ 6:07 pm |Balas

    14. hatur nuhun pisan kang…

      kang pami aya mah nyuhunkeun lagu ibu tati saleh sareng pa may sumarna..

      Komentar oleh aden sundanicus — 14 Januari 2010 @ 6:05 am |Balas

    15. Htr nhn kang laguna mugi sing ditampi ku ALLAH SWT. Pami aya nyuhunkeun lagu “Papatong” ti Abah Dadeng, htr nhn sateuacana.

      Komentar oleh Rukmana — 20 Januari 2010 @ 6:12 am |Balas

    16. […] MP3 Album Arab Album Barat Album Indonesia Album Sunda Album OST. Barat Album OST. Indo Instrumental Arab Instrumental Asia Instrumental Barat […]

      Ping balik oleh Download MP3: Album Campuran Sunda Terbaik [1] « mifka weblog — 24 Januari 2010 @ 4:28 am |Balas

    17. Kang nyungken lagu paptong ti abah dudeng te terang cara na kumaha nya?

      Komentar oleh andi — 8 Februari 2010 @ 8:43 am |Balas

    18. Kang naha te tiasa di downlod dina layar tampil aplication media octret tidak di dukung naon ny kang,,!sareng hoyong ngadownlod lagu paptong ti abah dadeng+lagu2 ti wina?

      Komentar oleh kang andi — 8 Februari 2010 @ 11:41 am |Balas

    19. kang abdi peryogi mp3 kang ibing anu godeg junior..UNDUH atuh lebetkeun..abdi milarian hampir ti enjing dugika ayeuna teu mendakkan..upm tos hasil tiasa kirim pesan ka sim kuring melalui email..hatur nuhun..

      Komentar oleh Dede Basuni Takokak Cianjur — 12 Maret 2010 @ 10:53 am |Balas

    20. kang abdi peryogi mp3 kang ibing anu godeg junior..UNDUH atuh lebetkeun..abdi milarian hampir ti enjing dugika ayeuna teu mendakkan..upm tos hasil tiasa kirim pesan ka sim kuring melalui email..hatur nuhun..!!

      Komentar oleh Dede Basuni Takokak Cianjur — 12 Maret 2010 @ 10:55 am |Balas

    21. .:: kang abdi peryogi mp3 kang ibing anu godeg junior..UNDUH atuh lebetkeun..abdi milarian hampir ti enjing dugika ayeuna teu mendakkan..upm tos hasil tiasa kirim pesan ka sim kuring melalui email..hatur nuhun.::

      Komentar oleh Dede Basuni Takokak Cianjur — 12 Maret 2010 @ 10:56 am |Balas

    22. samlikum….

      wilujeung siang…
      hapunten kang ngiring ngariung….

      aduh..meni waraas pisan….gening masih seur nya anu daek miara budaya sunda teh…alhamdulillah…

      aduh hatur nuhun kang tadi abdi nga downloadan mp3…sarae pisan…milarian dimana2 sesah pisan kang…

      Komentar oleh encep — 26 Maret 2010 @ 6:26 am |Balas

    23. darso, doel sumbang sareng kustian nu paenggalna ka…. request yeuh. nuhun sateuacanna. dukung terus blog sapertos ieu mah, sae pisan… komo kanggo urang sunda nu aya di pangumbaraan. nuhun kang.

      Komentar oleh nu kasep di pangumbaraan — 1 April 2010 @ 4:12 am |Balas

    24. urang garut bersabda : “hai anu gaduh ieu blog,haturnuhun” (KR. Atoe : 00 )

      Komentar oleh urang garut — 6 Mei 2010 @ 2:31 am |Balas

    25. kang gaduh lagu lagu kang ibing nu sanesna?
      hatur nuhun pisan sateuacana

      Komentar oleh kang bagja — 7 Mei 2010 @ 4:47 am |Balas

    26. kang dupi file buku na teu tiasa di donlot atanapi kumaha? sapertos buku carpon godi suwarna

      Komentar oleh Antareja — 8 Mei 2010 @ 3:49 pm |Balas

    27. Kang gaduh mp3 kacapi mang utun n’ mang dekok/ukok?…

      Komentar oleh ale — 8 Juni 2010 @ 3:11 am |Balas

    28. kang gararaduh lagu bpk haji dadeng teu anu judulna PAPATONG

      Komentar oleh herry — 26 Juni 2010 @ 4:16 am |Balas

    29. Kang gaduh lagu Tumila diadu boxen?

      Komentar oleh anwar — 19 Agustus 2010 @ 4:50 am |Balas

    30. kang punten gaduh mp3 atanapi video mang utun sareng mang ukok teu??? duuhh peryogi pisan kang,., saha bae ieu mah nu ngaos ieu postingan nyuhunkeun link pami aya,.,.hatur nuhun sa teu acana,.

      kuring urang sunda asli palabuhanratu

      Komentar oleh dhika — 29 September 2010 @ 11:28 am |Balas

    31. ngiring nyedot ach…!
      hatur, nuhun kang..!

      Komentar oleh dens — 4 Oktober 2010 @ 8:10 am |Balas

    32. Kang punten ah abdi ngiring icik kibung yeuh, gaduh mp3 mang utun sareung mang ukok teu? cing ah nyungkeun informasina

      Komentar oleh Tony — 18 November 2010 @ 5:03 am |Balas

    33. hatur nuhun kang,katampi pisan musik na.hayu urg lestarikeun budaya sunda.

      Komentar oleh galuh — 20 Juni 2011 @ 11:57 pm |Balas

    34. coba mesen lah godeg junior…………

      Komentar oleh rizqy — 2 Juli 2011 @ 2:47 am |Balas

    35. neang lagu wangsit siliwangi teh acan ktimu gning mang..

      Komentar oleh asep bagong — 12 Juli 2011 @ 8:32 am |Balas

    36. Asslm Wr Wb ,
      Meni asa wararaas ngadangukeun hariring sunda lawas. Salam kang ti warga Mitra SUnda Riau

      Komentar oleh herman w — 24 September 2011 @ 4:01 pm |Balas

    37. hatur nuhun kang tos nga muat seni sunda kalayan lumayan komplit,plit.kapayuna mugi mugi di lengkepan deui seni sundana ngarah teu leungit. sakali deui hatur nuhn suxes wae kanggo kang wipkablog

      Komentar oleh jajang somandi — 19 Desember 2011 @ 3:49 pm |Balas

    38. COBA ATUH KANG, NYUHUNKEUN KUMPULAN LAGU-LAGU JAIPONGAN CICIH CANGKURILENG ANU LENGKAP TEA..

      Komentar oleh Oleh Komarudin — 3 Januari 2012 @ 8:16 am |Balas

    39. Sampurasun…kang? salam pangwanoh, kang mun tiasa abdi nyuhunkeun lagu jaipongan clasik….atos milarian di 4 shared tapi teu aya sugan wae kang langsung di blog akang upload keun…nu requesna mah ..nikmat duriat…tapi hoyong mp3 na…punten nya kang…hatur nuhun …katmapi lalaguan sareng saweranna ….yu ah mumule seni sunda teh…..ka celuk ka awun-awun…ka koncara ka janatria…..

      Komentar oleh Didi — 9 Februari 2012 @ 5:40 pm |Balas

    40. duh ni waas kang mireung lagu sunda d jaman batur

      Komentar oleh suleimam — 13 Februari 2012 @ 11:08 am |Balas

    41. Waaah LOba Oge yeu lagu,, jadi bingung dewek milariana,,, cobi upload lagu nu lewih loba dai nyah bos,,,
      biar ane sering mampir ke blog sibos. ok makasih ane mau sedot lagunya ya..

      yang mau pasang iklan bari,, silahkan gabung disitus ane ya gan,,, gratis koq permanen terpajang selamanya,, cara pasangnya juga mudah tinggal gabung dan pasang iklan ente sebanyak-banyaknya, situs iklan yang ane bikin versi wordpress, biar agan-agan yang ngelola iklan agan sekalian bukan ane,

      Komentar oleh dodolog — 21 Mei 2012 @ 5:02 am |Balas

    42. eh lupa bos, pasang iklan gratisnya di situs ane yang ini ni.: http://fordotcom.co.cc

      Komentar oleh dodolog — 21 Mei 2012 @ 5:07 am |Balas

    43. naha nya kang error wae diklik jaipongan nu kaluar darso… punten sateu acan na

      Komentar oleh rizki kurnia — 9 Februari 2013 @ 1:42 pm |Balas

    44. pami aya mah degung sundana dikumplitan dai

      Komentar oleh salman — 10 Februari 2013 @ 7:26 am |Balas


    RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

    Kirim komentar

    Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

    Logo WordPress.com

    You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

    Gambar Twitter

    You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

    Foto Facebook

    You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

    Foto Google+

    You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

    Connecting to %s

    Tema Toni. Blog di WordPress.com.

    %d blogger menyukai ini: