mifka weblog

11 Januari 2007

Sinom Pamake Nonoman – Haji Hasan Mustapa

Filed under: Zero — by Badru Tamam Mifka @ 9:01 am

SINOM PAMAKE NONOMAN

[Sinom]

Sinom pamake nonoman,
nu bijil budi birahi,
wiang-wiang wirahmana,
boh awewe boh lalaki,
katitisan boga sir,
urut bapa urut indung,
ngagelarkeun sorangan,
sajejeg panceg maani,
lebah dieu seselahan panungtungan.

Urut sir bisa laksana,
duriat ngajadi aing,
iradatna jeung keung kudratna,
panarik suhuding ati,
buktina aing ngabdi,
nuturkeun galur nu tujuh,
galur urut nanyaan,
sir hurip boga pangarti,
jakalola turunan kamanusaan.

Mawa modal dua rupa,
sahiji modal rohani,
nu dikalangkangan raga,
kadua modal jasmani,
geusaneun wara-wiri,
sakitu pangadeg tangtung,
rohani kabatinan,
jasmani nu jadi lahir,
kahahiran kalangkang ti kabatinan.

bersambung… :)

Kembali >

1 Komentar »

  1. […] Sinom Pamake Nonoman […]

    Ping balik oleh “Harta Karun” Dangding Haji Hasan Mustapa « mifka weblog — 11 Januari 2011 @ 9:22 am |Balas


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.

%d blogger menyukai ini: