mifka weblog

1 Februari 2007

Pasiksak

Filed under: Ω Puisi Sunda — by Badru Tamam Mifka @ 5:22 am
Tags: ,

Clik clak clik clak
cikikik cakakak
Nu nyiksik nu nyaksrak
Teu nampik mung namprak
Nu centik nu ngajak
Ngarenghik nulak taktakClik clak clik clak
cikikik cakakak
Niliktik nalaktak
Nu calik nu nangkarak
Nu malik nu murak awak
Nu gigisik nu ngagalaksak

Clik clak clik clak
Nu balik nu pasiksak

Februari 2007

1 Komentar »

  1. duh kang resep puisi sundana………….. reueus, waas,…… bade nyuhunkeun ijin. sapalih bade di serat di FB……… hatur nuhun…………. sakantenan diajar nembrakkeun eusi hate dina seratan nu nyunda………….

    Komentar oleh saeful syarif — 29 Oktober 2011 @ 9:49 am |Balas


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.

%d blogger menyukai ini: