mifka weblog

21 Oktober 2007

Kirim Salam

Filed under: Zero — by Badru Tamam Mifka @ 1:57 am

Ruang kirim salam.

6 Komentar »

  1. kirim salam anu pertama kanggo ka mifka’ salam spesial kanggo KUSTIAN urang teh ngepen bngt sareng KUSTIAN saha nyah nu boga almt amail na KUSTIAN di atos san ku abi, ka mifka sukses ya by shanuri.

    Komentar oleh shanuri — 31 Oktober 2010 @ 11:20 pm |Balas

    • abdi tz nyoba ngbantu milarian imelna KUSTIAN,,tpi teu aya sabab manhna BUDAK JALANAN…tibang bgaeun gitar dwax..

      Komentar oleh hendar — 24 September 2011 @ 2:29 pm |Balas

  2. Kirim salam kangge kang mifka….hatur nuhun pisan ka kang mifka ..dinu ayana hasil karya tulisan “mifka webblog” teh abdi janteun tambih resep pisan kana budaya sunda teh, perkawisna dina wayang golek…..sareng ieu hasil karya teh tiasa bagi-bagi sarreng saha wae oge…mudah2 an ieu blog teh bermanfa’at kanggo salarea….
    hatur nuhun…….

    Komentar oleh acep — 21 April 2011 @ 7:58 am |Balas

  3. hatur nuhun kanggo kang mifka , anu parantos ngarojong manjangna budaya sunda,sanaos NOER asli titih DJOGJA naging resep kana budaya sunda ( candak caroge ) ..teu hilang NOER teh bade nitip salam kanggo sadaya wargi jabar nu linggih di sabudeureun djogja….mugiya sadayana kenging hidayah ti gusti nu maha suci…
    Teu hilap salam ka sadaya bobotoh ” WONOSARI “

    Komentar oleh noer aini azahra — 5 Desember 2011 @ 6:40 pm |Balas

  4. tHank bUat MIFKA tas puisinya bagus bangettttt ………..
    dan k@Lau bisa ditaMbah! lagi yach ………..

    Komentar oleh saila salsabila — 6 Desember 2012 @ 1:57 am |Balas

  5. hatur nuhun kang,. ngiring bingah + reueus ningal web akang nu ngajaga budaya sunda sareng agama islam,,
    sukses kang mudah2an janten elmu nu mangpaat! wassalam

    Komentar oleh firman — 16 Februari 2014 @ 12:59 pm |Balas


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.

%d blogger menyukai ini: