mifka weblog

18 Januari 2008

Rek Iraha?

Filed under: Ω Obrolan — by Badru Tamam Mifka @ 5:32 am
Tags: ,

Jelema nyatana geus leuwih ti sato, tapi sok ngarasa paling bener. Urang geus pageuh ngaco, tapi sok ngarasa paling pinter, paling cageur…Jelema nyatana masih sombong ku elmu. Camerong ku jahil jeung nipu. Agul ku jabatan. Agul ku kaayaan.

Jelema geus loba doraka ku kahayang. Loba cilaka ku polah curang. Loba jelema geus silih tincak pada sasama. silih tipu, silih hina, silih bantingkeun…

Na atuh iraha urang rek bener-bener nyaah ka sasama? Rek iraha urang serius jadi jelema?

Tinggalkan sebuah Komentar »

Belum ada komentar.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Buat situs web atau blog gratis di WordPress.com.

%d blogger menyukai ini: