mifka weblog

14 Februari 2008

Budak Buncir

Filed under: Zero — by Badru Tamam Mifka @ 7:28 pm

DOWNLOAD

Budak Buncir 1

Budak Buncir 2

Budak Buncir 3

Budak Buncir 4

Budak Buncir 5

Budak Buncir 6

Kembali ke daftar>>

27 Komentar »

  1. […] Budak Buncir […]

    Ping balik oleh Download Wayang Golek « Manuskrip Kesunyian — 14 Februari 2009 @ 7:52 pm |Balas

  2. nuhun akh dolodan na
    heuhuhuehue……………!!!

    sing sering weh nya ti mimiti nepi ka akhir carita dina wayang di uplod kang

    /me mah rsep da kana wayang teh
    :D

    Komentar oleh olaNgan — 2 Maret 2009 @ 2:18 pm |Balas

  3. asa tue acan gaduh lalakon budak buncir mah abdi teh kang…cing ahh ngaraosan nyedoootttt…!!!widian nya kang…nuhun pisan…

    Komentar oleh adam — 10 Maret 2009 @ 10:20 am |Balas

  4. ngiringan atuh ah ngarosan budak buncir

    Komentar oleh Anggun tea — 25 Juli 2009 @ 11:38 am |Balas

  5. kang…punten mohon ijin ngiring donlot wajang golekna….nuhun…

    Komentar oleh bednarsky — 1 September 2009 @ 10:46 am |Balas

  6. hatur nuhun pisan kang…ngiring nyedot

    Komentar oleh goming — 4 September 2009 @ 10:17 am |Balas

  7. Sampurasun Kang?

    Duh asa nineung yeuh kana kasenian Sunda teh. Hadena aya blog Akang nu lengkep ku mangpirang2 unduhan kasenian Sunda. Haturnuhun yeuh Kang…

    Ti teureuh Galunggung.

    Komentar oleh Abu Kansha — 17 Desember 2009 @ 8:52 am |Balas

  8. punten kang…..

    ngiring nyedot…..ahhhh
    kanggo oleh2 ka pun aki di lembur…..
    ngarah tiasa ngariung sadudulur ngupingkeun wayang……
    haturnuhun kang…..

    Hendi di Panjalu….

    Komentar oleh yat hidayat — 20 Januari 2010 @ 5:56 am |Balas

  9. siga nu gaduhna, buncir

    Komentar oleh kang adi urang sunda — 20 Februari 2010 @ 2:43 pm |Balas

  10. nuhun pisan kang…..

    Komentar oleh gumilar — 15 Maret 2010 @ 8:14 am |Balas

  11. Komentar oleh kang sunda — 25 Maret 2010 @ 1:49 pm |Balas

  12. nuhunnya kang

    Komentar oleh syahid — 25 Maret 2010 @ 1:50 pm |Balas

  13. hatur nuhun kang ! tos lami milarian aya didieu ning … sok ah urnglestarikeun budaya sunda, ulah nepi ka ilang ka gerus jaman nu beuki edan

    Komentar oleh rae — 29 April 2010 @ 4:04 am |Balas

  14. hatur nuhun kang,,mugi2 mangfaat kanggo ngamajukeun budaya sunda… :)

    Komentar oleh Agus — 25 Juni 2010 @ 1:08 pm |Balas

  15. hatur nuhun kang……

    Komentar oleh a wahyu — 26 Juli 2010 @ 5:05 pm |Balas

  16. sae paisan,,,, tambihan deui we carita nu sanesna…..

    Komentar oleh Ardan — 12 Agustus 2010 @ 12:51 pm |Balas

  17. bade ngiring nyedot nya,nuhun ah

    Komentar oleh DENDA — 19 Agustus 2010 @ 9:39 am |Balas

  18. langsung ka tkp,,,
    nuhun ah,,,

    Komentar oleh ibnudotkom — 23 November 2010 @ 8:18 am |Balas

  19. hebat ah kanu gaduh ieu blog
    nuhun kang

    Komentar oleh ienanz — 6 Januari 2011 @ 5:17 am |Balas

  20. sae pisan,,, d’tampi akh wayangna,,,, cing seueur ueh uplodna, hehehe,,,,,,

    Komentar oleh wansonez — 30 Januari 2011 @ 2:21 pm |Balas

  21. nuhun pisan tiasa nyedotan kasenian sunda

    Komentar oleh asep — 4 Februari 2011 @ 2:37 pm |Balas

  22. haturnuhun akang uplodan wayangna
    ka tampi pisan ku simkuring,,,,,

    Komentar oleh kujang lodaya — 10 Maret 2011 @ 2:33 pm |Balas

  23. ngiring download…..

    Komentar oleh Mangkubumi Bunisora — 29 Mei 2011 @ 5:29 am |Balas

  24. ngiringan kang…

    Komentar oleh hendi — 18 Januari 2012 @ 3:56 am |Balas

  25. Ari kasenian orang sunda mah paling juara lah,, komo wayang mah paling no.1…

    Komentar oleh isal — 23 Februari 2012 @ 2:51 am |Balas

  26. meni rame pisan uy

    Komentar oleh abay — 23 Mei 2012 @ 2:47 pm |Balas

  27. hatur nuhun kang,,

    Salam kenal weh ti ==> Bandung

    Komentar oleh Bandung IT — 12 September 2013 @ 4:20 pm |Balas


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Buat situs web atau blog gratis di WordPress.com.

%d blogger menyukai ini: