mifka weblog

14 Februari 2008

Cepot Katempuhan Buntut Maung

Filed under: Zero — by Badru Tamam Mifka @ 8:07 pm
Tags: , ,

DOWNLOAD

Cepot Katempuhan Buntut Maung 1

Cepot Katempuhan Buntut Maung 2

Cepot Katempuhan Buntut Maung 3

Cepot Katempuhan Buntut Maung 4

Cepot Katempuhan Buntut Maung 5

Kembali ke daftar>>

18 Komentar »

  1. […] Si Cepot Katempuhan Buntut Maung […]

    Ping balik oleh Download Wayang Golek « Manuskrip Kesunyian — 14 Februari 2009 @ 8:13 pm |Balas

  2. alhamdulillah parantos di upload gening!!! punten bade nyedot. Abdi bagja gaduh dulur anu ngamumule wayang golek.

    mifka: abdi ge bagja gaduh dulur nu hobi nyedot hehehe…

    Komentar oleh RID'S — 15 Februari 2009 @ 9:14 am |Balas

  3. Sampurasun Dulur….Salam pangwanoh.
    Asa reueus gaduh baraya masih panceg dina ngamumule seni budaya titinggal karuhun, jadi gede hate lamun bangsa urang teh bakal lewih sumebar martabatna.

    Mung hapunten pami awon tungtungna jalaran sim kuring teh bade neda widi kanggo nyedotna, he….

    Bagea Dulur..Hatur nuhun.

    Komentar oleh Hadi Sukoco — 28 Februari 2009 @ 11:59 am |Balas

  4. Sampurasuuun,

    Ulah kirang-kirang hapunten sim kuring bade sumawantun ngarawu

    Hatur nuhun, permiossss…

    Komentar oleh Tukang Combro — 5 Mei 2009 @ 9:36 am |Balas

  5. sampurasun kang….

    punten ah, manawi teu kaabotan, maksad bade donlot ieu file..

    Komentar oleh ojo durraring — 7 Mei 2009 @ 12:31 pm |Balas

  6. Punten……

    Duh hatur nuhun pisan kang……punten we bade ngaDonlot file ieu

    Komentar oleh Arie — 14 Juni 2009 @ 9:19 pm |Balas

  7. geuning masih aya, punten wee bade ngarawu yeuh….

    Komentar oleh Apip — 25 Juni 2009 @ 1:31 am |Balas

  8. nuhun ah yeuh kana sayogianana… mudah2an janteun amal kang…

    Komentar oleh Anggun tea — 25 Juli 2009 @ 4:10 pm |Balas

  9. Haturan kang Mifka salam kawilujengan. Alhamdulilah sim Kuring ngaraos reueus yen masih keneh aya generasi anu peduli kana budaya urang sunda. Terus terang sim Kuring ngaraos isin wungkul tiasa ngarewong, tapi pamudah2an kasaean Akang ngajantenkeun pahala kangge Akang.
    Urang sami2 urang sunda, hayu urang sami2 ngemumule budaya urang sorangan. Salam pangwanoh ti sim Kuring, urang Sagaranten Sukabumi.

    Komentar oleh akbar — 17 Agustus 2009 @ 8:30 am |Balas

  10. duh.. waas abdi ngadangukeun kasetna waktos masih alit keneh pisan.. hatur nuhun pisan kang to nga-aplot.. ngiring donlot ah.. dupi gareng janten paraji-na aya? pami aya, aplotlah… :)

    Komentar oleh daisy — 2 Februari 2010 @ 5:17 am |Balas

  11. Aduh hatur nuhun tina kreatifitas miwah karajinanana dina ngabagi luang sareng pangalamana. kaanggo pisan sok sanaos anu di download ku sim kuring teu sempurna sadayana. diantawisna durasina pondok atanapi sama sakali teu aya. tapi teu sawios uyuhan atuh sakieu oge tibang barang gratisan, he…he….he. carios wayang bobodorana anu kadownload ku sim kuring diangge acara hiburan di Radio Daerah Kabupaten Purwakarta. mangfaaaat pisan kangge hiburan rahayat tamba srae sore-sore atanapi kangge ngarencangan petugas ronda anau ngajagi siskamling

    Komentar oleh Kang Asikin — 24 Oktober 2010 @ 6:49 am |Balas

  12. heuheuyyyyyyyyyyyyyyyyyy sae

    Komentar oleh edy_baladewa — 3 April 2011 @ 12:08 pm |Balas

  13. halaaaaaaaaaaaaaahhh…… bagea geuning nya, aya wargi nu ngamumule budaya sunda…

    mung ku kitu na panginten,, moal di ngke keun deui abdi teh seja mundut idin tinu ngagaduhan blog ieu yeu abdi teh bade…. NGUNDEUUUUUUUUUUUURRRR….. mangga para wargi geura NGUNDEUR sasarengan…

    hapunten sateuacana bilih cawokah.. salam kaduluran urang sunda.. hehehe

    Komentar oleh tukang awug — 10 September 2011 @ 3:48 am |Balas

  14. cinta wayang golek kenapa tidak..!!!

    Komentar oleh Iman — 26 Desember 2011 @ 3:04 pm |Balas

  15. alhamdulillah atos 4 judul di download,,,nuhun sobat ahhh!!!!

    Komentar oleh Iman — 26 Desember 2011 @ 3:07 pm |Balas

  16. simkuring ngahaturkeun nuhun,, sareng ngiring reues ka akang,, anu tos ngamumule seni sunda..

    Komentar oleh wha ntho thea — 17 Februari 2012 @ 4:52 pm |Balas

  17. hatur nuhun kang,,

    Salam kenal weh ti ==> Bandung

    Komentar oleh Bandung IT — 12 September 2013 @ 4:17 pm |Balas


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Buat situs web atau blog gratis di WordPress.com.

%d blogger menyukai ini: