mifka weblog

14 Februari 2008

Download Wayang Golek: Amar Sakti

Filed under: Zero — by Badru Tamam Mifka @ 8:21 pm
Tags: , , ,

Download:

Amar Sakti 1 A

Amar Sakti 1 B

Amar Sakti 2 A

Amar Sakti 2 B

Amar Sakti 3 A

Amar Sakti 3 B

29 Komentar »

  1. […] Amar Sakti […]

    Ping balik oleh Download Wayang Golek « Manuskrip Kesunyian — 14 Februari 2009 @ 8:30 pm |Balas

    • naha seri 2Bna eror teu tiasa di undeur?

      Komentar oleh Kang ano — 21 Januari 2013 @ 1:51 pm |Balas

  2. Mantap, nuhun ah

    Komentar oleh Abex — 4 Maret 2009 @ 2:29 pm |Balas

  3. Langsung di bantun kang, nuhun…

    Komentar oleh Abdul Qodir Jaelani — 23 Juni 2009 @ 7:02 am |Balas

  4. hatur nuhun pisan abdi tiasa nga-download carita wayang golek. tapi amar sakti anu 3A teu tiasa di download. Kumaha atuh mun sapotog teu aya pan teu raos mirengkeunna. mung sakitu ti abdi hatur nuhun.

    Komentar oleh Riki Wiguna — 30 Juni 2009 @ 7:18 pm |Balas

    • rame ey wayang golek teh amar sakti jiga urang sakti mandra gunrng

      Komentar oleh fandudewa@yahoo.com — 21 Oktober 2012 @ 1:40 pm |Balas

    • Iiih naha da tiasa di download ku abdi mah , cobi di uihan deui download-na..upami tiasa nganggo software Idm…Insya Allah lancar geura kang !!!

      Komentar oleh Noer aini az-zahra — 29 November 2012 @ 8:34 pm |Balas

  5. kang pami aya mah dongeng-dongen sunda nu sok aya dina radio jaman kapungkur…. mang jaya, wa kepoh, mang satar… nu kararitu sigana sae oge…atanapi sandiwara radio kadieunakeun mah sapertos saur sepuh jrrd. nuhun

    Komentar oleh diansyah — 14 Agustus 2009 @ 6:11 am |Balas

  6. muhun kang, sapertos mang jaya atanapi wa kepoh
    siga si rawing

    Komentar oleh roni fuad alam — 7 September 2009 @ 3:04 am |Balas

  7. is hade yeuh teras dibetot..ah

    Komentar oleh Kang Aom — 28 September 2009 @ 4:20 pm |Balas

  8. mantap pisan….
    pami tiasa nyuhunkeun judul nu sanes

    Komentar oleh fajar — 20 Oktober 2009 @ 7:08 pm |Balas

  9. di donlot yeuh akh sadayana. mun lain urang saha dai atuh nu ngamumule budaya sunda teh. hatur nuhun….

    Komentar oleh wajit cililin — 20 November 2009 @ 3:49 pm |Balas

  10. hade, lur. hare gene jarang2 nu nga-aplod nu kararieu

    Komentar oleh daun fulus — 22 November 2009 @ 1:39 pm |Balas

  11. ngiring nyedot kang ah…..nuju nineung ka lembur yeuh.

    Komentar oleh yadi — 28 Januari 2010 @ 9:04 am |Balas

  12. urang sunda kudu mikacinta budaya sunda…nuhun ahh !!!!

    Komentar oleh hassan — 4 April 2010 @ 5:54 am |Balas

  13. bingah amarwatasuta….

    geuning aya jajaka jembar ku elmu tur teu kudu di penta..
    jiahahaha ha haha ha ha hatur nuhun kang Badru

    Komentar oleh satrianer — 28 April 2010 @ 4:59 pm |Balas

  14. nyiring kaul ah…..heuheuuu

    Komentar oleh blesatbledags — 12 Mei 2010 @ 7:44 am |Balas

  15. Kang badru,abdi wawakil ti cilimus nu mikaresep kasenian wayang golek ngahaturkeun rebu nuhun kana naon nu tos disayogikeun di dieu…Sakali deui hatur nuhun kang badru…:)

    Komentar oleh Odhenk — 19 November 2010 @ 9:59 am |Balas

  16. kuralang kuriling…. gening aya didieu…. ngiring nyedot ah….
    hatur nuhun kang Badru…..

    Komentar oleh cep ohing — 15 Januari 2011 @ 2:12 am |Balas

  17. hatur nuhunnnnnnnnnnnnnnnnnnn……

    Komentar oleh Endy Setiaji, endysetiaji@yahoo.co.id — 10 Februari 2011 @ 4:03 am |Balas

  18. DI COBIAN KANG….

    Komentar oleh urang majalengka — 22 Maret 2011 @ 5:43 pm |Balas

  19. hatur nuhun pisan kang….lanjutkan kreatifitasmu….aku slalu mendukungmu…….

    Komentar oleh acep — 21 April 2011 @ 5:42 am |Balas

  20. maju terus budaya sunda,…hatur nuhun kang badru abdi ngiring bingah tos ngiring ngunder…

    Komentar oleh Jamal — 7 Juni 2011 @ 9:05 am |Balas

  21. hatur nuhun kang, tos ku abi down load mp3 wayang golek na.

    Komentar oleh mulyana butuhkamyu — 4 Januari 2012 @ 6:42 pm |Balas

  22. Dasar mah keur kabungbulengan kana wayang, neangan kadieu kaditu eee….. aya didieu hatur rebu nuhun kang ! upami aya mah ditambih koleksina kang ti bapa dalang RH.Cecep Supriyadi, supaya leuwih rame……………..maju terussss kang badru.

    Komentar oleh abah zael — 7 April 2012 @ 9:44 pm |Balas

  23. kang badru, ngiringan ngadonlod. Hatur nuhun. Rahayu !

    Komentar oleh Halimun Giri — 15 Mei 2012 @ 8:25 am |Balas

  24. hatur nuhun kang katampi psn pami gaduh aya lalakon arjuna sastra bahutea aya

    Komentar oleh han han — 27 Mei 2012 @ 3:29 am |Balas

  25. ari carita bima anu ngenta deui negara amarta teh ngaran lalakon na naon?

    Komentar oleh sidik — 4 November 2012 @ 3:26 am |Balas


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.

%d blogger menyukai ini: