mifka weblog

Sekedar Catatan

  • Lazada Indonesia

  • Statistik Blog

    • 6,573,480 kunjungan
  • Lazada Indonesia

    belanja online aman

Rupa-Rupa Wangunan Imah Sunda Buhun

Posted by Badru Tamam Mifka pada 20 Februari 2008


Badak heuay : potongan wangunan saung anu teu make wuwung, pasambungna hateup tukang jeung hareup saperti badak keur heuay
Capit Gunting : potongan wangunan imah anu tungtung suhunanana make awi atawa kai dicagakkeun kawas gunting rek capit
Julang ngapak : potongan wangunan imah nu dihareup jeung ditukangna make sorondoy kawas janjang julang keur negpak
Parahu kumureb : potongan wangunan imah nu suhunanana mirupa parahu nangkub
Suhunan jolopong : potongan wangunan imah anu suhunanana ngajolopong manjang, sok aya nu nyebut oge suhunan panjang atawa gagajahan
Tagog anjing : potongan wangunan saung anu meh samodel jeung potongan badak heuay ngan tungtung usukna patepung jeung tungtung usuk nu hareup, jadi wangunna ngeluk, kawas anjing keur nagog atawa keur jogo, sok aya nu nyebut oge jogo anjing.

Conto gambar:

Can aya…

NGARAN-NGARAN BABAGIAN IMAH

3 Tanggapan to “Rupa-Rupa Wangunan Imah Sunda Buhun”

  1. […] = new PDRTJS_RATING_TOP( 349787, 349796, 349799, '110', 8 ); « Ngaran Patukangan Rupa-Rupa Wangunan Imah Sunda Buhun […]

  2. YAYAT S JAYASANTIKA said

    110610, YS

  3. duh maca bahasa sunda teh geuning teu eleh hesena jeng maca bahsa inggris…

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: