mifka weblog

20 April 2008

Album Kompilasi Pop

Filed under: Zero — by Badru Tamam Mifka @ 6:17 am
Tags: ,

Intro

Kamana Cintana

Bejana

Hayang Kawin

Ibarat Karat

Lelesaheun

Dina Melang

Janji Engkang

Kabogoh Tilu

Jalir

Asa Tos Aya

Outro

11 Komentar »

  1. […] Album Kompilasi Pop […]

    Ping balik oleh Download Lagu, Musik, MP3 « Mifka Weblog — 20 April 2009 @ 6:57 am |Balas

  2. hatur nuhun pisan web iyeu tos nyayagikeun ka priogian urang sunda ngarah teu hilap kanu jadi lemamh cai

    Komentar oleh nova — 13 Mei 2009 @ 2:22 am |Balas

  3. lelesaheun laguna raoseun pisan

    Komentar oleh achmad.cn — 14 Mei 2009 @ 6:16 pm |Balas

  4. aduh kang hatur nuhun ah laguna di update trus.keur abdimah nu nuju ngarantau lagu-lagu sunda teh ngingetkeun ka lembur terus…nuhun pisan ah..

    Komentar oleh Heru Prasetiya SP — 22 Mei 2009 @ 3:54 pm |Balas

  5. walaupun sy bukan orang sunda tp sy suka musik sunda, nuhunnya kang…

    Komentar oleh pujiaji — 20 Juni 2009 @ 6:02 pm |Balas

  6. hatur nuhun mp3 sundana ngiring ngadonlot

    Komentar oleh zay — 4 Juli 2009 @ 8:02 pm |Balas

  7. hatur nuhun ach kang sakanteunan ngiring nga downlod mp3 sunda na..janteun emut ka leumbur ….

    Komentar oleh kang ujang — 12 Maret 2010 @ 4:57 pm |Balas

  8. Janten emut nuju anom keneh upami nyetel lagu sunda teh,…nuhun pisan tos nyayogikeun tembang tembang pinilih.

    Komentar oleh firmansyah — 14 Juni 2010 @ 9:17 am |Balas

  9. hatur nuhun lagu-lagu na kang… ngan aya nu kirang… lagu Katineung teu aya… tambihan kang… hiks… seeur kenanganna lagu eta…hiks…

    Komentar oleh Ryan — 27 November 2010 @ 11:15 am |Balas

  10. Sim kuring mah lamun nguping lagu Sunda, meuni sok matak waaas pisan, emut ka lembur, anu tiis ceuli, herang mata, nuhun kang parantos masihan fasilitas ka sim kuring anu nuju sono hoyong geura ka lembur

    Komentar oleh Ibn Yusuf — 28 Desember 2010 @ 6:52 am |Balas

  11. aduh……meni raos pisan kana manah ngadangu lagu sunda teh,hatur nuhun pisan atos nyayogiken kawih budaya sunda hayu urang lestariken ku sadaya salam kanu di lembur abdi atos lami teu ka lembur hoyong enggal 2 mulang ka lembur……

    Komentar oleh dinda — 29 Desember 2012 @ 1:47 am |Balas


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.

%d blogger menyukai ini: