mifka weblog

30 September 2008

Muka Panto (Buka Pintu)

Filed under: Zero — by Badru Tamam Mifka @ 8:35 pm
Tags: , , , ,

Ti Pihak Pameget
DANGDANGGULA:

Bojo engkang pupujaning ati
ieu panto enggal geura buka
atos sah urang pajongok
parantos disahkeun ku hukum
nyicingan parentah agami
nyumponan kaislaman
disaksi di kaum
urang nikah parantos sah
hirup kumbuh sauyunan anu resmi
ancrub kasugemaan


Ti Pihak Istri
SINOM:

Ngahaturkeun kabingahan
engkang tos nyumponan jangji
patokan tina agama
bingah taya keur ngabanding
ti lahir dugi ka batin
sumangga sim abdi tumut
ayeuna panto dibuka
masrahkeun raga jeung nyawa
nanging engkang kedah
ngucapkeun sahadat

Tinggalkan sebuah Komentar »

Belum ada komentar.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Buat situs web atau blog gratis di WordPress.com.

%d blogger menyukai ini: