mifka weblog

Sekedar Catatan

  • Lazada Indonesia

    belanja online aman

Download Ceramah Kang Ibing

Posted by Badru Tamam Mifka pada 29 November 2008


Raden Aang Kusmayatna Kusumadinata, atau lebih dikenal dengan nama Kang Ibing, lahir di kota Sumedang, Jawa Barat, 20 Juni 1946.  Ia dikenal sebagai aktor yang membintangi beberapa film, salah satunya film Si Kabayan (1975). Kang Ibing juga dikenal sebagai pelawak yang tergabung dengan grup lawak De’Kabayan yang terdiri antara lain Aom Kusman dan Suryana Fatah. Dalam kesibukannya, Kang Ibing juga aktif memajukan kesenian Sunda. Selain main film dan melawak, Kang Ibing dikenal juga sering mengisi aktivitasnya dengan berdakwah. Dakwah Kang Ibing dengan menggunakan bahasa Sunda sangat disukai oleh masyarakat. Pribadi yang  akrab dan lucu Kang Ibing membuat ia dekat dan digemari masyarakat.

Download ceramah-ceramah Kang Ibing

  • Dakwah Kang Ibing
  • 23 Tanggapan to “Download Ceramah Kang Ibing”

    1. […] Download ceramah-ceramah Kang Ibing […]

    2. hatur nuhun pisan

    3. Harur nuhun….ceramah ini juga akan kami putar di radio komunitas kami.

    4. umeng said

      nuhun kang file ceramah na

    5. commenx said

      ngiring ngadonlot bos…

    6. NANA SURYANA said

      Hatur nuhun Kang, kalintang bermanfaat. Diantos kiriman Dakwah Kang Ibing anu sanesna …………

    7. kang halim said

      semoga pengelola web ini yg lg sakit segera diberi kesembuhan ya Allah, agar bisa kembali mengelola dan meningkatkan kreatifitasnya yg bermanfaat bagi semua orang..amin

    8. ucup said

      hatur nuhun kang

    9. resep…ningalian blog ieu…sakantenan ngiring ngadownload… ah…

    10. YAYAT S JAYASANTIKA said

      060610, YS M DIN WAWAN / ST HABIBAH

    11. wong yogyokarto said

      Ijin ngedownload kang…..

    12. edrika said

      bagiab ka dua-na teu aya nya…?

    13. surahman said

      kang ibing hatur nuhun..

    14. Coey ledeng said

      nyuhunkeun ijin download nya kang

    15. anwar said

      Inna lillahi wa inna ilayhi raji’un, Mugi-mugi ditampi iman Islamna ku Alloh SWT. Kang Ibiiiiiiiiiiing……

    16. thohirien said

      meni leungiten pisan ku kang ibing teh kar abdimah margi tikapungkur vavorit pisan ti jaman film kabayan dugi ka dakwahna tara tingalen lantaran resep ku lucuna wajah bodorna asli can nanaon ges hoyong gumujeng ningalina ge,mudah mudahan sing ditampi iman islamna amin,sareng sing mangfaat kanu ngupingken ceramahna sok sanaos dina cd tapi lenyepanen dina eusina,moal menak deui nu sapertos anjena kabayan sagalana tokoh sunda boh dina nyanyi atawa film puguh ning dina bodornamah teu kedah dicariosken deui,urang sunda hampir 75% resep ka anjeuna.pami panjang umur enjing teh acara tausiah di uday iterpres sareng kang ibing,tapi gusti langkung tipayun munut anjeuna nya janten bolai. sediiiiiih pileuleuyan kang ibiiiiiiiiiing.ieumah unek unek ti abdi nu ngaraos kaleungitan pisan hatur nuhun kasadayana.

    17. mang yaya said

      Jazakallah khayran katsiran.

    18. yayan Bekasi said

      Upami teu lepat ceramah ieu teh waktos kang Ibing ceramah di kota Sumedang, tepatna di “Ganeas”, da waktos eta kaleresan abdi ngiringan acara pembukaanana (Grup Marawis), sapanggung sareng anjeunna, mani waas kang. Pileuleuyan kang Ibing, mugi katampi iman sareng islamnan sareng mugi dihapunten sagala kaleupatannana ….amiiiin.

    19. MUH.ANWAR said

      ASSALAMU’ALAIKUM
      HATUR NUHUN .NGIRING DOWNLOAD,KANG
      WASSALAM

    20. Meureunah tur tumaninah Ceramahan Ti Almarhum teh… pamugi anjeuna aya dina ridho Allah SWT, amin

      Nuhun pisan Juragan Filena. meuni manfaat :)

    Kirim komentar

    Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

    Logo WordPress.com

    You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

    Gambar Twitter

    You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

    Foto Facebook

    You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

    Foto Google+

    You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

    Connecting to %s

     
    %d blogger menyukai ini: