mifka weblog

Sekedar Catatan

  • Lazada Indonesia

  • Statistik Blog

    • 6,565,066 kunjungan
  • Lazada Indonesia

    belanja online aman

Download Wayang Golek: Kitab Sastra Jendra Rahayu Ningrat

Posted by Badru Tamam Mifka pada 19 Januari 2009


Kisah wayang golek Kitab Sastra Jendra Rahayu Ningrat bercerita tentang pencarian Kitab yang hilang. Kitab itu bernama Kitab Sastra Jendra Rahayu Ningrat. Kitab tersebut bukan kitab sembarangan. Ia adalah skenario Tuhan yang berisi wahyu-wahyu Ilahi yang tak ada keraguan di dalamnya. Semar, Cepot, Dewala diberi tugas untuk mencarinya, syaratnya pencarian kitab pusaka itu harus dilakukan dalam keadaan indit bari cicing, lumampah ulah ngalengkah. Sepanjang pencarian dan semedi, semar menemukan banyak pelajaran dan filsafat tentang hidup,  hakikat manusia, alam dan Tuhan.

Bagi kamu yang gak ngerti bahasa Sunda, perlu penerjemah dengerin wayang golek ini :) So, bagi yang belum punya kisah menakjubkan dan penuh hikmah ini Sok ah ngundeur baraya! Mangga, Donlot! Donlot!

Seri 1 A: Kitab Sastra Jendra Rahayu Ningrat.mp3

Seri 1 B: Kitab Sastra Jendra Rahayu Ningrat.mp3

Seri 2 A: Kitab Sastra Jendra Rahayu Ningrat.mp3

Seri 2 B: Kitab Sastra Jendra Rahayu Ningrat.mp3

Seri 3 A: Kitab Sastra Jendra Rahayu Ningrat.mp3

Seri 3 B: Kitab Sastra Jendra Rahayu Ningrat.mp3

Lihat tokoh-tokoh wayang golek>>

94 Tanggapan to “Download Wayang Golek: Kitab Sastra Jendra Rahayu Ningrat”

  1. rudi nusantara said

    Aslm…kang htrnuhun ngiring nyudot, di antos anu sanesna.

  2. pandawa said

    ngiring donlod ah kang

  3. teddy pangkat said

    kang ngiring download awhh…

    kang upami eta teh dalang na Asep Sunandar Sunarya

  4. soni said

    hatur nuhun dulur..rahayu

  5. cumi kwang kwang said

    kang ngiringingan ngadangukeun ahh,,
    gaduh tulisan naon bae nu carioskeun ku dalang teuu??

    asa hoyong nerapkn basana dalang yeuhh..

  6. jajang mulyana said

    nuhun ah,,,
    diantos dalang Ade kosasih na nya!!!

  7. mang obur said

    kang…ulun umbul na di antos pisan. hatur nuhun

  8. Tabroni Andi said

    mugia tiasa ngabantos, pribados milari judul kaset Giri Harja 2, ngalalakonkeun Arjuna, Karna jaradi sanghiang, ngadu elmu, tujuan nyegah baratayuda, teras Kresna, semar, cepot malah dawala oge jaradi sangiang. Singhoreng Arjuna-Karna teh kaancikan sukma Indra-Surya. Nuhun

  9. jaenal abidin said

    haturnuhun sae pisan

  10. ojat said

    Ass.
    Punten Kang , sareng ngantos anu sanesna.

    Haturnuhun.

  11. gaos said

    ngiring douwnload akh ki dalang

  12. Kang ngiring download, haturnuhun pisan…

  13. agus suherman- bandung said

    HATUR NUHUN KANG WAYANG GOLEKNA HA….. HA…..HA…… HA………

  14. ivan warsut said

    hatur nuhun kang asep sunandar,seni sunda teh kedah teras di mumule.ku saha deui atuh ari sanes ku urang nu ngajginamah.kedah di rawatan leureus2 supados baruak urang jaman isukan tetep bisa ngajgi na.di antos carita salajeungna…..anu rada jero eusi kamarifatan. hatur nuhun kang asep sunandar…………

  15. Tajudin said

    Hatur nuhun Ki Asep Sunandar,di antos carita salajengna

  16. nonoman sunda said

    katampi kalayan kabingahan mugia cing janteun barokah .amiiin

  17. yayat said

    Diantos carita anu sejena sakomplit”na…
    NuHun…

  18. cepdeny said

    tiasa nga downlonds,,,??hoyong pisan ngadangukeun wayang tina Hp

  19. wha ntho thea said

    hd lah….!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  20. sapu jagat said

    ka dulur sadaya. Salam siliwangi. Ti tentara siliwangi. D singa lodaya sakti.

  21. nur said

    kang ngiring ngadonlot……,haturnuhun ah

  22. tysna said

    hatur nuhun kang tos d ngajagi budaya urang

  23. saelan said

    hatur nuhun

  24. hatur nuhun ieu…lamun bisa lalampahan dina ieu isi kitab di selaraskeun kana ieu jaman…

  25. teja banjaran said

    hatur nuhun kang…ngiring nyedot nya…:)

    manawi gaduh lakon ” cepot debat”…

  26. han-han said

    hatur nuhun loba – loba kang

  27. alan said

    nuhun kang

  28. nandangnurdin said

    kang punten simkuring hoyong nga download judul sastra jendra rahayu ningrat nanging mung aya ngawitan sareng ahirna mung tengahna teu ayaan manawi l
    untur galih leah manah simkuring bade nyungken salengkepna judul nu nembe kanggo bahan leunyeupanen nambih ka imanan ka nu MAHA ZAT,,,,,,,hatur nuhun sateacana,,,,,,, balas

  29. arjunna satrya buana said

    nuhun kang….abdi mah resep pisan

  30. nizar said

    nuhun kang…..katampi I like it pisan

  31. denny said

    hatur nujhun kang

  32. just toni ady said

    Hatur nuhun kang…

  33. Jejen Aye said

    hatur nuhun kang mas …

  34. Kang M said

    Ijin Download kang, hatur nuhun

  35. neda widi ngadownload ach, kilanceuk…
    bhaktos…

  36. rizal said

    assalamualaikum,,, agan-agan. simkuring bade tumaros judul na nu carios nateh buta nyaritaken abah sastra ragrag na tangkal nangka ngadangkak na sawah saat,,,, manawi aya anu teurang nami judulna.
    hatur nuhun ka sadayana.

  37. dadangdaryanto7 said

    ngiring aub lurr….hehe…

  38. dadangdaryanto said

    ngiring aub lurr….hehe…
    ngiring ngadonlod nya…hehe

  39. jajang said

    nuuhun pisan tiasa dollot.

  40. tatang zulkarnain said

    Hatur nuhun kang…

  41. asep jamaludin said

    Ngiring download kang

  42. asep jamaludin said

    Nyuhunkn deui kang. Haturnuhn

  43. Abc085224 said

    ok nuhun kang….

  44. Kikin Kit said

    Aslamualaikum kang ngiring nga download nuhun

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: