mifka weblog

27 Februari 2009

Rusiah Cinta

Filed under: Ω Puisi Sunda — by Badru Tamam Mifka @ 3:34 am
Tags: , , ,

Nyatana hate mah teu wasa nahan wakca
sanajan ungkara dibaheum, sanajan tunggara disidem

Nyatana cinta mah sumerah manah
ngawarah caah amarah, nyimbeuh seuneu kageuleuh
Nyatana panutan mah ngarusiah dina hate nu simpe
nguliat nyoo tibelat, nguniang milang kahayang

Nyatana jungjunan mah gentra kanyaah
satia ngayuga rasa ka tungtung hirup

Ciromed, Februari 2009

Puisi komentar buat Puisi Wilujeng Wengi Jungjunan Mien Ardiwinata
Catatan di Facebook.com

12 Komentar »

  1. ala…………h geuning naon ieu teh? kutan tresna teh geuning kawasa…. najan teu karasa, maluguran dina lampah nu meh pukah…

    Komentar oleh srikandaris — 10 November 2009 @ 7:43 am |Balas

  2. KANG SARAE PISAN PUISINA…
    NYUHUNKEUN PRIBADOS KANGGO LENYEPANEUN….
    SUNDA AING PISAN!!
    HATUR NUHUN!!!!!!!!!

    Komentar oleh adit — 6 Februari 2010 @ 6:19 am |Balas

  3. sumpah…kang sae pisan..raos di aosna,merenah jeung tumaninah…sip lah…

    Komentar oleh Deri (Bonny) — 8 Februari 2010 @ 7:16 am |Balas

  4. sarae pisan..

    Komentar oleh rainer timen — 27 Februari 2010 @ 7:57 am |Balas

  5. keuna pisan kang…

    Komentar oleh mus mualim "Tasik" — 18 Maret 2010 @ 11:04 am |Balas

  6. ASA NYAMBUNG EUNG

    Komentar oleh sumitra — 29 Maret 2010 @ 4:50 am |Balas

  7. eta pisan geuning,,,

    Komentar oleh Nisa N — 3 Januari 2011 @ 3:56 pm |Balas

  8. ngiring copas pisan

    Komentar oleh lucky — 14 April 2011 @ 7:23 am |Balas

  9. hatur nuhun puisina sae pisan, izin copasnya !!

    Komentar oleh Rakhnia — 25 Mei 2011 @ 3:56 pm |Balas

  10. hadjuh..eta pisan lah ngiring copas ah..

    Komentar oleh Zalmi — 16 Maret 2012 @ 8:42 am |Balas

  11. ga da yg bagu puisi yah

    Komentar oleh aban — 17 April 2013 @ 1:23 pm |Balas


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.

%d blogger menyukai ini: