mifka weblog

1 Maret 2009

Eunteung Katineung

Filed under: Ω Puisi Sunda — by Badru Tamam Mifka @ 5:21 am
Tags: , ,

inspired by mien ardiwinata

layung koneng namperkeun katineung
duriat geus mangsana manjangan, jungjunan
nyangsaya nyarandekeun hate
teu wasa, ngelemeng kasaput simpe
ngagerihan, muntang hariwang

didieu pisan, cihujan nyangkaruk dina lamunan
naha imutna bet teu raat-raat
rumingkang mawa napak tilas
mangsa dua rasa ngagalura
pirang-pirang kalangkangna
miripis mungkas tembang girimis

gulinggasahan, cuang cieung ngarasa keueung
nedunan katresna, ngagugulung kasono
kamemelangan…

layung koneng namperkeun katresna
namper wening jadi eunteung katineung
aya duriat nu manjangan, jungjunan
beueus rasa ku kumelip kiceup kaasih nu lawas
mugia manjang, mugia salawasna aya dina ridho Gusti

Ciromed, 01 maret 2009

7 Komentar »

  1. hatur nuhun kana puisina ….mani wara-raas

    Komentar oleh doni — 20 Desember 2009 @ 12:12 pm |Balas

  2. boleh saya tau arti dalam bahasa indonesianya? trimakasih

    Komentar oleh diah — 5 Maret 2010 @ 4:10 am |Balas

  3. deuuuuuy asa kasemsem,meni sesuai teh sreng eusi hate

    Komentar oleh nunung nurmaolani — 27 September 2010 @ 6:22 am |Balas

  4. nyungkeun copas na nya ^_^ :)

    Komentar oleh adri — 3 Juli 2012 @ 1:55 pm |Balas

  5. sae pisan…

    Komentar oleh Adit Damar — 18 November 2012 @ 12:50 am |Balas

  6. Ngiring Copy Paste.. kang Htur nuhun….

    Komentar oleh agusti — 20 November 2012 @ 4:30 pm |Balas

  7. NYUHUNKEUN WIDI BDE KOPI (COPY)….

    Komentar oleh ASEP IPING..... — 17 Januari 2013 @ 12:22 pm |Balas


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Buat situs web atau blog gratis di WordPress.com.

%d blogger menyukai ini: