mifka weblog

26 Maret 2009

Download Wayang Golek: Jabang Tutuka

Filed under: Zero — by Badru Tamam Mifka @ 4:26 am
Tags: , , , ,

jabang tutuka

Sawarga Maniloka diancam serangan musuh.  Sang musuh besar, si Naga Percona dari Negara Gilingwesi bersama gerombolannya akan menyerang karena lamaran pada Widadari ditolak mentah-mentah oleh para dewa. Sang musuh mengamuk meminta-paksa Widadari. Para dewa gentar. Dinding keamanan Sawarga dan segenap kekuatan yang ada sudah tak sanggup mempertahankan. Konon si bocah, si anak kecil bernama Jabang Tutuka, putra Bima dan Ratu Arimbi, yang diramal dapat menyelamatkan Sawarga dari kehancuran Sawarga.   Benarkah Jabang Tutuka yang masih berumur 3,5 tahun itu bisa mengalahkan si ular besar Naga Percona? Ataukah Jabang Tutuka yang masih kecil akan mati di tangan  sang musuh? Download cerita selengkapnya.

Download>>

Jabang Tutuka bag. 1

Jabang Tutuka bag. 2

— ***

Jabang Tutuka (akhir)

[Rekaman di TPI]

Kembali ke daftar wayang golek>

24 Komentar »

  1. […] Download Wayang Golek: Jabang Tutuka […]

    Ping balik oleh Download Wayang Golek « Mifka Weblog — 26 Maret 2009 @ 5:05 am |Balas

    • Kang Hatur nuhun nuju milarian kamana2 mp3 wayang golek teh alahamdulillah aya didieu, parantos di undeur sadaya, nanging anu Jabang Tutuka Akhirmah teu acan Parat, janteun panasaran, di antos Jabang Tutuka Akhirna anu tos parat..

      Komentar oleh Andri Kurniawan — 24 Desember 2009 @ 10:06 am |Balas

    • akang sami nu ieu teu tamaatt..enggalan kang ditamatkeun nya da soleh akang mah..hatur nuhun…

      Komentar oleh vally — 30 Juli 2010 @ 6:30 am |Balas

  2. […] Read more:  Download Wayang Golek: Jabang Tutuka « Mifka Weblog […]

    Ping balik oleh Download Wayang Golek: Jabang Tutuka « Mifka Weblog | Bisnis Online — 26 Maret 2009 @ 2:04 pm |Balas

  3. rupinamah aya bagean nu ical kang… dinu bagean jabang tutuka ahir teu rengse cariosna, janten gantung dangueun yeuh… hatur nuhun

    Komentar oleh Sastrajingga — 31 Maret 2009 @ 1:54 am |Balas

  4. kang
    episodena tos lengkap teu acan nu eta tah….

    Komentar oleh apey — 4 April 2009 @ 3:10 pm |Balas

  5. aduh agan hatur nuhun pisan tos lami abdi milari iyeu teh, tong dugi ka giles ku jaman ah kabudayaan teh, HADE lah angge kang mifka
    diantos nu araranyarna na kang

    Komentar oleh Nugraha — 4 April 2009 @ 4:52 pm |Balas

  6. Kang, dupi anu jabang tutuka teh tamat dugika rense teu?geuning anu pas bagian akhir teh masih nga gantung, diantosan bagian akhirna…..hatur nuhun nya kang kolesi cepotna

    Komentar oleh Dandin — 15 April 2009 @ 5:38 am |Balas

  7. pertahankan budaya indonesia dari ancaman globalisasi

    Komentar oleh ifaz — 6 Mei 2009 @ 1:24 am |Balas

  8. Sampurasun. Kang, abdi ngubek kota garut milari mp3 wayang golek kangge pembelajaran murangkalih di sakola sareng kangge bahan ngadamel perpustakaan tatar sunda, tapi hese… Aduh, kedah milari kamana nya?? Da geuning pami nga download mah sok crash dijalan.. Sareng sakedik waktos na.. Nuhun pisan diantos saran na…

    Komentar oleh Dani — 13 Mei 2009 @ 5:17 am |Balas

  9. Assalamualaikum !
    Nuhun Yi Akang tos ngarewong ngiring ngadownload Wayang Golek
    Mudah mudahan janten amal ibadah khusus ka Ayi.
    mudah-mudahan diwales ku Alloh SWT,. Amin
    Mudah-mudahan sing manyandak mangpaatoge maslahat ka sadayana

    Komentar oleh E. Dimyati — 4 Juni 2009 @ 11:44 am |Balas

  10. Asslmlkm..
    Ngiring Download….Hatur nuhun,

    Komentar oleh agus — 3 Desember 2009 @ 8:31 am |Balas

  11. hatur nuhun kang…..

    Komentar oleh gumilar — 15 Maret 2010 @ 7:58 am |Balas

  12. hatur nuhun tos nyadiakeun wayng golek mp3 ( Al hamdulillah parantos di download ku abdi ) kari di kupingan hatur nuhun nya kangg?

    Komentar oleh Harry — 17 Juni 2010 @ 1:35 pm |Balas

  13. bade tumaros? upami kang mifka teh ti manten? hatur nuhun atos nyuguhkeun seni tradisi wayang golek .

    Komentar oleh rinaldi — 21 Juni 2010 @ 4:01 pm |Balas

  14. hatur nuhun … ngiring ngunduh … saha deui nu bade ngamumule seni Sunda upami sanes urang Sundana.

    Komentar oleh Dadi Sukardi — 27 Januari 2011 @ 2:12 pm |Balas

  15. Kang punteun simkuring tos ngadownlod deui,hatur nuhun pisan kannya…
    Wassalam,
    ikitasya,Phnom Penh

    Komentar oleh aramsagita — 18 September 2011 @ 1:28 pm |Balas

  16. izin rampokkkk ahhhh

    Komentar oleh B Hendro Handoko Kharedok — 27 Oktober 2011 @ 5:53 pm |Balas

  17. Sipp

    Komentar oleh setiaji — 7 November 2011 @ 9:24 am |Balas

  18. Sampurasun…
    Sateuacanna sim kuring neda hapunten/ bade ngiring promosi/ reh na dina kaping 2 desember 2011 aya wayang golek anu dalangna Pak Asep Sunandar S di daerah Bojong Kab.Sukabumi (kaleresan Radio tempat damel sim kuring kenging kapercantenan kanggo nga rellay acara na ti EO BNP2TKI) anu tebih tiasa ngupingkeun ngalangkungan streaming RSPD Kota Sukabumi (Parantos 3x pami teu lepat ngarellay Pak Asep SS Upami Acara na di lapangan merdeka Kota Sukabumi) Streaming na : http://indocaster.com/?channel=381 atanapi di http://www.rspdkotasukabumi.blogspot.com/ . Sateu acanna Nuhun pisan ka anu ngagaduhan web ieu.Punten teu tiasa ngagunakeun basa sunda anu sae.

    Komentar oleh Aguy Rspd Kota Sukabumi — 25 November 2011 @ 2:14 pm |Balas

  19. sampurasun…..
    ngiring tumaros, manawi aya nu uninga judul paling baru nu di pajengkeun ku Ki Dalang Asep Sunandar S naon nya???? hatur nuuhhun sateuacana

    Komentar oleh subhiartonohaby@yahoo.co.id — 19 Januari 2012 @ 11:47 pm |Balas

  20. kang abdi peryogi wayang golek & dakwah, ageung mangfaatna kanggo dikuping rame-rame.nuhun, BALAS

    Komentar oleh asep Kuswara — 22 Januari 2012 @ 1:05 am |Balas

  21. kukurilingan milarian wayang gning aya didieu….hatur nuhun kang….

    Komentar oleh kiki wahyudi — 31 Januari 2012 @ 9:36 am |Balas

  22. link na tos maot

    Komentar oleh manguddien — 3 November 2013 @ 3:51 pm |Balas


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.

%d blogger menyukai ini: