mifka weblog

2 Mei 2009

Download Video+MP3: Pupuh Asmarandana

Filed under: Zero — by Badru Tamam Mifka @ 7:33 am
Tags: , , , , ,

pupuh asmarandana

Pupuh Asmarandana
Watek Pupuh:
Ngagambarkeun rasa kadeudeuh, kaasih sareng kanyaah

PIWURUK SEPUH
Laras Salendro
Pupuh Asmarandana

Ngariung di tengah bumi
Pun biang sareng Pun Bapa
Jisim Abdi diuk mando
Husu ngupingkeun pituah
Piwejang ti anjeunna
Pituduh laku rahayu
Piwejang sangkan Waluya

Guru Wilangan/ Guru Lagu
81, 8a, 8o/e, 8i/a, 7i/a, 8u, 8a
Padalisan: 7

DOWNLOAD VIDEO>

DOWNLOAD MP3>

Kembali ke daftar 17 Pupuh>

17 Komentar »

  1. […] Download Video: Pupuh Asmarandana […]

    Ping balik oleh Download Video: Pupuh « Mifka Weblog — 2 Mei 2009 @ 7:47 am |Balas

  2. Kang, nembe buka… mantabbbb, TOP! Donlot-donlot…

    Komentar oleh Ridho — 5 September 2009 @ 4:11 pm |Balas

  3. mantab, sim kuring ngawulang basa sunda di depok. jadi tiasa ngajarkeun pupuh ayeunamah

    Komentar oleh Guru — 14 Januari 2010 @ 10:42 am |Balas

  4. nuhun kang ieu kango ujian praktek kuring

    Komentar oleh viking cimahi — 28 April 2010 @ 11:34 am |Balas

  5. 110610, YS

    Komentar oleh YAYAT S JAYASANTIKA — 10 Juni 2010 @ 6:02 pm |Balas

  6. Sumuhun atuh Kabudayaan Sunda teh lestarikeun di Bks mah milari kaset Pupuh sesah pisan . Nuhunlah tiasa download.

    Komentar oleh Dedeh R — 21 Juni 2010 @ 7:51 am |Balas

  7. ieu aya pupuh asmarandana ciptaan pun bapak..
    kanggo nambih” kakayaan kabudayaan sunda..:)
    mangga mampir di blog abdi ^^

    http://chapurple.wordpress.com/2009/06/02/pupuh-asmarandana/

    Komentar oleh chapurple — 26 Juni 2010 @ 6:04 am |Balas

  8. Kang, ijin donlot nya. hatur nuhun

    Komentar oleh Rumingkang — 18 Juli 2010 @ 2:53 pm |Balas

  9. kang hatur nuhun sadayana,,,, mantap surantap wayang na,,,,nyuhunkeun widi ngadownload nya……………………

    Komentar oleh aries tasik — 4 Agustus 2010 @ 4:43 am |Balas

  10. Hatur nuhun nya kang,,,, akhirna mendak oge …… mudah2an urg sunda emut kana kabudayaanana sorangan !!

    Komentar oleh Jajat Cijulang — 24 Agustus 2010 @ 4:58 am |Balas

  11. Se’tau q tembang AsmaraDhana tu tembang jawa, dari serat Centini… ada to versi Sunda’ny?? baru tau…

    Komentar oleh damaraskaArya — 12 November 2010 @ 3:20 am |Balas

  12. Alhamdulillah … Budaya sunda teh teu pareum .. Hatur nuhun kang …

    Komentar oleh Tedi — 15 November 2010 @ 11:48 am |Balas

  13. alhamdulillah, kangen ka pupuh teh, tos lami teu ngadangukeun, terakhir ngadangu nuju smp

    Komentar oleh aisyah — 21 September 2011 @ 8:50 am |Balas

  14. hmz hatur nuhun akang, abdi tiasa patepang deui sareeng pupuh sunda, tos lami abdi teu patepang sarreng pupuh, kang abdi bade izin hoyong nga Download pupuh asmarandana……….
    hatur nuhun……………

    Komentar oleh Vit'z Rezpectha Eveer — 8 Desember 2011 @ 9:03 am |Balas

  15. alhamdulillah… tiasa ngadowload lagu-lagu pupuh anu kalintang dipikareueus ku sim kuring khususna, umumna ku urang sunda. hatur nuhun ah…

    Komentar oleh Endang Hasanudin — 1 Februari 2012 @ 7:30 am |Balas

  16. “hatur nuhun, tos dipaparin kasempetan kanggo nga-download, kanggo ngiring ngalestarikeun budaya sunda.”

    Komentar oleh jajang bahrudin — 28 Februari 2012 @ 2:52 am |Balas

  17. hatur nuhun pisan masih aya nu malire budaya sunda

    Komentar oleh sakeusdarman@yahoo.co.id — 7 Maret 2013 @ 7:42 am |Balas


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Buat situs web atau blog gratis di WordPress.com.

%d blogger menyukai ini: