mifka weblog

10 Mei 2009

Kirim Bobodoran Sunda

Filed under: Zero — by Badru Tamam Mifka @ 7:11 pm
Tags:

Mangga nu gaduh bobodoran Sunda, tiasa di kirim didieu :D

67 Komentar »

  1. Budak Boloho

    Si Encep budak kelas opat SD keur gundem catur jeung bapana.

    Encep : “Pa, Encep enjing bade ulangan Matematika. Pami Encep kenging peunteun 10, bapa bade masihan naon ka Encep?”
    Bapa : “Bapa bade masihan duit saratus rebu..!”
    Encep : “Alim ah saratus rebu mah, sarebu wae nya, Pa?”
    Bapa : “Naha, Cep?”
    Encep : “Saratus rebu mah cape ngetangna..”

    Komentar oleh Budak Boloho — 9 Juni 2010 @ 9:29 am |Balas

    • hahaha pikaseurieun ning akh.
      ga k pikiran yah.

      Komentar oleh tubagus — 18 November 2012 @ 5:27 pm |Balas

  2. .

    Komentar oleh jurigbridge — 6 September 2010 @ 7:55 pm |Balas

  3. hiji waktu, aya tournament ngusep sa-kota garut, di tempat pendaftaran ahli-ahli tukang ngusep saling ngobrolkeun pangalaman maranehanana, tapi dina sakian loba nu ahli,aya 3 tukang ngusep nu rada adigung saling ngajagokeun upan maranehanana

    Mang jajang: umpan nu paling hade mah, nya nu urang,karek ge asup kanu balong, teu sabaraha detik ku laukupanurang langsung disantok

    mang oka: etamah teu sabaraha, nu kuringmah, umpan keur di pasangkeun kanu usep, eta lauk ting laloncat ka luhur sabari ngomong “mang burukeun eta umpan!!!!”

    mang dadang: beu… sakitumah cetel keneh, yeuh saking hadena upan kuring,mun tiap minggu kuring ngusep, poe sabtuna lauk ti sababaraha tempat geus daratang ka imah kabehanana ngomong “mang tong hilap enjing ngusep ka balong abdi!!!”

    hehe

    Komentar oleh ujang arif — 2 Desember 2010 @ 11:55 am |Balas

    • Ah…nurutan kang ibing eta mah…

      Komentar oleh Robert Stewart — 28 April 2011 @ 3:18 am |Balas

  4. sok lah jawab.yeuh:
    Lamun urang sare,itu nangtung;
    lamun urang nangtung itu sare, naon cing aya nu teurang teu???

    Komentar oleh doeta-kie'z — 9 Desember 2010 @ 1:57 am |Balas

    • dampal suku soklah lamun salah tong nyalahkeun naon cing…?

      Komentar oleh pupung hendra krama — 17 Desember 2010 @ 2:56 pm |Balas

      • HAHAHAHAHAHA….NAON CING

        Komentar oleh dodi armand — 5 Mei 2011 @ 2:43 am |Balas

        • kareta api atuh kang

          Komentar oleh Isep Ridwan — 10 Mei 2011 @ 3:00 am |Balas

          • etamah gagaduhan….he…

            Komentar oleh iwan — 8 September 2011 @ 4:30 am

  5. ngiringan ah,

    si udin : jang, uing boga tatarucingan,
    gede mana antara BULEUD jeung BUNDER?
    si ujang: teuing atuh?
    si udin : nya gede keneh bunder atuh.
    si ujang: enya kitu?
    si udin : enya atuh, pan aya paribasa diteureuy buleud
    kuring mah can pernah ngadenge diteureuy bunder
    hartina bunder leuwih gede, apan can aya anu bisa
    neureuyna,
    si ujang: ah maneh mah ngarang.

    Komentar oleh hrdarsita — 14 Desember 2010 @ 7:01 am |Balas

    • lepat keneh akang…nu leres ageung bunder…pan babasana oge di teureuy buled…hartosna nu neureuy teh buled,…janten nu bunder di teureuy kunu buled…hayoh..

      Komentar oleh noer aini azahra — 5 Desember 2011 @ 6:29 pm |Balas

    • salah keneh atuh alesana emang ageungan bunder dari pada buled. aya bunderan hi aya bunderan senayan bunderan halim jsb.da teu aya buledan Hotel indonesia atuh …..he…he….

      Komentar oleh jr. — 31 Maret 2012 @ 4:22 pm |Balas

    • badag keneh buleud, matak bareto aya konperensi meja bunder da lamun konperensi meja buleud mah mejana hese ngabuskeun da nyelap dina panto

      Komentar oleh Halimun Giri — 16 Mei 2012 @ 1:22 pm |Balas

      • badag keneh buder, kapan nu babaturan kuring mah buleud ditingali teh sagede patlot, coba nu kuring da bunder hayang apal sagede kumaha ?……budak kuring nu bungsu kolorna no 38 XL, can nu cikal lewih badag deui….manga emutan

        Komentar oleh yansaryanto@gmail.com — 8 Agustus 2012 @ 5:00 am |Balas

        • ageungan keneh bunder,…ari buleud mah nu sok dibeuleum, sok disebut hui buleud (hui areuy)

          Komentar oleh jawaraNoyodhsadunya — 15 Januari 2013 @ 1:27 pm |Balas

          • Nya leres badag bunder margi tue tiasa dituang saking badagna, ari nu buleudmah tiasa dituang sanajan sakumaha badagna da eta gening aya istilah diteureuy buleud siah kuaing!

            Komentar oleh Wilden — 22 Agustus 2013 @ 7:44 am

  6. Pegatna nyawa bareng jeung beungkahna bumi, di sucikeun tuluy dicemplungkeun ka neraka, nembe bisa asup ka swarga.

    cig nu pirsa mangga di wangsulan . Sareng punten ieu bilih aya lepat basa, da abdi mah asli jawa.

    Komentar oleh S. Sukandar — 25 Desember 2010 @ 6:12 am |Balas

    • Ah…. Rek di jawab ku dewek bae lah, geus kadaluwarsa…

      jawabna: singkong!!!

      pan ari singkong di cabut bumi beungkah(belah), nyawana pegat, tuluy buka baju=di kupas, mandi suci=di cuci, masuk neraka=di rebus, tuluy masuk surga=di mam.

      Komentar oleh S. Sukandar — 3 Januari 2011 @ 10:10 am |Balas

      • nya jawab wen ku nyalira..lur

        Komentar oleh Heri — 7 Januari 2011 @ 4:45 am |Balas

        • pinternya ari tukang sampeu mah ngajawabna

          Komentar oleh Isep Ridwan — 10 Mei 2011 @ 3:02 am |Balas

  7. Lamun ilmu matematika, 1+1=2, 1-1=0. Ta… Tp ieu beda, 1+1=1, 1-1=2, alah siaa’ coba ilmu naon ieu jawab geura!

    Komentar oleh S. Sukandar — 25 Desember 2010 @ 6:24 am |Balas

    • ngiring ngajawab

      gampang da atuh etamah, eta teh mung elmu obat nyamuk, sanes kitu!!!!!!

      Komentar oleh janoe — 3 Januari 2011 @ 3:54 am |Balas

      • Euleu…2x.. DJ alias Den Janoe tiasa geuning, cocog eui…

        Komentar oleh S. Sukandar — 3 Januari 2011 @ 9:56 am |Balas

        • teu ngarti kuring mah make obat nyamuk ?

          Komentar oleh taufik alhadi — 23 Mei 2011 @ 3:58 pm |Balas

        • naha make obat nyamuk?

          Komentar oleh iik — 26 April 2012 @ 4:27 pm |Balas

          • enya eta obat nyamuk timana???

            Komentar oleh ali — 19 Juni 2012 @ 7:30 am

          • apan obat nyamuk bakar teh diicalna dua gulungan dihijikeun, janten 1 gulungan + 1 gulungan dihijikeun janten 1 gulungan (1+1=1), teras upami hiji gulungan dibongkar janten 2 gulungan, hartosna 1 gulungan dikirangan (-) 1 gulungan , akhirna janten 2 gulungan,
            pinter nya…… sim kuring….(1-1=2)

            Komentar oleh johnkampret — 4 November 2012 @ 11:02 am

  8. Sakali waktu dikarumpulkeun sakumna warga nu aya di kampung Bojong Ocon. Pok, nu dianggap Pupuhu didinya nyarita ka sakumna Bapa-bapa warga di eta pilemburan nu geus ngarumpul dihiji lapang.

    Pupuhu :
    Hey sakalian warga kami, cing kami hayang nyaho.. saha diieu lembur nu teu sieun ku pamajikan. Nu teu sieun ku pamajikan, pindah ka kenca.. Nu Sieun ka katuhu…!!
    ( Atuh eta mah breng teh kabeh ka katuhu.., Berarti sarieun tah, kabeh ku pamajikan. Ngan aya hiji nu teu pindah.. Tah, wanian ieu mah yeuh, gerentes eta Pupuhu)

    Pupuhu :
    Naha mah geuning teu pindah? Kawasna maneh mah teu sieu nya ku pamajikan..?
    ( Ceuk eta Pupuhu ka salasaurang wargana nu teu pindah tempat )

    Warga Nu teu pindah pok ngajawab,

    Warga : Duka , da dipiwarang ku Pun bojo………
    (bari paromana siga nu teu ieuh -ieuh)

    Pupuhu : Eeeh…, enya sia kabeulah ditu…!!!

    Komentar oleh Ridwan El Nasyer — 2 Januari 2011 @ 12:39 pm |Balas

    • Naha siga dinu “Sasagon” nya

      Komentar oleh roelza — 25 September 2011 @ 10:22 am |Balas

      • nurutan dongeng kang ibing atuh etamah euy

        Komentar oleh himpunan — 30 Januari 2012 @ 5:07 am |Balas

        • bae, teu nanaon. da loba nu can apal…

          Komentar oleh Agung Ibrahim — 22 Mei 2012 @ 8:47 am |Balas

  9. Kcrita di ruang kls 4, ibu guru mere tugas ka para murid spy nyieun crita pndek jeung judulna, srta di critakeun di hreupeun murid2 nu sejen. aya anu carita ‘desaku indah’, aya anu carita ‘berkebun’, jeng sjbana. ayeuna mamat ka hreup, saur bu guru. gancang wae mamat ka hreup. maneh rek crita naon mat, jeung naon judulna? ceuk bu guru. judulna ’emak ngisep lampu’ jwb si mamat. naha judulna kitu mat? kiyeu bu, keur peuting mak crita ka bapa, saur mak ka bapa, pa pareuman lampuna, ma hayang ngisep.

    Komentar oleh S. Sukandar — 7 Januari 2011 @ 4:45 pm |Balas

  10. Di teangan nepi ka kabeh roangan, giliran geus kapanggih kalaka di piceun, naon eta?!
    monggo sederek2 dipun wangsuli!

    Komentar oleh slamet sukandar — 19 Januari 2011 @ 4:37 am |Balas

  11. “Dasar Ngedul”
    Bu Guru = Adun kunaon poe senen teu sakola?
    Adun = Punten bu, margi lancinan abdi diseuseuh jadi abdi teu sakola, margi abdi mung gaduh lancinan sakola hiji2na.
    Bu Guru = Ari poe salasa kunaon teu sakola deui?
    Adun = Abdi angkat bu ka sakola, namun waktos ngalangkung ka bumi Ibu guru, abdi ninggal anggoan seragam ibu dipoekeun, abdi uih deui margi pasti ibu guru mola sakola da anggoan nana di poekeun.
    Bu Guru = ??????????? dasar ngedul!!!!

    Komentar oleh Wilden — 24 Januari 2011 @ 2:38 pm |Balas

  12. cing Tahu naon nu goreng.????

    Komentar oleh erikids — 13 April 2011 @ 5:32 pm |Balas

    • Tah..huntu maneh…..!!

      Komentar oleh Shoetea — 29 Juni 2011 @ 6:02 am |Balas

      • aku tahu aku tahu akui tahu.. pasti jawabannya… uuuuuumft… kasih tahu jngan y jwabannya…///???kasih tahu jngan y jwabannya…///???kasih tahu jngan y jwabannya…///???kasih tahu jngan y jwabannya…///???kasih tahu jngan y jwabannya…///???kasih tahu jngan y jwabannya…///???kasih tahu jngan y jwabannya…///???… jangan akh takut banyak yang nyontek… kan hari ini ulangan… makanya belajar donk jangan nanya mulu..bhuuuuuhb bete…

        Komentar oleh Rhiep Nak'deathmetal Charhawank — 22 Oktober 2011 @ 6:19 pm |Balas

  13. Saha kuring cik….
    Kuring sok aya di hareupeun lomari, tukangeun bantal. Mun peuting, kuring aya di tengah bulan, tepatna mah di tengah2 bulan purnama.

    Komentar oleh Baren Barnabas — 11 Juni 2011 @ 11:56 am |Balas

  14. Cing kunaon tukang baso nakolan mangkok ?

    Komentar oleh usse — 9 Agustus 2011 @ 2:18 pm |Balas

  15. Di Hiji sakolaan kelas 4 esde, Pa Jajang keur nanya tentang cita2 ka sakur murid2na
    di absen saurang saurang titah kahareup.

    Dodi : “”abdi mah mun toz ageung hoyong jadi dokter..!!!!!””
    Pa jajang : “”Alus pisan..sae sae..””
    Odang : “”abdi mah mun toz ageung hoyong jadi Presiden…!!””
    Pa jajang : “” hebat hebat….””
    Nunung : “” abdi mah mun toz ageung hoyong jadi suster….””
    Pa jajang : “” Nya alus sae..sae…””
    Siti : “” abdi mah mun toz ageung hoyong gaduh anak anu lucu “”
    Pa jajang : “” wah alus pisan …eta cita2 anu mulia…bagus ..bagus..””
    Wawan : “” abdi mah mun toz ageung hoyong pisan ngabantu cita2 Siti, nyieun
    anak anu lucu…!!!!””
    Pa jajang : “” Emh..Emh..????????!!!!!!!!!!””

    Atuh Geur salerea saleseurian……………..
    ………………………………………………………………………………..

    Maaf nya upami henteu lucu…

    Komentar oleh Hendar — 24 September 2011 @ 11:15 am |Balas

    • lucu pisan eta mah kehed, ha ha ha… :D :)) :))

      Komentar oleh Agung Ibrahim — 22 Mei 2012 @ 8:38 am |Balas

      • anyiiiirrrr… lucu pisan euy..

        Komentar oleh ali — 19 Juni 2012 @ 7:49 am |Balas

  16. cEPOT RAHUL……

    gatot kaca : tas ti mana maneh pot..?

    cepot : manawi wangsull ti pangaulaan arjuna gan !

    gatot kaca : ti paman arjuna !…aya naon pot ?

    cepot : eta…ngiring ningali maen bola gan !

    gatot kaca : nenjo bola..bola naon..cing baleg ditanya teh pot !

    cepot : sumuhun gan leres…

    gatot kaca : biola naon pot ?

    cepot : PERSIB lawan BARCELONA gan !

    gatot kaca : nu baleg siah…piraku PERSIB di adu jeung BARCA..hayang di cabok sia

    cepot : eeeeh ari agan , ongkoh naros,…demi allah gan..!

    gatot kaca : da tukang rahul sia mah…saha nu menang , sabaraha skore na ?

    cepot : PERSIB unggul gan 5 – 1

    gatot kaca : waduuuh…beuki ngaco siah pot…bletak .teu baleg teuing !

    cepot : adaaaaaaaw…sumpah gan…pangaulaan saksina oge..!

    gatot kaca :percaya ari saksina paman mah…hampura aing pot !

    cepot : ari agan bobotoh sanes gan ?

    gatot kaca : puguh we…da baheula mah bapak aing teh bek PERSIB pot

    cepot : naha aya BOBOTOH teu nonton gan ?

    gatot kaca : puguh teu apaal aing…na tv naon pot ?, da euweuh di imah mah !

    cepot : na PS gan……….( bari ngabecir )

    gatot kaca : si anjiiiiiiiiiiiiiiing….hanas di dengekeun………

    Komentar oleh noer aini azahra — 5 Desember 2011 @ 6:22 pm |Balas

  17. Aya saurang mahasiswi naek beca, dina palebah pudunan mahasiswi eta katingalina siga anu araringgis palaur ngajuralit kusabab eta beca beuki lila beuki tarik wae ngaluncurna.
    Bari tipepereket eta mahasiswi ngomong ka tukang beca :

    Mahasiswi : “Mang kade mang…lalaunan atuh, abdi sieun…!!!”
    Tukang beca : “Kalem Neng….!!!”

    Jawaban si tukang beca lainna nyieun eta mahasiswi jadi tenang, kalakah beungeutna sepa beuki pias…salian beuki tarik eta beca ngaluncurna gudal gadil kakenca tur ka katuhu.

    Mahasiswi : “Geus ah…eureun mang…eureuuuunn…ampuuuunnn….!!!”
    Tukang beca : “Tenang Neng…!!!”
    Mahasiswi : “Rek tenang kumaha…!!!??….abdi sieun…!!!”
    Tukang beca : “Tenang we Neng…pami Neng sieun sok Peureum….siga abdi ayeuna ge Mamang keur Peureum…!!!”

    Atuh si Neng Mahasiswi jadi ngoceak maratan langit.

    Mahasiswi : “Aaahhh….Emmaaakkk…ampuuunnn…tuluuuuuungggg…..!!!”

    Komentar oleh Jon — 2 Mei 2012 @ 7:56 pm |Balas

  18. Bapana Budi boga budak lima…
    nu kahiji ngarana KANTAL
    nu kadua ngarana KENTEL
    nu katilu ngarana KUNTUL
    nu ka opat ngarana KINTIL
    budak nu ka lima ngarana saha????

    Komentar oleh bodor sunda — 29 Juni 2012 @ 1:34 pm |Balas

  19. Hiji poe si Rahul nungtun anjing,ngaliwatan jalma gelo, ….
    nu gelo :..”euy monyetna alu pisan euy”
    Si Rahul : Dasar nu gelo “cing deuleu atuh..aing mah nungtun anjing…..”
    nu gelo.. : Sha nu ngomong jeung sia dan aing mah ngomong jeung anjing….”

    Komentar oleh yansaryanto@gmail.com — 8 Agustus 2012 @ 5:22 am |Balas

    • tong unjang anjing bloooog

      Komentar oleh odo — 2 November 2012 @ 5:02 am |Balas

    • Hahahaha…. kedah maklum atuh da nu gehel eta mah…

      Komentar oleh Kang Mamat — 21 Maret 2013 @ 12:10 pm |Balas

  20. Nringan abdi atuu, sesama TNgBr (Tukang Ngabodor)
    LOWONGAN KERJA
    Adang :”Ayeuna cenah aya deui lowongan kerja ka Malaysia”.
    Toto :”Saratna naon bae ?”
    Adang :”Ukur mere poto, ukuran tilu ka opat”.
    Toto :”Sabaraha hiji ?”
    Adang :”Dua karung”.
    Toto :”Jadol, hanas didengekeun”.

    Komentar oleh jawaraNoyodhsadunya — 15 Januari 2013 @ 1:23 pm |Balas

    • hahaha…lucu euy

      Komentar oleh hendaR — 16 Januari 2013 @ 12:21 am |Balas

  21. Ditengah2 gunung aya danau, ditengah danau ada air, cing ieumah mamanawian aya anu tiasa ngawaler…… pami di tengah2 Air aya naon tah para pemirsa

    Komentar oleh AA-Gilang — 7 Oktober 2013 @ 3:09 am |Balas

  22. Hiji mangsa pamarintah kota rek ngabangun jalan tembus tapi jalan eta kudu melalui hutan dan semak, banyak popohonan. tangtosna eta pohon2 teh kedar dituaran.
    Ciiiing deui wae yeuh saha anu tiasa ngawaler,,,,, mangga we aremutan>

    Komentar oleh AA-Gilang — 7 Oktober 2013 @ 3:14 am |Balas

  23. heheheh punten hilap…. soal tatangkalan eta kunaon kedah DITUARAN

    Komentar oleh AA-Gilang — 7 Oktober 2013 @ 3:16 am |Balas


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Buat situs web atau blog gratis di WordPress.com.

%d blogger menyukai ini: