mifka weblog

Sekedar Catatan

  • Lazada Indonesia

    belanja online aman

Kirim Pertanyaan dan Jawaban

Posted by Badru Tamam Mifka pada 10 Mei 2009


Silakan yang mau mengirim pertanyaan, simpan di halaman ini, tentang apa saja, dari mulai pertanyaan soal komputer, internet, pekerjaan, kesehatan, seksualitas, dsb. Mudah-mudahan ada yang tau dan mau menjawabnya. :D

10 Tanggapan to “Kirim Pertanyaan dan Jawaban”

  1. daris said

    slam sjhtera kanggo kang bdru,.,.upami bde download wayang golek anu judulna bambang melasrana,.,.,abdi bade milari hartos nami melasrana,.,.,.htr nhun sateu acana,.,.,wasalam

  2. Mang Aden said

    artina orowodol naon,

    papatah kolot bahagia naon..??

  3. Aslm. Damang Kang Mifka? Bade ngiring curhat.
    Kang, abdi teh tos lami ngaos blog Akang. Tapi, naha nya abdi teh teu tiasa-tiasa ngadamel sareng ngelola blog nu kontena seueur sapertos Akang? janten bingung kedah kumaha…. Saleresna mah gaptek abdi teh. hehe….

  4. Ujang Hape said

    punten bade naroskeun…kapungkur aya penyanyi sunda IWAN KURNIAWAN….Aya laguna kang…punten pangmilarikeun…abdi resep kana lagu2na…Hatur nuhun…

  5. fahdy said

    kang mifta punteeen,kumaha damang? kang abdi fahdy ti sukabumi,punten bade ngirin tumaros.kapungkur abdi ngadangukeun wayang golek di radio nu aya carita lalampahan abah sastra, eta meuni gekgek kang.

    tah ai kang mifta teh bogaeun teu mp3 nu lalampahan abah sastra tea mun aya mah kang sekalian jeung videona,abdi baginyah kang.hatur nuhun kang.

  6. eva nurliawati said

    bisa tolong bantu ga, kalo mau booking group kesenian sunda yang biasa nampilin kacapi suling, di mana ya? terimakasih sebelumnya :)

  7. orowodol teh mun teu salah sembrono/ ceroboh.

  8. kang, pami bade masang link download (sapertos download mp3) carana kumaha nya? hatur nuhun

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: