mifka weblog

10 Mei 2009

Kirim Tatarucingan Sunda

Filed under: Zero — by Badru Tamam Mifka @ 6:50 pm
Tags:

Nah, mun ieu keur tatarucingan sunda. Sok mangga kirim, lamun baraya nu lain taluk 12×24 jam, kudu dijawab ku nyarira wee hihihi :D

211 Komentar »

  1. sapurasun pemirsa
    simabdi pandatang baru nu manawi tiasa ngiringan ngarojong
    he…

    waler nya

    Lauk naon anu nteu dipikaresep ucing ?

    diantos walerana…

    Komentar oleh dhanzcarbone — 1 April 2012 @ 11:27 am |Balas

  2. laukang fauji

    Komentar oleh irma — 8 Mei 2012 @ 7:54 am |Balas

  3. lauk sapuuuuuuu
    hhhhhhhhhhhhhh

    Komentar oleh yusup jerman — 9 Mei 2012 @ 9:58 am |Balas

  4. tarucing ti simkuring yeuh

    PAMEGET SARENG ISTRI PASTI BEDA TAPI AYA NU SAMINA
    NAON COBI NU SAMINA?

    Komentar oleh yusup jerman — 9 Mei 2012 @ 10:00 am |Balas

    • Sami aya hurup “T” jumlahna hiji…nya..leres teu.?… leres teu?…….pasti leres da leres…..

      Komentar oleh yansaryanto@gmail.com — 8 Agustus 2012 @ 5:31 am |Balas

  5. Naon bahasa Arab-na Nanjak terus ?

    Komentar oleh Nabilla Kamilatunnisa — 10 Mei 2012 @ 4:46 am |Balas

  6. Tarucing abi yeuh : kaca naon anu pangbeuratna? sokkkk………… :p

    Komentar oleh Agung Ibrahim — 22 Mei 2012 @ 8:23 am |Balas

    • kaca pirit,, sook, mun salah keret ceuli abdi,, naha di sebatkeun berat, da jalmi mun kaca pirit sok berat ngalangkah da bisi kanyahoan ku awewe da isin hahaha..

      Komentar oleh Umar Hadi — 26 Mei 2012 @ 3:53 am |Balas

      • pangalaman pribadi nya kang , ( peace ah )

        Komentar oleh heri prabowo — 2 Juni 2012 @ 12:27 pm |Balas

    • kacalikan stum

      Komentar oleh muhamad al aziz — 14 Juni 2012 @ 2:38 am |Balas

      • Muhun…muhunn…mung nu langkung beurat mah….kacalikan setumna salima-lima..kantenan pami langkung ti lima mah…

        Komentar oleh yansaryanto@gmail.com — 8 Agustus 2012 @ 5:34 am |Balas

  7. Wah jadi inget waktos murangkalih euy…

    Tarucing abdi : nu di gendong jalan, nu ngagendongna cicing…
    Soklah kang di tebak …

    Komentar oleh Dedih — 12 Juni 2012 @ 4:00 am |Balas

    • Ah…eta mah…..kocoran cai dina awi tanapi paralon…kan cai nu digendong ku paralon..tp cai nu jalan…….he…lereslah…

      Komentar oleh yansaryanto@gmail.com — 8 Agustus 2012 @ 5:37 am |Balas

  8. ngiringan akh,
    buah naun nu tara d petik

    Komentar oleh muhamad al aziz — 14 Juni 2012 @ 2:51 am |Balas

    • buah dada.. kang..

      Komentar oleh yana — 15 Juni 2012 @ 1:35 pm |Balas

      • sanes

        Komentar oleh muhamad al aziz — 16 Juni 2012 @ 3:27 am |Balas

        • naon atuh kang…?

          Komentar oleh yana — 16 Juni 2012 @ 6:48 am |Balas

          • buah nu tos lagrag atuh

            Komentar oleh muhamad al aziz — 25 Juni 2012 @ 12:50 am

  9. diudag lumpat didagoan cicing.. naon cing ?

    Komentar oleh yana — 16 Juni 2012 @ 7:09 am |Balas

    • gunung

      Komentar oleh dindi — 22 Juni 2012 @ 2:25 am |Balas

      • salah..

        Komentar oleh yana — 22 Juni 2012 @ 7:24 am |Balas

        • kalangkang

          Komentar oleh as_saputra — 28 Juni 2012 @ 4:53 pm |Balas

          • pinteeeerrrrrr..

            Komentar oleh yana — 2 Juli 2012 @ 4:22 am

  10. kuya naon nu bisa ngapung…??

    Komentar oleh yana — 16 Juni 2012 @ 7:09 am |Balas

    • kuyakin eta manuk leres t kang

      Komentar oleh muhamad al aziz — 25 Juni 2012 @ 12:56 am |Balas

      • leres pisan kang…

        Komentar oleh yana — 2 Juli 2012 @ 4:23 am |Balas

      • ayeuna.. kuda naon nu bisa ngapung..?

        Komentar oleh yana — 2 Juli 2012 @ 4:27 am |Balas

        • kudaki gunung kang

          Komentar oleh abah anom — 10 Juli 2012 @ 12:59 pm |Balas

          • salah.. (jawabana).. KUDApat informasi bahwa itu adalah Manuk.. hehe.

            hatur nuhun waleranna..

            Komentar oleh yana — 6 Agustus 2012 @ 9:06 am

  11. naon bentenna cucunguk sareng istri (awewe) ?

    Komentar oleh yana — 16 Juni 2012 @ 7:16 am |Balas

    • ari cucunguk mah muh ngagajleng eh muka jangjangna ri istrimah mun ngagajleng teh muka erokna (onder)

      Komentar oleh muhamad al aziz — 20 Agustus 2012 @ 10:42 pm |Balas

  12. ngiring ngarojong yeuh abah…kanggo tatarucingana…….asa tos lami abah teu maen tebakan?

    cing ucu pang nebakeun sato naon nu nyebut naha……? sakitu w ti abah mah lah enggal nya di waler na.

    Komentar oleh abah arkha — 10 Juli 2012 @ 12:57 pm |Balas

    • punten ah abah…

      Monyet.. jawabanna..

      Komentar oleh yana — 6 Agustus 2012 @ 9:08 am |Balas

      • tong monyet karunya beruk w

        Komentar oleh muhamad al aziz — 20 Agustus 2012 @ 11:25 pm |Balas

        • tong beruk karunya teuing Owa weh

          Komentar oleh ciktimdua — 3 September 2012 @ 3:46 am |Balas

          • tah sih ngaraku geuningan hehe..

            Komentar oleh ndachue ambuna azzam — 30 November 2012 @ 10:45 am

  13. naon bedana sapedah jng awewe ?

    Komentar oleh andri — 25 September 2012 @ 2:07 am |Balas

    • sapedahmah di kompa hela trus d tumpaka ri awewemah di tumpakan hela trus di kompa

      Komentar oleh aziz — 18 Oktober 2012 @ 2:12 am |Balas

  14. ngiringan ach

    haujan naon nu matak nyeri beteng ?

    Komentar oleh gilang — 17 Oktober 2012 @ 2:00 pm |Balas

  15. president taklukna ku saha cing sok

    Komentar oleh muhamad al aziz — 27 November 2012 @ 2:14 am |Balas

  16. Naon bedana mobil sareng kaca ?

    Komentar oleh Alifsar Nurfauzi — 1 Desember 2012 @ 7:18 am |Balas

  17. kueh naon nu bolong tengahna?

    Komentar oleh 'Faizal NuGaduh Aisah — 10 Desember 2012 @ 2:41 am |Balas

  18. assalaamu’alaikum ww’
    dulur…. cik naon sababna setir mobil di disain disisi (teu ditengah)

    Komentar oleh nur — 4 Januari 2013 @ 1:09 pm |Balas

    • dijawab ku uwa : supaya mang supir babari mun hayang nyiduh

      Komentar oleh nur — 7 Januari 2013 @ 5:36 am |Balas

  19. Assalaamu’alaikum ww
    hiji deui lur ti uwa,
    rambutan jenis naon nu tara buahan saumur-umur.

    Komentar oleh nur — 4 Januari 2013 @ 1:26 pm |Balas

    • di jawab deui ku uwa : sadayana oge rambutanmah tara buahan dan rambutan

      Komentar oleh nur — 7 Januari 2013 @ 5:38 am |Balas

  20. assalaamu’alaikum
    sungai naon nu pangpanjangna d dunia

    Komentar oleh aduh — 3 Maret 2013 @ 11:13 pm |Balas

  21. Assalamuialakum,
    bade ngiring tatarucingan ah, cing pangnebakkeun
    jalmi anu namina pangpondokna di indonesia saha, …..?

    Komentar oleh Pancing Mata — 31 Maret 2013 @ 5:31 pm |Balas


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Buat situs web atau blog gratis di WordPress.com.

%d blogger menyukai ini: