mifka weblog

13 Mei 2009

Kirim Puisi

Filed under: Zero — by Badru Tamam Mifka @ 10:25 am

Silakan yang mau menulis puisi dalam bahasa Indonesia, kirim saja di kotak komentar. Nanti saya akan memberikan tautannya di halaman ini.

1 Komentar »

  1. KEUR NU NAPAK SANCANG

    Ngojengkang luhur pamatang
    nyawang pamayang nu laju mulang
    tuturubun manggul katineung
    sakapeung disangsangan keu’eung

    Jaladri nyampaykeun diri
    Rumahuh geusan lumabuh
    Dina gawir ngarongheap
    Tansah wasa ngedalkeun ucap

    Aya rasa nu rek digerenteskeun
    Basa nu mulang teu ragrag amitan
    Aya basa ku harewos
    Basa nu mulang tuluy ngabengbeos

    Ieu alam aya nu boga
    Najan teu ngabedega hareupeun mata
    Ieu buana aya nu ngagem
    Najan kanyaho manusa geus tilem….

    Subang, awal Desember 2010 (wanci moreret).

    Komentar oleh Asep Komara — 4 Desember 2010 @ 3:14 am |Balas


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.

%d blogger menyukai ini: