Download Wayang Golek: Kresna Murka


wayang golek_kresna murkaBatara Wisnu dari Marcapada yang mewujud Kresna datang ke Sawarga Maniloka membawa kabar penghinaan Gatotkaca pada Batara. Marahlah para Batara. Sebagian besar Batara sepakat untuk melenyapkan Gatotkaca. Kresna tahu, Gatotkaca adalah ksatria yang sakti mandraguna, maka Kresna meminta senjata khusus yang bisa menghancurkan kekebalan dan kesaktian putra Bima, Gatotkaca. Konon, senjata yang bisa mengeksekusi nyawa Gatotkaca adalah Konta milik Karna, dan Tarumpah Lilinggakancana, senjata kaki yang mampu membunuh kekebalan Gatotkaca. Akhirnya, Kresna berhasil meminta senjata Tarumpah dan segera menyerahkan senjata itu pada putranya, Nalaka Suraboma yang akan memburu Gatotkaca. Lantas, apa sebenarnya yang terjadi antara Kresna dan Gatotkaca? Matikah Gatotkaca dan bagaimana akhir ceritanya? Bagi yang belum tahu cerita serunya, silakan download MP3 nya. Tak lupa, nikmati juga kelucuan bodor si Cepot di sela ketegangan cerita :) Bagi Obama, Osama dan pengunjung lain yang nggak ngerti bahasa Sunda, beli kamusnya xixixix

Download Wayang Golek Kresna Murka:

Kresna Murka – A1

Kresna Murka – A2

Kresna Murka – B1

Kresna Murka – B2

Kresna Murka – C1

Kresna Murka – C2

Kembali ke daftar Wayang Golek >

About these ads

57 pemikiran pada “Download Wayang Golek: Kresna Murka

  1. Assalamu’aiakum akang… mudah2 aya dina kasehatan salalamina..

    bade usul yeuh.. kumaha upami mp3 wayang golek di upload nya ka http://www.indowebster.com wae soalna di 4shared.com mah lelet na ampun2an…

    hatur nuhun wayang golekna.. diantos pisan nu sanes nya…

      1. dugi ka ayeuna abdi teu acan sukses ngadownload kresna murka hiji2 acan.. gagal wae hehehehe.. 4shared di tempat abdi mah nuju lelet panginteun..:D

          1. kang naha nya di tempat abdi mah 4shared teh beut lelet?? abdi nganggo telkom speedy 2MegaByte, maenya abdi ngadowload di megaupload sareng di rapidshare kenging 200 KB/S naha ari di 4shared ngan kenging 4 KB/S trus putus2 deuih..mun tos putus teu tiasa diresume.. oia abdi Online 24 jam jadi upami akang peryogi bantosan kanggo upload file wayang golek sok lah ka abdikeun..

          2. cobian tabuh 2 wengi ngadownload na heheh…teu tiasa kitu nganggo software IDM? Naha nya. teu apal beurat, da tara ngadownload simkuring mah hehehe. Wah, panguplod keun, boleh juga tuh…. :D

  2. hatur nuhun kang, judul kresna murka atos rengse di download.
    upami judul semar gugat gaduh teu kang sareng carita anu tokoh utamina gareng?da amar sakti mah atos gaduh.
    upami teu leupatmah carita si gareng anu kapungkur mah cariosana teh kasar…..
    hatur nuhun kang,,,,,

  3. Assalamu’alaikum kang Mifka

    Hatur nuhun kana sadayana uploadan wayang golekna, mung sababaraha judul deui nu teu acan ka download ku sim kuring.

    Nanging aya sababaraha hal nu bade didugikeun/ditaroskeun:
    1. Naha sababara link na pareum? alias teu tiasa didownload?
    Margi abdi hoyong ngoleksi sadayana judul nu parantos diupload ku Akang.
    2. Teraskeun upload di 4shared.com, “server ternyaman” kangge ngadownload, nanging upama tiasa mah file sizena tong ageng teuing ah….rada hese, maklum abdi ngangge gprs…. sok pegat…

    Perkawis si akang nu complain ngeunaan 4shared mah, teu ningal file size na sareng koneksi anjeuna panginteun ….alias (TEU NEULEU……!!!!) (ceuk si cepot mah…)

    cag ah
    harut nuun
    wasaalam..

      1. eh…. kang wahyu…….
        maksad teh file na ageung teuing janten di abdi mah ering pegat, butuh perhuangan berat ngadownloadna, teu aya nu sundar sindir da….
        hehehehe….

  4. kang punten pisan pami tiasa uploadna dina indowebster janten pami putus koneksi tiasa di resume deui…
    simkuring dina 4shared putus wae komo anu ieu mah kan filena ageung janten seueur interrupt na kumargi simkuring didieu ngangge modem 3g sanes speedy…

  5. Assalamu ‘alaikum

    hatur nuhun pisan tos sharing wayang golek na kang Mifka,
    mugia dibales ku Gusti nu kagungan urang sadaya.

    Oh nya, Abdi ngadownload di 4shared teu aya masalah da,
    ngan upami tiasa mah file na di alitan kang,..hehe..

    Salam Kenal ti Abdi, ti urang cimahi..
    hatur nuhun kang Mifka…

  6. kuring mah moal loba pamenta. ngan hiji pamenta teh. sakur kasenian sunda nu aya (rek nu buhun atawa nu anyar), nyuhunkeun diupload we. keun anu ngabales mah ku Gusti Allah. nuhun seer alias terima kasih banyak

  7. kang simkuring ngahaturkeun nuhun seueur pisan tulisan sareng mp3 anu berguna pikeun kuring, kang nyuhunkeun dongeng sirawing

  8. kang,manawi aya rekaman wayang golek,dalang kang asep sunandar,anu pentas di kota tasikmalaya,waktos tepang taun koprasi di UNSIL(universitas siliwangi),hatur nuhun……

  9. asslm….
    pendatang anyar….hehehe….
    nembe kapendak kang…
    ti kapungkur milarian wayang golek teh mentok wae,,,aduh…langsung sedot lah sadayana…hehehehe

  10. punteun kang bade numaros upami lalakonna nakula sadewa ayya teu kang??

    hatur nuhun sateu acanna…..
    di antos walerannana…..

  11. Assalamu’alaikum warohmatullohi wabarokatuh ;

    Hatur nuhun akang sae pisan ning ieu blog teh ,tos ampir sadaya lalakon di download ku abdi..kaleresan di dieu ( djogja ) mani ku sesah ngilarian cd wayang golek teh ,Sanaos abdi urang djawa kaleresan ngartos bahasa sunda ( oleh2 unpad ) sareng mikaresep seni wayang golek.
    Wilujeng kadangukeun we ka sadayana…

    Wasalam

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s