mifka weblog

30 Oktober 2009

Download Wayang Golek: Kresna Murka

Filed under: Zero — by Badru Tamam Mifka @ 4:30 am
Tags: , , ,

wayang golek_kresna murkaBatara Wisnu dari Marcapada yang mewujud Kresna datang ke Sawarga Maniloka membawa kabar penghinaan Gatotkaca pada Batara. Marahlah para Batara. Sebagian besar Batara sepakat untuk melenyapkan Gatotkaca. Kresna tahu, Gatotkaca adalah ksatria yang sakti mandraguna, maka Kresna meminta senjata khusus yang bisa menghancurkan kekebalan dan kesaktian putra Bima, Gatotkaca. Konon, senjata yang bisa mengeksekusi nyawa Gatotkaca adalah Konta milik Karna, dan Tarumpah Lilinggakancana, senjata kaki yang mampu membunuh kekebalan Gatotkaca. Akhirnya, Kresna berhasil meminta senjata Tarumpah dan segera menyerahkan senjata itu pada putranya, Nalaka Suraboma yang akan memburu Gatotkaca. Lantas, apa sebenarnya yang terjadi antara Kresna dan Gatotkaca? Matikah Gatotkaca dan bagaimana akhir ceritanya? Bagi yang belum tahu cerita serunya, silakan download MP3 nya. Tak lupa, nikmati juga kelucuan bodor si Cepot di sela ketegangan cerita :) Bagi Obama, Osama dan pengunjung lain yang nggak ngerti bahasa Sunda, beli kamusnya xixixix

Download Wayang Golek Kresna Murka:

Kresna Murka – A1

Kresna Murka – A2

Kresna Murka – B1

Kresna Murka – B2

Kresna Murka – C1

Kresna Murka – C2

Kembali ke daftar Wayang Golek >

57 Komentar »

  1. […] Download Wayang Golek: Kresna Murka […]

    Ping balik oleh Download Wayang Golek « mifka weblog — 30 Oktober 2009 @ 4:38 am |Balas

  2. nyuhunkeun judul anu enggal kang,,,,,
    hatur nuhun….

    Komentar oleh tiram — 30 Oktober 2009 @ 7:37 pm |Balas

    • siap! :D

      Komentar oleh Badru Tamam Mifka — 2 November 2009 @ 3:36 pm |Balas

      • Assalamu’aiakum akang….salam kenal ti abdi…bade ngiringan nyedot yeuh kang….hatur nuhun pisan

        Komentar oleh alex — 15 Desember 2009 @ 3:13 pm |Balas

  3. Assalamu’aiakum akang… mudah2 aya dina kasehatan salalamina..

    bade usul yeuh.. kumaha upami mp3 wayang golek di upload nya ka http://www.indowebster.com wae soalna di 4shared.com mah lelet na ampun2an…

    hatur nuhun wayang golekna.. diantos pisan nu sanes nya…

    Komentar oleh Wahyoedin — 31 Oktober 2009 @ 6:15 pm |Balas

    • oh lelet nya. saya ge pernah coba di indowebster, tapi gagal wae…. kunaon nya?

      Komentar oleh Badru Tamam Mifka — 2 November 2009 @ 3:35 pm |Balas

      • dugi ka ayeuna abdi teu acan sukses ngadownload kresna murka hiji2 acan.. gagal wae hehehehe.. 4shared di tempat abdi mah nuju lelet panginteun..:D

        Komentar oleh Wahyoedin — 2 November 2009 @ 4:41 pm |Balas

        • Uluh hawatos, jadi kedah di mana nya, layanan nu cepat n gampang…. Simkuring kedah apal baraya nu sanes sami teu kesulitan ngadownload di 4shared.

          Komentar oleh Badru Tamam Mifka — 2 November 2009 @ 8:26 pm |Balas

          • kang naha nya di tempat abdi mah 4shared teh beut lelet?? abdi nganggo telkom speedy 2MegaByte, maenya abdi ngadowload di megaupload sareng di rapidshare kenging 200 KB/S naha ari di 4shared ngan kenging 4 KB/S trus putus2 deuih..mun tos putus teu tiasa diresume.. oia abdi Online 24 jam jadi upami akang peryogi bantosan kanggo upload file wayang golek sok lah ka abdikeun..

            Komentar oleh Wahyoedien — 8 November 2009 @ 4:51 pm

          • cobian tabuh 2 wengi ngadownload na heheh…teu tiasa kitu nganggo software IDM? Naha nya. teu apal beurat, da tara ngadownload simkuring mah hehehe. Wah, panguplod keun, boleh juga tuh…. :D

            Komentar oleh Badru Tamam Mifka — 9 November 2009 @ 9:38 am

  4. kang, aya judul wayang anu pamaen na si gareng teu?
    abdi hoyong pisan ngadangukeun.

    Komentar oleh tiram — 31 Oktober 2009 @ 8:57 pm |Balas

    • asa aya, tapi judulna naon nya….kin di ubrak-abrik heula arsipna hehehe…

      Komentar oleh Badru Tamam Mifka — 2 November 2009 @ 3:33 pm |Balas

      • Wayang golek anu tokoh utami na gareng mah salah sahijina amar sakti :D

        Komentar oleh Wahyoedin — 2 November 2009 @ 4:37 pm |Balas

  5. asiiiiiiik yess ah!
    ke wengi di toel kang 4sharedna beh tarik heuheu

    Komentar oleh Potter.Web.ID — 2 November 2009 @ 6:49 am |Balas

    • oh resep oge wayang golek… sami atuh. kin koleksi wayang golek na ku simkuring wang bahekeun, ambeh neng maya tual toel bareuh curuk xixixi

      Komentar oleh Badru Tamam Mifka — 2 November 2009 @ 3:26 pm |Balas

      • Haha ih dasar sirik, bong abong teu aya nu noel :P

        Komentar oleh Potter.Web.ID — 2 November 2009 @ 4:24 pm |Balas

        • Nya, meni teungteuingeun gadis jaman sekarang mah, meni alim noel oge….T_T hihihi

          Komentar oleh Badru Tamam Mifka — 2 November 2009 @ 8:20 pm |Balas

  6. hatur nuhun kang, judul kresna murka atos rengse di download.
    upami judul semar gugat gaduh teu kang sareng carita anu tokoh utamina gareng?da amar sakti mah atos gaduh.
    upami teu leupatmah carita si gareng anu kapungkur mah cariosana teh kasar…..
    hatur nuhun kang,,,,,

    Komentar oleh tiram — 3 November 2009 @ 2:38 am |Balas

    • Muhun, ke dipilarian. Pami tos di upload mah, pasti di share. Nuhun tos sumping ka blog simkuring. :)

      Komentar oleh Badru Tamam Mifka — 3 November 2009 @ 2:13 pm |Balas

  7. muhun kang, sami-sami,,,,

    Komentar oleh tiram — 4 November 2009 @ 3:22 am |Balas

  8. Assalamu’alaikum kang Mifka

    Hatur nuhun kana sadayana uploadan wayang golekna, mung sababaraha judul deui nu teu acan ka download ku sim kuring.

    Nanging aya sababaraha hal nu bade didugikeun/ditaroskeun:
    1. Naha sababara link na pareum? alias teu tiasa didownload?
    Margi abdi hoyong ngoleksi sadayana judul nu parantos diupload ku Akang.
    2. Teraskeun upload di 4shared.com, “server ternyaman” kangge ngadownload, nanging upama tiasa mah file sizena tong ageng teuing ah….rada hese, maklum abdi ngangge gprs…. sok pegat…

    Perkawis si akang nu complain ngeunaan 4shared mah, teu ningal file size na sareng koneksi anjeuna panginteun ….alias (TEU NEULEU……!!!!) (ceuk si cepot mah…)

    cag ah
    harut nuun
    wasaalam..

    Komentar oleh xekender — 7 November 2009 @ 10:37 pm |Balas

    • hhhmmm… asa kasindir yeuh.. wkwkwkwkwkw

      Komentar oleh Wahyoedien — 8 November 2009 @ 4:57 pm |Balas

      • eh…. kang wahyu…….
        maksad teh file na ageung teuing janten di abdi mah ering pegat, butuh perhuangan berat ngadownloadna, teu aya nu sundar sindir da….
        hehehehe….

        Komentar oleh xekender — 9 November 2009 @ 12:07 am |Balas

        • muhun…abdi ge nguplod na butuh perjuangan yang berat :D ngoprot kesang, gagal wae.

          Komentar oleh Badru Tamam Mifka — 9 November 2009 @ 9:33 am |Balas

          • punteun Kang bade tumaros lalakon wayang anu caritana pangsaena naon ? hatur nuhun sateuacana

            Komentar oleh rahmat garut — 10 Februari 2010 @ 12:47 pm

  9. kang punten pisan pami tiasa uploadna dina indowebster janten pami putus koneksi tiasa di resume deui…
    simkuring dina 4shared putus wae komo anu ieu mah kan filena ageung janten seueur interrupt na kumargi simkuring didieu ngangge modem 3g sanes speedy…

    Komentar oleh rudi — 12 November 2009 @ 7:32 am |Balas

  10. makasih Kang Badru nambih-nambih koleksi wayang golek abdi…..

    Komentar oleh topasunda — 13 November 2009 @ 4:10 am |Balas

  11. Assalamu’alaikum,, ngiring ngarewong akh. kang naha carios Dawala janten raja teu tiasa di downlod,,, ?????

    Komentar oleh wajit cililin — 21 November 2009 @ 7:54 am |Balas

    • Waalaikum salam. Ah, maenya? Teu tiasa kumaha? Cobian nganggo software IDM ngadownload na.

      Komentar oleh Badru Tamam Mifka — 21 November 2009 @ 5:24 pm |Balas

  12. Assalamu ‘alaikum

    hatur nuhun pisan tos sharing wayang golek na kang Mifka,
    mugia dibales ku Gusti nu kagungan urang sadaya.

    Oh nya, Abdi ngadownload di 4shared teu aya masalah da,
    ngan upami tiasa mah file na di alitan kang,..hehe..

    Salam Kenal ti Abdi, ti urang cimahi..
    hatur nuhun kang Mifka…

    Komentar oleh Dippi — 9 Desember 2009 @ 4:11 pm |Balas

  13. kuring mah moal loba pamenta. ngan hiji pamenta teh. sakur kasenian sunda nu aya (rek nu buhun atawa nu anyar), nyuhunkeun diupload we. keun anu ngabales mah ku Gusti Allah. nuhun seer alias terima kasih banyak

    Komentar oleh daun fulus — 10 Desember 2009 @ 11:34 pm |Balas

  14. kang request asal mula semar pami tiasa mah..he3x hatur nuhun ^_^

    Komentar oleh kaka — 15 Desember 2009 @ 2:06 pm |Balas

  15. […] Atau download audio bisa juga di Mifka Weblog […]

    Ping balik oleh Asep Sunandar Sunarya : Kresna Murka « Wayang Prabu — 17 Desember 2009 @ 6:36 am |Balas

  16. Lagu sundana dikumplitan atuh kang. sesah pisan milari lagu sunda teh.

    Komentar oleh Iwanx — 30 Desember 2009 @ 6:32 am |Balas

  17. kang simkuring ngahaturkeun nuhun seueur pisan tulisan sareng mp3 anu berguna pikeun kuring, kang nyuhunkeun dongeng sirawing

    Komentar oleh iwan khairil anwar — 6 Januari 2010 @ 10:59 pm |Balas

  18. Hatur nuhun kang abdi parantos ngiringan ngadownlod wayang golek karesep abdi, nuhun pisan

    Komentar oleh iwan Kaltim — 23 Januari 2010 @ 1:51 pm |Balas

  19. mantap kang…..

    Komentar oleh pep — 6 Maret 2010 @ 10:53 pm |Balas

  20. mantap kang… di lanjut ah..

    Komentar oleh pep — 6 Maret 2010 @ 11:09 pm |Balas

  21. hatur nuhun kang….

    Komentar oleh gumilar — 15 Maret 2010 @ 8:00 am |Balas

  22. bade ngiringan ah kang!
    gening carita prabu nalakasuraboma pejah teu tiasa didownload nya?

    Komentar oleh solehat — 26 Juni 2010 @ 2:45 am |Balas

  23. seueur keneh kang….?
    nuhun ah bade di refill k comp abdi
    wassalam..

    Komentar oleh haddy — 25 Juli 2010 @ 4:03 pm |Balas

  24. kang,manawi aya rekaman wayang golek,dalang kang asep sunandar,anu pentas di kota tasikmalaya,waktos tepang taun koprasi di UNSIL(universitas siliwangi),hatur nuhun……

    Komentar oleh agus — 14 Agustus 2010 @ 12:26 pm |Balas

  25. ngiring nyedot ah gan

    Komentar oleh pandawa — 1 November 2010 @ 7:39 am |Balas

  26. anu c1 teu tiasa… leungit ti 4shared na

    Komentar oleh boer2 — 19 Februari 2011 @ 10:27 pm |Balas

  27. kang sanghiang talaga pancuran sareng rahawana gugur pami teu sanghiang panca suta….

    Komentar oleh asep fajar — 1 April 2011 @ 3:01 pm |Balas

  28. A1 LINKNYA TIDAK ADA,,UPLOAD DEUI KANG

    Komentar oleh Jj Ben — 25 September 2011 @ 4:08 pm |Balas

    • iya kang,A1nya ga bisa di download…

      Komentar oleh Deddy Chandra — 24 Februari 2012 @ 4:22 am |Balas

  29. nyuhun di lengkapan album wayang na,.. haturnuhun..

    Komentar oleh asal — 5 November 2011 @ 9:00 am |Balas

  30. Hatur rnuhun kang, simkuring bi\ngah tiasa nimbrung ngamumule budaya urang ku ngdadownload

    Komentar oleh abahgaya62@yahoo.com — 10 Desember 2011 @ 5:29 am |Balas

  31. asslm….
    pendatang anyar….hehehe….
    nembe kapendak kang…
    ti kapungkur milarian wayang golek teh mentok wae,,,aduh…langsung sedot lah sadayana…hehehehe

    Komentar oleh apip — 16 Februari 2012 @ 4:31 pm |Balas

  32. Abdi ti Sumatra,kang..hatur nuhun pisan aya wayang golek mp3 ti blog akang..wios download?

    Komentar oleh Deddy Chandra — 24 Februari 2012 @ 3:59 am |Balas

  33. kang Badru, A1 na mah naha teu tiasa disedooooooooot

    Komentar oleh Halimun Giri — 16 Mei 2012 @ 9:13 am |Balas

  34. punteun kang bade numaros upami lalakonna nakula sadewa ayya teu kang??

    hatur nuhun sateu acanna…..
    di antos walerannana…..

    Komentar oleh Ikun — 30 Juni 2012 @ 5:11 pm |Balas

  35. . kang uken anu video’a . .

    Komentar oleh deden — 13 September 2012 @ 7:36 am |Balas

  36. Abdi sering nyedot kang,, dihalalkeun nya,, hehehe….

    Komentar oleh sopyan shaury — 14 November 2012 @ 12:37 am |Balas

  37. Assalamu’alaikum warohmatullohi wabarokatuh ;

    Hatur nuhun akang sae pisan ning ieu blog teh ,tos ampir sadaya lalakon di download ku abdi..kaleresan di dieu ( djogja ) mani ku sesah ngilarian cd wayang golek teh ,Sanaos abdi urang djawa kaleresan ngartos bahasa sunda ( oleh2 unpad ) sareng mikaresep seni wayang golek.
    Wilujeng kadangukeun we ka sadayana…

    Wasalam

    Komentar oleh Noer aini az-zahra — 29 November 2012 @ 6:59 pm |Balas


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Tema Toni. Buat situs web atau blog gratis di WordPress.com.

%d blogger menyukai ini: