mifka weblog

2 Desember 2009

Download Wayang Golek MP3: Bima Murka

Filed under: Zero — by Badru Tamam Mifka @ 6:26 pm
Tags: , , , ,

Bima hilang, tak diketahui di mana keberadaannya. Semar, Cepot dan Dawala kebingungan mencarinya. Di tengah kebingungan mereka, datanglah Dorna, Aswatama dan kawan-kawannya membawa persoalan keringnya Talaga Arum di negara Astina. Dorna mempercayai ramalan bahwa Semar bisa mengalirkan kembali Talaga Arum. Bersediakah Semar membantu permintaan Dorna? Siapakah ksatria muda yang ingin bertemu Semar? Kemanakah Bima? Bisakah Semar dan anak-anaknya menemukan lagi Bima? Silakan download dan simak cerita selengkapnya:

Bima Murka, Giriharja 3, di Garut.

http://www.4shared.com/file/163409547/2e433899/Bima_Murka_-_A_1-_manuskripkes.html
http://www.4shared.com/file/163477861/af31c75e/Bima_Murka_-_A_2_-_manuskripke.html
http://www.4shared.com/file/163504012/1ca3f1c0/Bima_Murka_-_B_1-_manuskripkes.html
http://www.4shared.com/file/163519772/80bcb1ae/Bima_Murka_-_B_2_-_manuskripke.html
http://www.4shared.com/file/163540340/f77eeb67/Bima_Murka_-_C_1_-_manuskripke.html
http://www.4shared.com/file/163579246/2577113f/Bima_Murka_-_C_2_-_manuskripke.html
http://www.4shared.com/file/163595482/7fc4e741/Bima_Murka_-_D_1_-_manuskripke.html
http://www.4shared.com/file/163622962/850c229a/Bima_Murka_-_D_2_-_manuskripke.html

Kembali ke daftar “Wayang Golek” >

42 Komentar »

  1. […] Download Wayang Golek MP3: Bima Murka […]

    Ping balik oleh Download Wayang Golek « mifka weblog — 2 Desember 2009 @ 6:31 pm |Balas

  2. sedot juga

    Komentar oleh danangyanto — 3 Desember 2009 @ 5:59 am |Balas

  3. hatur nuhun pisan kang.
    bima murka teh atos lami ku abdi diantosan.

    Komentar oleh tiram — 3 Desember 2009 @ 6:01 pm |Balas

  4. abdi mah janten tukang nyedot yeuh…. bubuhan di aceh…. hatur nuhun ka sadayana….

    Komentar oleh irawan — 4 Desember 2009 @ 7:13 pm |Balas

  5. hatur nuhun pisan tos di download…..wayang golek never die

    Komentar oleh hendra — 5 Desember 2009 @ 4:48 am |Balas

  6. diantos gatotkaca gugur na ah…………..
    simkuring teh gaduh seer kang mung teu apal cara kanggo nyimpeun di internetna.. tiasa ngabantos????

    insya alloh komplit

    Komentar oleh otong — 23 Desember 2009 @ 3:02 am |Balas

    • Wah boleh tuh dibagi-bagi, supados komplit koleksi wayangna, diantos uploadna
      mudah2an si akang badru tiasa ngabantosan nga upload

      ti Wayang Golek fans

      Komentar oleh Dandin Hamka — 11 Januari 2010 @ 2:18 am |Balas

  7. sanaos tebih ti lembur upami nuju ngupingkeun wayang golek mah sok asa nuju di lembur pisan. buhun kang parantos ngalandongan kasono abdi ka lembur….

    Komentar oleh Iman Rakhman — 12 Maret 2010 @ 1:20 am |Balas

  8. Nuhun ah kang…..bari didamel bari ngadangukeun wayang jadi semangat…da wayang mah isi na pinuh ku falsafah sareng didikan agama………….ngan abdi ngiring nyedot weh….

    Komentar oleh ray rachmat — 22 Maret 2010 @ 11:52 pm |Balas

  9. kang naha bimamurka sesah di download
    maklum gaptek
    haturnuhun pisan sateuacanna

    Komentar oleh ridwan_gaib — 5 April 2010 @ 1:58 am |Balas

    • Sami kang abdi ge ngadown load bima murka teh sesah gening nyah..

      Komentar oleh yayat — 8 Mei 2010 @ 4:14 am |Balas

  10. muhun nya kang pami ngopi sambil mirengken wayang golek teh mani mantap teh..

    Komentar oleh yayat — 8 Mei 2010 @ 4:13 am |Balas

  11. wah meni lawas tilawas kang ngadungukeuna… dupi anu terbaru judulna naon nya kang?

    Komentar oleh ayam cemani — 17 Mei 2010 @ 6:51 am |Balas

  12. trim’s ya..

    Komentar oleh fajar — 25 Juni 2010 @ 1:31 am |Balas

  13. kang tiasa nyunkeun nu ti Pa H.Ade Kosasih Sunarya ( Alm 0….nuhun kang

    Komentar oleh Dani — 21 Juli 2010 @ 5:41 pm |Balas

  14. hatur nuhun kang,… kaanggo pisan ku simkuring

    Komentar oleh a wahyu — 27 Juli 2010 @ 4:29 pm |Balas

  15. mantaf kang…haturnuhun pisan nya…

    Komentar oleh ihsan — 6 Oktober 2010 @ 8:26 am |Balas

  16. hatur nuhun ka mifka welbog . . . ku abdi wayang golek bade di puter di R.Gita Fm . . setiap malam minggu

    Komentar oleh R.GITA FM — 30 November 2010 @ 6:02 pm |Balas

  17. Hatur nuhun juragan,…. ku simkuring parantos di sedotan, rerencangan nararoskeun naon etateh ?jenis musik naon ? (maklum orang jerman mah teu apaleun), kuabdi diwartosan, iyeu teh wayang golek, kasenian karuhun sunda (simkuring)

    tapi nyetelna keudah siang upami wengi mah … (pada nuju balalajar), kumargi didiyeumah (asrama) sanes urang sunda hungkul … maklum nuju nyiar elmu di negeri bavaria

    Komentar oleh Cep Hendra Rupandi — 23 Desember 2010 @ 9:05 am |Balas

  18. Nuhun ah.. abdimah ngan nyedotan wungkul…., sareng kunaon wayang bobodoran cepot nyandung, cepot diajar da’wah jeng nuliana teu tiasa di sedot?

    hetur nuhun

    Komentar oleh hendra — 10 Januari 2011 @ 12:05 pm |Balas

  19. kang request ka mediafire keun upload na, kumargi 4shared ayena mah rehe.. pami bade nyedot anu free kebah ngantosan 300detik langkung,, cape deh atuh kang,.,hehe

    Komentar oleh ainkmampranx — 17 Februari 2011 @ 5:16 am |Balas

  20. punten kang nahanya di simkuring mah teu tiasa di download wae…punten nyuhunken wejanganna

    Komentar oleh yana bool — 11 Maret 2011 @ 1:47 pm |Balas

  21. Hatur nuhun Kang,,ngiring nyedot akh,,mugia kasenian sunda khusus na Wayang Golek,, henteu kalindih ku jaman,,,

    Komentar oleh Iwan Kurniawan — 15 Maret 2011 @ 3:07 am |Balas

  22. kang gaduh lalakon antareja rarabi sareung sanghiang talaga pancuran???upami gaduh diantos upload na…haturnuhun

    Komentar oleh aura — 28 Juni 2011 @ 4:48 pm |Balas

  23. Punten Akang aya dalang dede amung abi milari judul bima suci hatur nuhun,,

    Komentar oleh medy — 1 September 2011 @ 3:04 pm |Balas

  24. punten kang abi nuju milari judul astrajingga sabda guru 4 aya teu….

    Komentar oleh didin — 7 September 2011 @ 5:27 am |Balas

  25. sae…. sae sip lah.ngusulkeun di aplod bah sempalan2 mp3 na sapeurtos sempalan tutup lawang sigotaka, narasi dalang jsb.sae tah nuhun

    Komentar oleh joesoep salam — 21 September 2011 @ 6:40 am |Balas

  26. naha kang hese nga download bima murka. teh…kumaha nya cara nyaa

    Komentar oleh opik — 10 November 2011 @ 9:20 am |Balas

  27. Aya versi video na teu?

    Komentar oleh Asdev — 28 Januari 2012 @ 6:55 pm |Balas

  28. bade nyedot ah….
    hatur nuhun….

    Komentar oleh akang tea — 30 Januari 2012 @ 1:22 pm |Balas

  29. Hatur nuhun nya … :)

    Komentar oleh Rosyan — 14 Maret 2012 @ 6:52 am |Balas

  30. kang upload versi videona atuh gera seueuran, hyong anu mp3 ieu aya videona. hatur nuhun

    Komentar oleh alan — 16 April 2012 @ 11:40 pm |Balas

  31. kang ukeun waynag anu judulna banjaran bisma

    Komentar oleh alan — 17 April 2012 @ 7:36 pm |Balas

  32. teu tiasa di download..kumaha yeu teh??…

    Komentar oleh tarmizi taslim — 10 Juli 2012 @ 2:01 pm |Balas

  33. geuning lalakon semar gugat geus teu aya,,,

    Komentar oleh Aming Bae Lah — 5 Agustus 2012 @ 1:20 pm |Balas

  34. Naon nurek di sedot yeu teh?,,

    Komentar oleh tarmizi taslim — 8 Agustus 2012 @ 1:30 pm |Balas

  35. ijin donlot juragan………………

    Komentar oleh Rusli Haruna — 8 September 2012 @ 3:41 am |Balas

  36. sim kuring milarian carita “ASWANI KUMBA KUMBA ASWANI” meni ciling ciingcat…. teu mendakan..!!!
    ka para wargi manawi aya anu gaduh..???? cing ah leueuteunana… kapayun keun… ku sim kuring bade langsung di regooothh
    :D

    Komentar oleh yayat — 21 November 2012 @ 2:44 pm |Balas

  37. hapunten kang.. manawi tiasa ngajarkeun kumaha cara ngadownload na.. hatur nuhun

    Komentar oleh bubung — 15 Januari 2013 @ 4:06 pm |Balas

  38. broken link gan…

    Komentar oleh agus — 22 Juni 2013 @ 4:10 pm |Balas


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Buat situs web atau blog gratis di WordPress.com.

%d blogger menyukai ini: