Download Wayang Golek MP3: Bima Murka


Bima hilang, tak diketahui di mana keberadaannya. Semar, Cepot dan Dawala kebingungan mencarinya. Di tengah kebingungan mereka, datanglah Dorna, Aswatama dan kawan-kawannya membawa persoalan keringnya Talaga Arum di negara Astina. Dorna mempercayai ramalan bahwa Semar bisa mengalirkan kembali Talaga Arum. Bersediakah Semar membantu permintaan Dorna? Siapakah ksatria muda yang ingin bertemu Semar? Kemanakah Bima? Bisakah Semar dan anak-anaknya menemukan lagi Bima? Silakan download dan simak cerita selengkapnya:

Bima Murka, Giriharja 3, di Garut.

http://www.4shared.com/file/163409547/2e433899/Bima_Murka_-_A_1-_manuskripkes.html
http://www.4shared.com/file/163477861/af31c75e/Bima_Murka_-_A_2_-_manuskripke.html
http://www.4shared.com/file/163504012/1ca3f1c0/Bima_Murka_-_B_1-_manuskripkes.html
http://www.4shared.com/file/163519772/80bcb1ae/Bima_Murka_-_B_2_-_manuskripke.html
http://www.4shared.com/file/163540340/f77eeb67/Bima_Murka_-_C_1_-_manuskripke.html
http://www.4shared.com/file/163579246/2577113f/Bima_Murka_-_C_2_-_manuskripke.html
http://www.4shared.com/file/163595482/7fc4e741/Bima_Murka_-_D_1_-_manuskripke.html
http://www.4shared.com/file/163622962/850c229a/Bima_Murka_-_D_2_-_manuskripke.html

Kembali ke daftar “Wayang Golek” >

About these ads

42 pemikiran pada “Download Wayang Golek MP3: Bima Murka

  1. diantos gatotkaca gugur na ah…………..
    simkuring teh gaduh seer kang mung teu apal cara kanggo nyimpeun di internetna.. tiasa ngabantos????

    insya alloh komplit

    1. Wah boleh tuh dibagi-bagi, supados komplit koleksi wayangna, diantos uploadna
      mudah2an si akang badru tiasa ngabantosan nga upload

      ti Wayang Golek fans

  2. sanaos tebih ti lembur upami nuju ngupingkeun wayang golek mah sok asa nuju di lembur pisan. buhun kang parantos ngalandongan kasono abdi ka lembur….

  3. Nuhun ah kang…..bari didamel bari ngadangukeun wayang jadi semangat…da wayang mah isi na pinuh ku falsafah sareng didikan agama………….ngan abdi ngiring nyedot weh….

  4. Hatur nuhun juragan,…. ku simkuring parantos di sedotan, rerencangan nararoskeun naon etateh ?jenis musik naon ? (maklum orang jerman mah teu apaleun), kuabdi diwartosan, iyeu teh wayang golek, kasenian karuhun sunda (simkuring)

    tapi nyetelna keudah siang upami wengi mah … (pada nuju balalajar), kumargi didiyeumah (asrama) sanes urang sunda hungkul … maklum nuju nyiar elmu di negeri bavaria

  5. Nuhun ah.. abdimah ngan nyedotan wungkul…., sareng kunaon wayang bobodoran cepot nyandung, cepot diajar da’wah jeng nuliana teu tiasa di sedot?

    hetur nuhun

  6. kang request ka mediafire keun upload na, kumargi 4shared ayena mah rehe.. pami bade nyedot anu free kebah ngantosan 300detik langkung,, cape deh atuh kang,.,hehe

  7. Hatur nuhun Kang,,ngiring nyedot akh,,mugia kasenian sunda khusus na Wayang Golek,, henteu kalindih ku jaman,,,

  8. kang gaduh lalakon antareja rarabi sareung sanghiang talaga pancuran???upami gaduh diantos upload na…haturnuhun

  9. sae…. sae sip lah.ngusulkeun di aplod bah sempalan2 mp3 na sapeurtos sempalan tutup lawang sigotaka, narasi dalang jsb.sae tah nuhun

  10. sim kuring milarian carita “ASWANI KUMBA KUMBA ASWANI” meni ciling ciingcat…. teu mendakan..!!!
    ka para wargi manawi aya anu gaduh..???? cing ah leueuteunana… kapayun keun… ku sim kuring bade langsung di regooothh
    :D

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s