mifka weblog

Sekedar Catatan

  • Lazada Indonesia

  • Statistik Blog

    • 6,574,238 kunjungan
  • Lazada Indonesia

    belanja online aman

Download Wayang Golek MP3: Bima Murka

Posted by Badru Tamam Mifka pada 2 Desember 2009


Bima hilang, tak diketahui di mana keberadaannya. Semar, Cepot dan Dawala kebingungan mencarinya. Di tengah kebingungan mereka, datanglah Dorna, Aswatama dan kawan-kawannya membawa persoalan keringnya Talaga Arum di negara Astina. Dorna mempercayai ramalan bahwa Semar bisa mengalirkan kembali Talaga Arum. Bersediakah Semar membantu permintaan Dorna? Siapakah ksatria muda yang ingin bertemu Semar? Kemanakah Bima? Bisakah Semar dan anak-anaknya menemukan lagi Bima? Silakan download dan simak cerita selengkapnya:

Bima Murka, Giriharja 3, di Garut.

http://www.4shared.com/file/163409547/2e433899/Bima_Murka_-_A_1-_manuskripkes.html
http://www.4shared.com/file/163477861/af31c75e/Bima_Murka_-_A_2_-_manuskripke.html
http://www.4shared.com/file/163504012/1ca3f1c0/Bima_Murka_-_B_1-_manuskripkes.html
http://www.4shared.com/file/163519772/80bcb1ae/Bima_Murka_-_B_2_-_manuskripke.html
http://www.4shared.com/file/163540340/f77eeb67/Bima_Murka_-_C_1_-_manuskripke.html
http://www.4shared.com/file/163579246/2577113f/Bima_Murka_-_C_2_-_manuskripke.html
http://www.4shared.com/file/163595482/7fc4e741/Bima_Murka_-_D_1_-_manuskripke.html
http://www.4shared.com/file/163622962/850c229a/Bima_Murka_-_D_2_-_manuskripke.html

Kembali ke daftar “Wayang Golek” >

42 Tanggapan to “Download Wayang Golek MP3: Bima Murka”

  1. […] Download Wayang Golek MP3: Bima Murka […]

  2. sedot juga

  3. tiram said

    hatur nuhun pisan kang.
    bima murka teh atos lami ku abdi diantosan.

  4. irawan said

    abdi mah janten tukang nyedot yeuh…. bubuhan di aceh…. hatur nuhun ka sadayana….

  5. hendra said

    hatur nuhun pisan tos di download…..wayang golek never die

  6. otong said

    diantos gatotkaca gugur na ah…………..
    simkuring teh gaduh seer kang mung teu apal cara kanggo nyimpeun di internetna.. tiasa ngabantos????

    insya alloh komplit

    • Dandin Hamka said

      Wah boleh tuh dibagi-bagi, supados komplit koleksi wayangna, diantos uploadna
      mudah2an si akang badru tiasa ngabantosan nga upload

      ti Wayang Golek fans

  7. Iman Rakhman said

    sanaos tebih ti lembur upami nuju ngupingkeun wayang golek mah sok asa nuju di lembur pisan. buhun kang parantos ngalandongan kasono abdi ka lembur….

  8. ray rachmat said

    Nuhun ah kang…..bari didamel bari ngadangukeun wayang jadi semangat…da wayang mah isi na pinuh ku falsafah sareng didikan agama………….ngan abdi ngiring nyedot weh….

  9. ridwan_gaib said

    kang naha bimamurka sesah di download
    maklum gaptek
    haturnuhun pisan sateuacanna

  10. yayat said

    muhun nya kang pami ngopi sambil mirengken wayang golek teh mani mantap teh..

  11. wah meni lawas tilawas kang ngadungukeuna… dupi anu terbaru judulna naon nya kang?

  12. fajar said

    trim’s ya..

  13. Dani said

    kang tiasa nyunkeun nu ti Pa H.Ade Kosasih Sunarya ( Alm 0….nuhun kang

  14. a wahyu said

    hatur nuhun kang,… kaanggo pisan ku simkuring

  15. ihsan said

    mantaf kang…haturnuhun pisan nya…

  16. R.GITA FM said

    hatur nuhun ka mifka welbog . . . ku abdi wayang golek bade di puter di R.Gita Fm . . setiap malam minggu

  17. Hatur nuhun juragan,…. ku simkuring parantos di sedotan, rerencangan nararoskeun naon etateh ?jenis musik naon ? (maklum orang jerman mah teu apaleun), kuabdi diwartosan, iyeu teh wayang golek, kasenian karuhun sunda (simkuring)

    tapi nyetelna keudah siang upami wengi mah … (pada nuju balalajar), kumargi didiyeumah (asrama) sanes urang sunda hungkul … maklum nuju nyiar elmu di negeri bavaria

  18. hendra said

    Nuhun ah.. abdimah ngan nyedotan wungkul…., sareng kunaon wayang bobodoran cepot nyandung, cepot diajar da’wah jeng nuliana teu tiasa di sedot?

    hetur nuhun

  19. ainkmampranx said

    kang request ka mediafire keun upload na, kumargi 4shared ayena mah rehe.. pami bade nyedot anu free kebah ngantosan 300detik langkung,, cape deh atuh kang,.,hehe

  20. yana bool said

    punten kang nahanya di simkuring mah teu tiasa di download wae…punten nyuhunken wejanganna

  21. Iwan Kurniawan said

    Hatur nuhun Kang,,ngiring nyedot akh,,mugia kasenian sunda khusus na Wayang Golek,, henteu kalindih ku jaman,,,

  22. aura said

    kang gaduh lalakon antareja rarabi sareung sanghiang talaga pancuran???upami gaduh diantos upload na…haturnuhun

  23. medy said

    Punten Akang aya dalang dede amung abi milari judul bima suci hatur nuhun,,

  24. didin said

    punten kang abi nuju milari judul astrajingga sabda guru 4 aya teu….

  25. joesoep salam said

    sae…. sae sip lah.ngusulkeun di aplod bah sempalan2 mp3 na sapeurtos sempalan tutup lawang sigotaka, narasi dalang jsb.sae tah nuhun

  26. opik said

    naha kang hese nga download bima murka. teh…kumaha nya cara nyaa

  27. Asdev said

    Aya versi video na teu?

  28. akang tea said

    bade nyedot ah….
    hatur nuhun….

  29. Rosyan said

    Hatur nuhun nya … :)

  30. alan said

    kang upload versi videona atuh gera seueuran, hyong anu mp3 ieu aya videona. hatur nuhun

  31. alan said

    kang ukeun waynag anu judulna banjaran bisma

  32. tarmizi taslim said

    teu tiasa di download..kumaha yeu teh??…

  33. geuning lalakon semar gugat geus teu aya,,,

  34. tarmizi taslim said

    Naon nurek di sedot yeu teh?,,

  35. ijin donlot juragan………………

  36. yayat said

    sim kuring milarian carita “ASWANI KUMBA KUMBA ASWANI” meni ciling ciingcat…. teu mendakan..!!!
    ka para wargi manawi aya anu gaduh..???? cing ah leueuteunana… kapayun keun… ku sim kuring bade langsung di regooothh
    :D

  37. bubung said

    hapunten kang.. manawi tiasa ngajarkeun kumaha cara ngadownload na.. hatur nuhun

  38. agus said

    broken link gan…

  39. Kumpulan Wayang Golek Mp3

    Kumpulan Wayang Golek Asep Sunandar Sunarya

    http://lobabanyak.blogspot.com/2013/09/kumpula-wayang-golek-giri-harja-3.html?showComment=1380718793947#c8916102548208085491

    Kumpulan Wayang Golek Ade Kosasih Sunarya

    http://lobabanyak.blogspot.com/2013/09/kumpulan-wayang-golek-mp3-ade-kosasih.html

    Kumpulan Wayang Golek Deden Ade Kosasih Sunarya

    http://lobabanyak.blogspot.com/2013/10/kumpulan-wayang-golek-deden-ade-kosaih.html

    Komik Wayang R.A Kosasih

    http://lobabanyak.blogspot.com/2013/09/kumpulan-komik-wayang-r-kosasih-bahasa.html

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: