Free Download MP3: Tembang Sunda Cianjuran (1)


Di tempat kelahirannya, Cianjur, sebenarnya nama kesenian ini adalah mamaos. Dinamakan tembang Sunda Cianjuran sejak tahun 1930-an dan dikukuhkan tahun 1962 ketika diadakan Musyawarah Tembang Sunda sa-Pasundan di Bandung. Seni mamaos merupakan seni vokal Sunda dengan alat musik kacapi indung, kacapi rincik, suling, dan atau rebab. [wikipedia]

Download Tembang Sunda Cianjuran:

http://www.4shared.com/file/165200748/75f968cb/Tembang_Sunda_Cianjuran_-_01.html
http://www.4shared.com/file/165205045/39d9f2c1/Tembang_Sunda_Cianjuran_-_02.html
http://www.4shared.com/file/165209388/a34dc091/Tembang_Sunda_Cianjuran_-_03.html
http://www.4shared.com/file/165214420/9d3c47c1/Tembang_Sunda_Cianjuran_-_04.html
http://www.4shared.com/file/165217649/a38b2363/Tembang_Sunda_Cianjuran_-_05.html
http://www.4shared.com/file/165219655/53f9293a/Tembang_Sunda_Cianjuran_-_06.html

Lainnya:

Free Download MP3: Tembang Sunda Cianjuran (2)

About these ads
Dikirimkan di Zero.

12 pemikiran pada “Free Download MP3: Tembang Sunda Cianjuran (1)

  1. kang badru,, hoyong lagu da bogoh ting kang abuy ih.. meni sesah milariana..heheheh hatur nuhun kang * bade nyedot cianjuran ah..

  2. kang.. saran ti abdi mah, mending nga upload keun file na dina server local wae sapertos indowebster supados cepet pisaaaaann.. janten raraos upami ngadownload na. :D

  3. sampurasun…kang, abdimah hoyong lagu “jalan satapak” cipt. Bakang Abubakar. Manawi gaduh kang, abdi bade nyungkeun. nuhun

  4. kang, punten ahh bade naroskeun pami cianjuran saleresna dibagi sbrh jenis…margi seueur medakan nu disebat papatet,sareng sajabina….hoyong uninga manawi gaduh infona hatur nuhun….
    link diluhur aya ceurik rahwana teu?

  5. pangersa kang admin …

    manawi kagungan, hoyong tembang cianjuran “DURIAT TEU SARASA” … tos milarian di unggal madhab teu acan mendakan …

    hatur nuhun sateuacanna …

  6. Ka sakumna urang sunda anu utamina kabarudak ngora,kade omat nya cu,..kasep,..eulis,ulah rek mopohokeun kana kasenian tradisional sunda,sawios ayeuna seueur lagu lagu teukaruan sapertos keong racun,dandut progresif sareng sajabana tapi manggateh teuing upami salira ngaresepan kanu kitu,etamah da hak sewang sewangan meureun nya cu”tapi nu dipiharep ku ki ujang,tiasakeun kasenian sundateh sapertos cianjuran kacapi suling,degung,sareng sajabana aya dina posisi puncer dina sanubari urang sunda,muhun atuh kang upami aya anu ngagaduhan kacapi suling cianjuran”kembang asih”ki ujang hoyong nyuhunkeun,hatur nuhun sateuacana nya ucu,aki bade meser balsem heula kapalih dinya tah,permiosssss…”

  7. kang manawi kagungan lagu panambih “SUMALINDUNG cipt moch. Hendra” sareng lagu “PAMINGGIR citp. Ibu saodah”.abdi bade nyuhunkeun. milarian teu mendak wae. hatur nuhun

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s