mifka weblog

Sekedar Catatan

  • Lazada Indonesia

    belanja online aman

Free Download MP3: Tembang Sunda Cianjuran (1)

Posted by Badru Tamam Mifka pada 4 Desember 2009


Di tempat kelahirannya, Cianjur, sebenarnya nama kesenian ini adalah mamaos. Dinamakan tembang Sunda Cianjuran sejak tahun 1930-an dan dikukuhkan tahun 1962 ketika diadakan Musyawarah Tembang Sunda sa-Pasundan di Bandung. Seni mamaos merupakan seni vokal Sunda dengan alat musik kacapi indung, kacapi rincik, suling, dan atau rebab. [wikipedia]

Download Tembang Sunda Cianjuran:

http://www.4shared.com/file/165200748/75f968cb/Tembang_Sunda_Cianjuran_-_01.html
http://www.4shared.com/file/165205045/39d9f2c1/Tembang_Sunda_Cianjuran_-_02.html
http://www.4shared.com/file/165209388/a34dc091/Tembang_Sunda_Cianjuran_-_03.html
http://www.4shared.com/file/165214420/9d3c47c1/Tembang_Sunda_Cianjuran_-_04.html
http://www.4shared.com/file/165217649/a38b2363/Tembang_Sunda_Cianjuran_-_05.html
http://www.4shared.com/file/165219655/53f9293a/Tembang_Sunda_Cianjuran_-_06.html

Lainnya:

Free Download MP3: Tembang Sunda Cianjuran (2)

12 Tanggapan to “Free Download MP3: Tembang Sunda Cianjuran (1)”

  1. […] Free Download MP3: Tembang Sunda Cianjuran […]

  2. urang cianjur said

    kang badru,, hoyong lagu da bogoh ting kang abuy ih.. meni sesah milariana..heheheh hatur nuhun kang * bade nyedot cianjuran ah..

  3. bayu prasetya said

    kang.. saran ti abdi mah, mending nga upload keun file na dina server local wae sapertos indowebster supados cepet pisaaaaann.. janten raraos upami ngadownload na. :D

  4. dani abah said

    sampurasun…kang, abdimah hoyong lagu “jalan satapak” cipt. Bakang Abubakar. Manawi gaduh kang, abdi bade nyungkeun. nuhun

  5. Nonk said

    kang, punten ahh bade naroskeun pami cianjuran saleresna dibagi sbrh jenis…margi seueur medakan nu disebat papatet,sareng sajabina….hoyong uninga manawi gaduh infona hatur nuhun….
    link diluhur aya ceurik rahwana teu?

  6. Oeroeg Santana said

    pangersa kang admin …

    manawi kagungan, hoyong tembang cianjuran “DURIAT TEU SARASA” … tos milarian di unggal madhab teu acan mendakan …

    hatur nuhun sateuacanna …

  7. fajar said

    trim’s mp3nya

  8. Ujang aden said

    Ka sakumna urang sunda anu utamina kabarudak ngora,kade omat nya cu,..kasep,..eulis,ulah rek mopohokeun kana kasenian tradisional sunda,sawios ayeuna seueur lagu lagu teukaruan sapertos keong racun,dandut progresif sareng sajabana tapi manggateh teuing upami salira ngaresepan kanu kitu,etamah da hak sewang sewangan meureun nya cu”tapi nu dipiharep ku ki ujang,tiasakeun kasenian sundateh sapertos cianjuran kacapi suling,degung,sareng sajabana aya dina posisi puncer dina sanubari urang sunda,muhun atuh kang upami aya anu ngagaduhan kacapi suling cianjuran”kembang asih”ki ujang hoyong nyuhunkeun,hatur nuhun sateuacana nya ucu,aki bade meser balsem heula kapalih dinya tah,permiosssss…”

  9. sadudin said

    kang hatur nuhun uploadna nya? lamun aya keneh abdi nyuhunkennya kirim weh lewat email sadudin@hotmail.co.id nuhun

  10. Agus Mustopa said

    kang manawi kagungan lagu panambih “SUMALINDUNG cipt moch. Hendra” sareng lagu “PAMINGGIR citp. Ibu saodah”.abdi bade nyuhunkeun. milarian teu mendak wae. hatur nuhun

  11. naha kang link na teu ayaan , tos teu berlaku

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: