mifka weblog

Sekedar Catatan

  • Lazada Indonesia

  • Statistik Blog

    • 6,567,061 kunjungan
  • Lazada Indonesia

    belanja online aman

Free Download MP3: Tembang Sunda Cianjuran (2)

Posted by Badru Tamam Mifka pada 7 Desember 2009


http://www.4shared.com/file/167429746/d44fab12/Angin_Priangan.html
http://www.4shared.com/file/167429738/7cb610d2/Ceurik_Rahwana_Tangis_Anjani_K.html
http://www.4shared.com/file/167429743/a4255f9d/Dina_Jandela.html
http://www.4shared.com/file/167445375/a4f44baf/Imut_Malati.html
http://www.4shared.com/file/167450491/32eb6d3f/Kembang_Impian.html
http://www.4shared.com/file/167470477/3fcbb6e4/Kembang_Tanjung.html


http://www.4shared.com/file/167476287/99b58945/Kidung_Cianjuran.html
http://www.4shared.com/file/167479273/412341c5/Laras_Pati_Sekar_Mawar.html

Lainnya:

Free Download MP3: Tembang Sunda Cianjuran (1)

17 Tanggapan to “Free Download MP3: Tembang Sunda Cianjuran (2)”

  1. […] Free Download MP3: Tembang Sunda Cianjuran (2) […]

  2. […] Free Download MP3: Tembang Sunda Cianjuran (2) […]

  3. Yup, memang benar!! Thanks banget dah share ilmu yang bermanfaat.

  4. Ku naon kang Badru bet ngalilieur ?

  5. hatur nuhun kanggo lagu-laguna kang ^_^

  6. Aziz said

    hatur nuhun..dulur..semangat kasundaan sim kuring janten nambihan

  7. kania said

    hatur nuhun, ki sunda gening masih eksis. Mugi hente kagerus arus modernisasi….

  8. jaka sunda said

    naha lagu kawih mang koko dihijikeun sareng tembang nya?

  9. somani said

    gabung aja

  10. fajar said

    trim’s mp3nya

  11. Kang INU said

    Pami Imut Malati, Angin Priangan & Dina Jandel, eta mah kalebet kawih, Sanes Tembang Sunda Cianjuran.

  12. Kang INU said

    Muhun, sakedahna mah Tembang Sunda Cianjuran sareng kawih Sunda Mang Koko kedah di pisahkeun. Da Tembang sareng Kawih teh ebreh pisan bentenna.

  13. ujang s said

    sampura sun hatur nuhun ka akang anu parantos ngalestarikeun budaya sunda kuring mah satuju pisan lamun tiasa pang milariankeun beluk dongengna lutung kasarung mangga aah !!!

  14. dicky said

    assalamu’alaikum WR.Wb
    sampurasun…
    Wilujeng tepang,
    punten ngalangkungan dunia maya pribados nyungken tembang sunda-gentra masekdas dina judul “lutung kasarung” juru mamaos nudiluluguan ku kang DR. Dadang Sulaeman,
    Hatur nuhgun sateuacanna.
    Wassalamu’alaikum Wr.Wb

  15. sampurasun…
    kawajiban urang ngamumule budaya sorangan.. budaya sunda kasered ku budaya asing anu tos mancaura…
    siiip pisan lah kang… resep abdi mah cianjuran teh, katambih abdi urang cianjur asli…hehe
    hatur nuhun….

  16. toto suparto said

    saha deui anu bade ngamumule seni sunda upami sanes urang sunda keneh ,bade ngiring gabung nya kang ! da abdi mah urang sunda tulen

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: