mifka weblog

22 Desember 2009

Download MP3: Bodor Duet Asep & Yana Show

Filed under: Zero — by Badru Tamam Mifka @ 4:11 pm

Duet bodor Sunda yang lucu dari Asep & Yana Show.

Asep & Yana Show bag. 1

Asep & Yana Show bag. 2

53 Komentar »

  1. […] Download MP3: Bodor Duet Asep & Yana Show […]

    Ping balik oleh Download Humor Sunda « mifka weblog — 22 Desember 2009 @ 4:16 pm |Balas

    • Kang haturnuhun…

      ieu nu dipilarian ku abdi teh….. tos mp3 deuih.

      Salam

      Komentar oleh Iwan — 28 Desember 2009 @ 3:10 am |Balas

    • mantapz

      Komentar oleh dani — 28 Februari 2012 @ 3:39 pm |Balas

  2. hatur nuhun…aya videona teu kang?

    Komentar oleh kang uzhe — 28 Desember 2009 @ 7:02 am |Balas

    • pang muter keun videona di tvri enjing tabuh 08:00wib peuting

      Komentar oleh derenk — 30 Mei 2012 @ 7:07 am |Balas

  3. aya bodor ohank teu kang.???nuhun

    Komentar oleh dodi — 30 Desember 2009 @ 2:20 pm |Balas

  4. aduh hatur nuhun pisan akang…

    Komentar oleh budak kampung — 30 Desember 2009 @ 10:19 pm |Balas

  5. Ijin sedot kang… nuhun pisan

    Komentar oleh agus — 31 Desember 2009 @ 3:48 am |Balas

  6. Punten Kang Bade Tumaros..
    dina pembukaan judul lagu anu dinyanyikeun ku abah yana. judulna naon? pamugi aya nu teurang.

    Komentar oleh sandi99 — 1 Januari 2010 @ 12:39 am |Balas

  7. Talarengkiw ah

    Komentar oleh Acenk — 24 Januari 2010 @ 5:24 pm |Balas

  8. hanjakal teu tiasa sadayana ka dangukeun naha nya ..?

    Komentar oleh yazhallawah — 25 Januari 2010 @ 1:23 am |Balas

  9. haturnuhunya dulurku…lamun aya deui nyuhunkeun ah..

    Komentar oleh hamdut — 2 Februari 2010 @ 2:15 am |Balas

  10. Nuhun Kang..
    Videona atuh sakantenan..
    :p

    Komentar oleh Urang Lembur — 7 Februari 2010 @ 6:07 pm |Balas

  11. haturnuhun ku mp3 na,,, uwh sok Reugreug ngadanguna oge,,

    slm pangwanoh ti urg C onggeang-Sumedang.

    Komentar oleh irwan — 15 Februari 2010 @ 4:11 am |Balas

  12. haturnuhun pisan,,,

    salam pangtwanoh ti urang Conggeang-Sumedang

    Komentar oleh irwan — 15 Februari 2010 @ 4:13 am |Balas

  13. bobodorana mantab..haturnuhun kang…tos disedot ku abdi…

    Komentar oleh jay — 27 Februari 2010 @ 4:20 pm |Balas

  14. nuhun kang abdi tiasa seuri ngagakgak, ha………….ha……ha……….

    Komentar oleh wawan suryawan — 28 Februari 2010 @ 3:39 am |Balas

  15. hatur nuhun bos

    Komentar oleh agus — 5 Maret 2010 @ 4:13 pm |Balas

  16. Sae kang. sing seueur we.

    Komentar oleh kang kalih — 9 Maret 2010 @ 8:37 am |Balas

  17. Nuhun Kang…bobodoranna sae pisan…lumayan kanggo pangbeberah manah…Huriiiiip sundaaaaaa….!

    Komentar oleh Bagus — 9 Maret 2010 @ 9:22 am |Balas

  18. hatur nuhun kang…
    upami aya anu enggal…di antos weh nyak…
    abi hoyong seuseurian deui…
    wss…

    Komentar oleh Opik — 10 April 2010 @ 6:24 am |Balas

  19. haturnhun kang nu sapertos kieu nu di pika hoyong teh

    Komentar oleh Abas — 10 Mei 2010 @ 2:39 am |Balas

  20. Hatur nuhun pisan kana kasaean akang, meni asa caangeun obor pisan kana budaya sunda, nyungken ijin bade disedot ya,

    Komentar oleh Putra — 4 Juni 2010 @ 11:00 am |Balas

  21. hatur rebu nuhun laksa keti kabingahan. kaubaran sono ka lembur teh ku ieu rekaman..
    ngiring donlot ah..

    Komentar oleh akang iman — 15 Juni 2010 @ 4:12 pm |Balas

  22. kang upami aya mah videona…resep pisan abimah ..hatur nuhun..

    Komentar oleh jaka — 19 Juni 2010 @ 8:22 am |Balas

  23. Tah ieu aya wadah piken ngamumule kasenian sunda teh….. meni asa menang kalapa muda dina panas panon poe yeh….. simkuring nuju di pangumbaraan asa ka ubaran kasono kalembur teh….. sok ah dikumplitan deui koleksina nu langkung seer…. hatur nuhun…. dinlotnya kang….

    Komentar oleh bashro — 20 Juni 2010 @ 8:40 am |Balas

  24. Hatur nuhun …. donlot ah

    Komentar oleh bachro — 20 Juni 2010 @ 8:41 am |Balas

  25. trim’s infonya

    Komentar oleh fajar — 24 Juni 2010 @ 6:02 am |Balas

  26. Hatur nuhun pisan….dugi ka nyeri kulit beuteng

    Komentar oleh Chepy — 30 Juli 2010 @ 8:38 am |Balas

  27. boss kl video nya ada kaga????

    Komentar oleh dragon — 16 September 2010 @ 3:46 am |Balas

  28. ieu mangrupi salah swios bdya urng, hyu urng mngkin tnjeurkn ku urng srrea, sng seu2r psn nya kleksina ngrah pribados gmpil nydotna…………………!

    Komentar oleh asep — 9 Oktober 2010 @ 12:44 pm |Balas

  29. ieu mangrupi salah swios bdya urng, hyu urng mngkin tnjeurkn ku urng srrea, sng seu2r psn nya kleksina ngrah pribados gmpil nydotna…………………! sng emut ka urng sukanagara nya, cianjur plih kdul tea gning!

    Komentar oleh asep — 9 Oktober 2010 @ 12:49 pm |Balas

  30. htur nuhn nu sa`ageung ageungna ka nu gaduh blog,bagja kalyan bingah kumargi janteun smnget,ku bodorna.

    Komentar oleh ivan.pramudia — 21 Oktober 2010 @ 5:26 pm |Balas

  31. aaaa

    Komentar oleh adlan — 14 November 2010 @ 2:33 am |Balas

  32. hatur nuhun pisan
    tambih deui koleksina

    Komentar oleh osryar — 21 Desember 2010 @ 4:03 am |Balas

  33. hatur nuhun kang bravo budaya sunda…..

    Komentar oleh hendy — 3 Januari 2011 @ 1:59 am |Balas

  34. hatur nuhun pisan !!! di jaman seusah milarian artos kieu, pas pisan memang bodor sunda teh.

    Komentar oleh najib — 23 Januari 2011 @ 6:00 am |Balas

  35. ahh kumaha athh te tiasa di downloadd

    Komentar oleh dase — 28 Januari 2011 @ 5:20 pm |Balas

  36. Punten bade tumaros, aya nomer manajemen asep yana show nu tiasa d hubungi teu kang?…

    Komentar oleh Agung MN — 2 Juni 2011 @ 5:11 am |Balas

  37. Kang..ngiring donlot ah…tapi naha bet sesah nyak?

    Nuhun

    Komentar oleh Dadong — 8 Juli 2011 @ 2:44 am |Balas

  38. link nya mana,,??

    Komentar oleh Soendoes silah binsa — 21 Juli 2011 @ 7:01 am |Balas

  39. mani hese geuning ng download na teh, kumaha atuh..?

    Komentar oleh iwan rollex — 6 September 2011 @ 1:38 pm |Balas

  40. kang link na tos teu berlaku, aya nu sanes teu?

    Komentar oleh Abah daniel — 7 September 2011 @ 9:26 am |Balas

  41. kang aya abah yana ti kab tasikmalaya teukacapian

    Komentar oleh yudias — 4 November 2011 @ 4:05 pm |Balas

  42. kang abi hoyong kacapian lawak ABAH YANA ti kabupaten tasik.manawi kagungan,ayeuna abah yana tos sepuh pisan…..kadang sok sesah emut

    Komentar oleh yudias — 4 November 2011 @ 4:08 pm |Balas

  43. geuning teutiasa didownload kang…..?

    Komentar oleh Ari — 28 Desember 2011 @ 1:37 pm |Balas

  44. can aya euy

    Komentar oleh abo — 25 Januari 2012 @ 3:13 pm |Balas

  45. mani hese geuning ng download na teh, kumaha atuh..?

    Komentar oleh laifa — 9 Februari 2012 @ 9:46 am |Balas

  46. kang meuni hese downloadna geuning

    Komentar oleh inot — 21 Februari 2013 @ 6:25 pm |Balas

  47. nuhun prantos kreatif pisan………………….. sareng mugia tiasa barokah

    Komentar oleh Ahmad Sukaryo — 7 April 2013 @ 11:03 pm |Balas

  48. kang kintun ka dieu lah erfan.ermawan@gmail.com, hatur nuhun sateu acanna. diantos nya kang, salam ti garut.

    Komentar oleh Erfan Ermawan — 1 Juli 2013 @ 2:58 pm |Balas


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.

%d blogger menyukai ini: