mifka weblog

Sekedar Catatan

  • Lazada Indonesia

  • Statistik Blog

    • 6,572,747 kunjungan
  • Lazada Indonesia

    belanja online aman

Download MP3: Si Cepot Nyiar Nomor

Posted by Badru Tamam Mifka pada 7 Januari 2010


http://www.4shared.com/file/189885383/3d88b640/Cepot_Nyiar_Nomor_-_1.html
http://www.4shared.com/file/189885436/ab598d81/Cepot_Nyiar_Nomor_-_2.html
http://www.4shared.com/file/189885409/10cbc3d3/Cepot_Nyiar_Nomor_-_3.html
http://www.4shared.com/file/189914592/29e91d94/Cepot_Nyiar_Nomor_-_4.html
http://www.4shared.com/file/188117172/e8f2bef1/Cepot_Nyiar_Nomor_-_5.html

23 Tanggapan to “Download MP3: Si Cepot Nyiar Nomor”

  1. […] Download MP3: Si Cepot Nyiar Nomor […]

  2. hendra said

    hatur nuhun kang badru…..ngiring nyedot si cepot na

    diantos judul nu sanes na??????

  3. widih…. tararengkiw kang,, heuheuy deudeuh. manteps yeuh.
    pami cepot rarabi asa teu acan rengse nya kang… nuhun kang

  4. cuhe said

    PERTAMAX GAN !!!!!!!!!!!!!! Ahahahahaha

  5. iyan said

    ngiring donlot deui kang si cepotna…….

  6. dens said

    sakantenan kang, sareng si cepot;x….!

  7. satrianer said

    deeui ah….. nuhun

  8. Otang Sutisna said

    Pami tiasa mah sawer disarengan sareng Mp3 na, hatur nuhun

  9. hibrulhusni said

    woow keyyenn…….

  10. acek cool said

    nuhun kang sateuacana……heheh nuhun pisan

  11. mpoed si kasep said

    hatunuhuuuuuuuuuunnnn kang … sateuacana punten abdi tos nanarik file wayangna rada seu’eur

  12. fajar said

    trim’s

  13. […] http://www.4shared.com/file/189885383/3d88b640/Cepot_Nyiar_Nomor_-_1.html http://www.4shared.com/file/189885436/ab598d81/Cepot_Nyiar_Nomor_-_2.html http://www.4shared.com/file/189885409/10cbc3d3/Cepot_Nyiar_Nomor_-_3.html http://www.4shared.com/file/189914592/29e91d94/Cepot_Nyiar_Nomor_-_4.html http://www.4shared.com/file/188117172/e8f2bef1/Cepot_Nyiar_Nomor_-_5.html … Read More […]

  14. Cecep Herdy Gunawan said

    hatur nuhun pisan…hayu urang ngamumule budaya sunda…..tarik manggggggg

  15. Tah pami ieu mah ngadownload na teh langkung enggal, duka kunaon nya tiasa kitu. nu lankung jelas kumaha-kumaha oge abdi mah bingah dumeh akang kagungan jembar manah anu matak nyugemakeun ka jalmi sanes. mudah-mudahan Alloh ngabarokahan ka kasaean akang. htur nuhun.

  16. ibnudotkom said

    sedot lagi eung,,,,
    nuhun deui y,,,,

  17. Didi. S said

    Kang aya henteu lagu Hamdan? cik cobi di muat atuh,milarian teh meni sesah pisan. Htr nuhun ………….

  18. Pupung said

    Tos langki jalmi siga si akang ieu….ngiring bingah, hatur nuhun pisan kang

  19. Arlan said

    Siplah

  20. san said

    ngiring nyedottt si cepooottt na kanggg hatur tengkiwwww lah di antos nu sanes na nu matak nyeri kulit beuteung heuheuheu…

  21. suleimam said

    htrnuhun kang, ni siplah

  22. fadil said

    kmha cara na nya kang?
    asa sesah donlod na kang =(

  23. Bandung IT said

    hatur nuhun kang,,

    Salam kenal weh ti ==> Bandung

Kirim komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: