mifka weblog

21 Mei 2009

Contoh Teks Sawer Panganten (4)

Filed under: Zero — by Badru Tamam Mifka @ 4:08 pm
Tags: , ,

Kapara tamu sadayana
Warga wargi nu araya
Abah nyelang nyawer heula
Antosan da moal lila

Ujang nyai sami gandang
Sami calik dina ranjang
Ujang masih keneh bujang
Nikah kanu geulis lenjang

(more…)

Tema Toni. Blog di WordPress.com.