Download Ceramah KH. AF. Ghazali


KH. A.F. Ghazali, da’i kondang yang sangat dicintai oleh umat. Dalam ceramahnya, KH. A.F. Ghazali lebih banyak menggunakan bahasa Sunda. Beliau selalu menggunakan bahasa yang mudah dicerna oleh masyarakat, pandai dalam membuat analogi yang bisa dimengerti. Maret 2008 lalu sebuah buku unik berjudul The People`s Religion : The Sermons of A.F. Ghazali (Agama Rakyat: Ceramah-ceramah A.F. Ghazali) diluncurkan. Buku tersebut merupakan hasil transkripsi dari ceramah-ceramah sang dai yang selama ini terdokumentasikan dalam bentuk rekaman kaset. buku yang ditulis Julian P. Millie –peneliti dari Monash University Australia– memilih empat tema sebagai topik yang ditulis, “Ayat-ayat Allah”, “Ngabageakeun Muharam”, “Tobat”, dan “Tugas Risalah”. Hasilnya adalah satu format buku bilingual, bahasa Sunda danbahasa Inggris.

Ceramah-ceramah KH. AF. Ghazali:

  • KH. AF. Ghazali – Abdina Alloh
  • KH. AF. Ghazali – Keridloan Ilahi
  • KH. AF. Ghazali – Kufur Nikmat
  • KH. AF. Ghazali – Sumber bahagia
  • KH. AF. Ghazali – Taqwa
  • KH. AF. Ghazali – Tilu Tugas Hirup
  • KH. AF. Ghazali – Tobat
  • KH. AF. Ghazali – Tugas Risalah
  • KH. AF. Ghazali – Takut Kepada Alloh
  • About these ads
    Dikirimkan di Zero.

    181 pemikiran pada “Download Ceramah KH. AF. Ghazali

    1. assalammualaikum..
      Kahatur kanu ngagaduhan ieu situs..
      Salam silaturahmi ka samudayana..
      Hatur nuhun pisan
      wasalam

    2. assallammualaikum…
      ngahaturken rebu nuhun kang tos di pasihan widi ngadownload ieu ceramah pa kiyai
      Af.Ghazali mugi ngajantenken kanu ieu nyayogikeun ieu Blog sing janten ibadah tur pahala nu berlimpah…..hatur nuhun pisan kang

    3. Assalamu’alaikum..wr..wb…htur nuhun …tos ngabantos kana masalah ana…..jazakaaAllah khoeron katsiiro……..amiiin

    4. hatur nuhun pisan…. janten amal ibadah ka sadayana, khusus na Mama Ajengan Af Ghazali.. mugiya sing aya dina naungan gusti alloh..

    5. hatur nuhun kanu gaduh ieu situs.ti aalit abdimah seneng pisan ngadangukeun ceramah kh af ghozali teh bentes sareng jelas

    6. punten kanu gaduh mp3 anu pun guru kh af ghazali anujudulna SILATURAHMI , KALIMAH TOYYIBAH, SYAHADAT mugia tiasa di dikirimken. puteeen pisan. mugia janten kasaean

    7. Alhamdulillah KH AF Ghazali tos aya dina situs, abdi mahabah ka mantena, mugia amal ibadahna sing ditampi ku Alloh SWT, amin…, kukituna abdi nyuhunkeun widi bade ngadnload, namung teu tiasa wae……….

    8. Masya ٲ١لله ngarungukeun kana ceramahna asa balik deui ka 20 taun ka tukang nalika abdi alit keneh..hatur nuhun gan tos nyadiakeun link download na mudah”an kanu ceramah ngalir ganjaranana sareng kanu nyebarkeun ieu ceramah ∂i paparinan pahala ku ٲ١لله..آمِيّنْ… آمِيّنْ… يَا رَ بَّ العَـــالَمِيْن

    Kirim komentar

    Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

    Connecting to %s